Süper Anneler - 2011

terossss nooldu biliyomusunnnn az once in genderi okudum halaada okuyorummm

kadinlar yum akini 5 ml kadar koyuyorlarmissss

ben deliiii yarim litreye yakin yum aki koymusumm( 2 yum aki)
kiiiii
ben bu sekilde hamile kalabillecekmiyim bakalimm
yuhh diyorumm kendimeeeee

kiz olursada ben durmak yok yola devam diyrummmm ama o kadar mesajlar geldiki tanidigim tanimadigim arkadaslardaannhepsinden dua aldimm rabbimm kat be kat razi olsunn
icime dogan erkek eger hamileysemmm

kız egeada bacııııı
çok sevindimmmmmmmmmmm
Allah ne kadar büyük!!
hamdolsun..

o+12 diye bişi olduğunu sanmıyorum.
ist daki doktor vardı ya sölediğim zamandan sonra işstedişğiniz kadar yapın diyodu. başarı o kadar yüksek olmazdı.

hangi dr bacim ne demis ne hakknda demiss
teravett iyimisin sen bugun kuzummm:44:

Y - Bu i üzerine (! Ve para) çok zaman harcanan bir şeyler oldu.Ben bir dijital OPK kullanılan ve ben O yakın olduğunu bildiği zaman, ben her 3-4 saatte test yanı sıra test etmek için gece boyunca benim alarm ayarlama. Temping ve benim CM ve oacıları izlemekle ay sonra, ben ilk ovulasyon kiti saptandı 24 saat sonraovulasyon biliyordu.

bacım 21.30dan hesaplayınca 31. saat oluyor. o gün test yapmamıştı ilk yükselişi bilmiyoruz.sabah da pozitifti bence. tahmin tabiii

ee tamamm deilmi teravettt canimm de icinden gecenlerii rabbim ne derse o olacakk

duanin gucune cok inaniyorum benn

hadi diyelimm ikindi 3 de ilk guldugunu farzetsek nasil oluyor onuda gec 12 desekkk

kız ne 8. günü yaaa sen 14. gün ilişkiye girdin deluuuuuuuuuuuuu

bacımsın.emreemirim'e sormak lazım lazım bence bu yazılanları.

Egeadam mucize bu olsa gerek
Gozunaydin cnm bnm
Bu sayede tek drla sinirli olmasin supheli durumlar kizlar
Allahim saglicakla kucagina almsk nasip etsin

5 ml ne kadar oluyo?
ama matematikte senin gibi yapmadı mı ki?

3-4 saatte bir test yapmış. cm ve ateş ölçümü ile uyumluymu. 24 saat sonra ilişki yapmış sanırım.

teravett momof vardi yaa cift cizgiden sonra hemen iliski olmusss

mutluelif vardi birde gulen yuzu gordugu sabahin ertesi aksami iliski olmuss
matematikk
tukruk testiylee otsu goruntuyu gordukten sonra olduu

mycupcake cift cizgiden 16 saat sonra

hepsininde oglusu oldu

bacım bari sorsaydın. geç döllenme nedir?

kız egeada bacııııı
çok sevindimmmmmmmmmmm
Allah ne kadar büyük!!
hamdolsun..

çok saol canım rabbim sesimi duydu çok şükür:))))))

geç döllenmeye gelince kızlar... biliyorsunuz ocağın 13ü gecesi yumurtam çatlamıştı 12sinde ve 13ünde ilişki olmuştu. doktorum o yumurtadan sonra bir yumurta daha gelişmiş büyük ihtimal dedi. ultrasonda o anda görünmemiştir dedi. onun çatlamasına yakın diğeri yeni oluşmuştur dedi. biz de nasıl olsa yumurta çatladı olan oldu diyip yaptık ama ne günlerdi hatırlamıyorum.......... doktora sordum sık görünen birşey bu dedi. cinsiyet dedim???? Geç döllenme sonucu oluşan bebeklerin kız veya erkek olması şansı değişmez dedi. hatta gülerek genelde erkek oluyor dedi:))))))))))) bilmiyorum kuzum sağsalim gelsin de başka bişi istemem:))))
yani kızlar bu ay hamiş olmasaydım 1 hafta geç adet olacakmışım.offf benim kafam da karışık. doktordan anladığım bu valla:)))) sevinçten de çok dinlemedim açıkçası:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…