Süper Anneler - 2011

kizlarr ilk trimestide

akne buyuk
buyuk goguslerr
koyu idrar
idrar ph 6 ise

kiz olabiliymisss

Sadece geç döllenme değil bir de embriyonun rahme gec inmesi yada gec tutunması gibi durumlarda olabiliyormuş kızlar.........

melisaanıl kim bacım seni çok mutlu etmiş , eski topikten herhalde şanslı azınlıklardan mı ? neden girmiyor acep artık bak şimdi ben de merak ettim

canım hani anlatmıştık geçenlerde
ciddi bir hastalık teşhisi konmuştu
ama şükür ki öyle çıkmadı ve hepimizi sevindirdi Rabbim
o arkadaşımızdı
gördüğüme çok sevindim ama yazamadan gitti:44:

bacım 21.30dan hesaplayınca 31. saat oluyor. o gün test yapmamıştı ilk yükselişi bilmiyoruz.sabah da pozitifti bence. tahmin tabiii

himmm olabilirr ama olan olmuss insss oglusu yoldadir seninde insss,yaaben ozelden yazicaktim ama yazim dedim kizlarr bi el attin fikrinizzi soyleyinn ltf:18:yaziyomm asagiya

ya ben bugun antepteki doktoru aradim bana adetliyken ara dedi ama bi haftadir gorusmeye calistim bugun nihayettt,neyseeebakin kizlar 4 subatta adet oldumm tahminen ayin 17 si yumurtlama gunum ama bana ayin 15 inde 17 sinde ve 19 unda iliski dedi aynen dediklerimi yapin dediteross bide ben bugunde itibaren folik asitte aldimm bi hafta kullanmis olucam cokmu gecccteros orkiss bernurr kizlarr bi fikir verinnn,acaba ayin 15 indede denesekmi sanki o mantikli geliyorr cunki spermler hemen olmuyorr,ee ovulasyon olana kadar girer ve doller diyorumm nedersinizzz

Son düzenleme:
Kızlar

eşim gitmiş bugün doktora
tahliller temiz çıkmış
hatta doktor boğa gibisin hiçbirşeyin yok demiş
nasıl doktor sa
eşim birde diğer sorununu demiş
acaba ondan dolayımı dedi öyle ki

ama üzüldüm şimdi top direkt bende
ne yaptımsa düzelmedi siklus
kaşıntıdan ölcem heryerim kaşınıyor ,
mantar değil çünkü sadece o bölge kaşınmıyor
deli olcam
ne yapayım da düzelsin
ilaç kullanmaktan içim dışım ilaç oldu ama çare olmadı
ne olur dua edin

bernurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben sana bi soru sormustumm osman bey gun verdiginde vj nasildii kuru islakk yum beyaziii

eyluleee
folic icinn gec deilsinn ben almadim bileeeeee
dogru uzgunnn
vj mukusuna dikat et ben gibi aglarsin sonraaa

bernurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben sana bi soru sormustumm osman bey gun verdiginde vj nasildii kuru islakk yum beyaziii

eyluleee
folic icinn gec deilsinn ben almadim bileeeeee
dogru uzgunnn
vj mukusuna dikat et ben gibi aglarsin sonraaa

nee mukussu kizz anlamadimmm:44:ha bide orkiss 5 ml demissin iki yumurta cokmuu yoksa azmii anlamadimmki:18:

nee mukussu kizz anlamadimmm:44:ha bide orkiss 5 ml demissin iki yumurta cokmuu yoksa azmii anlamadimmki:18:

vajinal mukusaaa salgi akinti
ona dikkat et dedimm bosverr takilma 5 ml me bi tatlikasigi kadar o neki yavv

bi yum beyazi yeterli bencee

orkdm sen süpersin ya.
gece gece güldürdün beni

vajinal mukusaaa salgi akinti
ona dikkat et dedimm bosverr takilma 5 ml me bi tatlikasigi kadar o neki yavv

bi yum beyazi yeterli bencee

kizz orkiss bide sen redbull icirmissin,kahvemi icirsemyaaa ben galiba ikisinide aralikli iciricemmmveee orkis 5 gun perhiz yapicazz iidir demi yani son iliskimiz iki gun sonraa,ondan sonra yeterr diyoommm

Orkiş

kızımda hiçbirşey bilmiyordum hatırlamıyorum bile
oğlumda kızıma göre biraz daha bilgiliydim ama
burda yazılanları inan ki bilmiyordum bile pek fazla

oğlumda akıntım vardı sünen akıntı kontrol etmiştim çünkü
akıntı varsa demekki kuru değildim

ama bu kez daha herşeye dikkat edicem cano inşallah
bir gebe kalsaydım hayırlısıyla

orkdm sen süpersin ya.
gece gece güldürdün beni

kizz orkiss bide sen redbull icirmissin,kahvemi icirsemyaaa ben galiba ikisinide aralikli iciricemmmveee orkis 5 gun perhiz yapicazz iidir demi yani son iliskimiz iki gun sonraa,ondan sonra yeterr diyoommm

ikisi olmazz sakinnnnnn zararlii
birii ben o saatte kahve yapsaydimm icmesii bi yarim saat surerdii kisayoll redbulll icirdimm

4 5 gun yeterliii cinsel perhizz

ayyyy bernurr ben yanlismi yaptim cnm yaa ama gecen ayda gelmedi sunenn akintimm
birde ovulasyon gunu tam gunu dahii kitler pozitif verirrmiiiii

Yumurtlama Günü (ovulasyon) Nasıl Anlaşılabilir?

Hiçbir yöntem yumurtlama gününü kesin olarak belirleyemez. Olası günü belirlemek için bazı testler vardır.

Bu testlerin amacı çocuk isteyenlerde o günlerde ilişki yoğunluğunu arttırmak, gebelik istemeyenlerde ise tam tersi o günler için uygun şekilde korunmaktır.

Bazal Vücut Isısı Takibi
Bazal vücut ısısı takibi, yumurtlamanın olup olmadığının saptanması için basit ve ucuz bir yöntemdir.

Bunun için kişi her gün uyandıktan sonra yataktan kalkmadan, ağızdan vücut ısısını ölçerek, adet gününe göre kaydeder. Normalde yumurtlama sonrasında salgılanan progesteron hormonuna bağlı olarak adet döneminin ortasına rastlayan bir dönemde vücut ısısı yaklaşık 1 derece yükselir.

Eğer yumurtlama olmazsa ısı değişimi de olmaz. Bu takip, soğuk algınlığı gibi vücut ısısını etkileyen birçok faktörden etkilenebileceğinden kesinlik taşımaz.

İdrarda LH Ölçümü
Yumurtlamanın takibi için yumurtlamayı uyaran ve salgılandıktan sonra idrarla atılan 'luteinize edici hormonu' (LH) saptayan özel idrar çubukları da kullanılabilmektedir.

Endometrial Biopsi
Beklenen adetten 1-3 gün önce rahim iç yüzünden alınan (endometrial) biyopsiler yumurtlamanın olup olmadığı konusunda yardımcıdır. Biyopsi işlemleri ile progesteron hormonunun yeterli salgılanıp salgılanmadığı da değerlendirilebilir.

Ultrason Takipleri (Follikulometri)
Günümüzde ise yumurtlamanın tespitinde ultrason takipleri ve 28 günde bir adet gören kadınlarda 19 - 24. günler arasında yapılan kanda progesteron hormon düzeylerinin ölçülmesi en sık olarak kullanılmaktadır.

Yumurtlamanın tespiti için pek çok yöntem olmasına rağmen yine de tam gününü kesin olarak saptamak hiçbir yöntemle mümkün olmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…