Süper Anneler - 2011

Gunaydin kızlar......oğlum dün dedesinde kaldı, halen yatakdayim ne guzel uyumusum.esim sabah isten geldi kendimi zor kurtardım ondan

Ateş tablolarımı incelediM , teravet bernur...adet saatini yaziyoruz ya hep, o adet saatine göremi yumurta çatlıyor ?

Dün saat 7de güldü bana gülen yüz ama ağrım oldu öğlene kadar, kahvaltı hazırlarken cok fena ağrıdı oda saat 11-12 gibiydi. Ve benim adetim saat 11 de gelmişti. Saat 3 de test negatifti.

Gecen ayda gece olmuştum adet, yatmadan test yapmıştım saat 23 gibi positifti, ve sabah 7 de nagatifti. Yani ozaman bende gece yumurtlamistim adetim gece 3 de gelmişti.....

Ay kizlar biz profesör olacağız bu gidişle......

Son düzenleme:
Gelincik canım adına nasıl sevindim bizlerde mavişleri sereriz artık evimize inşallahhh dua edinnn

bu arada dün akşam benim vajinal akıntı tekrar geldii saştımm dün çok üzgündüm ovumu kaçırdım dieee dr güvenipp.....
Akşam anladım diğer yumurtamda çatlama safasındaydıı aslında pazar günü yum günümdü erken oldu çift yumluyorum bu ay kist te var ..bu ay ikiz kalırmısım devamlı ilişki olsaydı demekki ...

Dün gece denememi yaptım sağıma yattım 15 20 dk kadar..kalktım abdestlenip namaz kıldım yasin okudumm ..hepimize dua ettimm ..hala kasıklarım ağrıyoo
pazarda deneme yapcammm..
Eşim dün gündüz kahve falan içmiş akşamda türk kahvesi içirdim portkal kivi vs. Yedik muzu unutmuşummm
bölgesel soğuk duş yaptı 10 dk kadar işe yaradımı bilmem takdir rabbimim ..rabbim dedim sen neyi layık görürsen onu ver dedikk hayırlısını ver sağlıklı olsunn yetrki gibi dualar ettikk ...ama baya sitresli oldu önce ben orgazm oldumm aylarca deneme yapanları olmayanları çok ii anladımmm nasıl heyacanlanıyor insan allahım olmayan kardeşlerimizede nasip kısmet etsinn inşallah olanlarada tekrar hayırlı evlatlar versinn her 2 cinsiyettende nasip kısmet etsinnn .
çatlama iğnesi olan arkadasım var iğne olmuş günü birlik ilişki olmuş adeti biter bitmezzz 2 oğlu var ..

gülneva canım sen takvimlere denk getirmeye çalıştınmı inanıyormusun takvimlere

evet canımm psci yorumcuya baktııı 13,kadar erkek günüymüşş

birde cin takvimine denk gelsin istedim
ben çin takvimi kime yaptımsa denk geliooo o yüzden ona denk gelsin istedimmm
gerisi pek fazla ilgimi çekmeni
okuldan en az 7 8 arkadasım var hepsinin oğlu varr 2 ser tanee adetten sonra ilişki diolar bana onlar öyle olmuşşş anlamadımmmyaa bakalım

hangi çin takvimi canım sayfanın adını yazar mısın çin diyince pekçok takvim çıkıyor
işallah gönlündekine hamiş kalmısındır canım...

hangi çin takvimi canım sayfanın adını yazar mısın çin diyince pekçok takvim çıkıyor
işallah gönlündekine hamiş kalmısındır canım...

sapol canım inşallah hepimizzz ...gogle çin takvimi yazıyom çıko istersen dt ver bakalım sana son adetini de var yada hangi ay hamile kalcaksann söyle bakalımmm

sapol canım inşallah hepimizzz ...gogle çin takvimi yazıyom çıko istersen dt ver bakalım sana son adetini de var yada hangi ay hamile kalcaksann söyle bakalımmm

zaten az kaldı bu takvimler beni delirtecek birinde tutan diğerinde tutmuyor işte....bioya güveniyordum oda yumurtlama gününe denk gelmiyor aman ne yapacam erkek isteyen bir arkadaş kız günlerinde yapmıştı işte kızı olacak karakedide var benim hatırladığım yorumcuya üyeyim ben ordan bakıyorum genelde oda o kadar riskli ki saat değişiminde cinsiyet değişiyor önü arkası erkek olan tek ay haziran ama ben bu aydan başlamak istiyorum artık eşim istemedikçe ona inat hemen hamile kalasım var

cnmm denememii yaptinnn bravoo kizzzz

rabbim buyuk cok takilmaa
bakk kk da boncuk vardi mutlu elif vardi bunlar kremsi akintilarda beraberlik yasadilar sonuc ikisininde oglusu olduu
momofda yumdan iki gun once iliskiye grdiii
koyu ikicizgiyi gorunce grdiiii oglusu olduu
mulbeerryde oyle girmisti deilmi
bence diyet ph elekrotlar cok onemli kizlar

Son düzenleme:
kizlarr ilk trimestide

akne buyuk
buyuk goguslerr
koyu idrar
idrar ph 6 ise

kiz olabiliymisss

ayyyyynennnn benim belirtiler bunlar işte orkdm ayyynısıı şaşırdım doğru valla
idrarım çok koyuydu hatta suyu azmı içiyorum nıye böyle dıye çok tüketsemde koyuydu
gögüsler aldı başını gitti oğlumda ben bu kadar büyümemişti ya

iyi yaa kizzz kocissin tadini cikarsinn bu gunlerinnnnn

suzaannn bence yorumcuu hicbir diyet vs yapmayanlarin takvimii
bak diyorlarkii yumurtanin elektriksel yuku normalde yumurta bazi gunler - bazi gunler + olabiliyormuss
eee sen diyet yapiyosunn siki ama cook siki tutarsann
sen dengeyi kendin bozacaksin zatennn
cok takilma cnm rabbime siginn
ALLAH gonlunun muradini verirr inan buna

naaazzzz bisiy sorcam sana cnm tabii diger kizlar bilenler cvp versin lutfenn
simdi gulen yuz lh si saptadi diyelim

gulen yuz cikip kaybolduktan sonra yumurtlama olabilirmii illaa ilk gulen yuzden 36 saat sonrami gerekli
yaniltabilirmi testt

birde hepinizdede kremsi yapiskan boll akinti oluyormu bu neyin habercisi yum olup bittigininmi olacagininmi
benim dunn cokk koyu geldii

sağol canım bu cevap çok iyi geldi bana
kkarbonatlı su içiyorum günde 1-2 defa suyun ph 7 alkalife aldım onunla 8.5 a çıktı incir yiyorum civanperçemi yeşilçay kekik ve biberiyeyi karıştırıp çay yapıp içiyorum sütü ve yoğurdu eylülden bu yana ağzıma sürmedim ama bir iki defa diyet bozuldu ondanda bişey olmaz yaaaa...jelibon yiyorum ..tuzu arttırdım yaptıklarım bunlar ama yumurtayı kesemedim çok seviyorum çünkü

iyi yaa kizzz kocissin tadini cikarsinn bu gunlerinnnnn

ne çıkarcak bebeğe bişey olur dıye aklı çıkıyor orkdm aklınca bebek rahatsız olurmuş biyerıne bişey olurmuş
anlamıyor ne demesmde alem bu adam yaa
gülnevaam canım rabbım gönlündekını versın inş. buay hamiş haberleri yığılcak topik coşacak inşşş
bernuur ee eşinde yoksa senın sıklusa ne oluyor bende anlamadım canım bee

eee supersinnnn isteee neyi takiyonn
biberiyeee kekik bunlari cok yee bunlar iyonlar icin cok onemlii
ben biberiyeyi sevemedimm
ama her yemegime kekik kattimmm

ylag ylang dus jeli sampuan bunlarin kokusundan olsunn
yine ylang ylang li tutsu al evde yak

alkalife super
biliyomusun gulben ergen bunsuz su icmezmiss sonuc 3 erkek cocugu varr
inaniyorum ben ph a

kiz gor bakk kizin olsunn esin oglundan daha cok sevecek onu
benim kuzenin kocasinin oglundan sonra kizi olduu
amaann yarabbimmmmm resmen geberiyorrr kizi icin kocasiii
oglumu bu kadar sevdigini gormemistim diyorr akli fikriii cikiyorrr kizina bisey olcak diyeee

gelincik benim kociste oyleydii kadinlarim hormonlari tavan yapiyor haliylee
kociss sen hic korkmuyonmu bebege bisey olur diye derdi
hatta doguma 4 gun kala neydii o yaaa resmenn kocisi uykudan uyandirdimm

orkdm vajınal duş yaptım ya hemen mantar olmuş yani enfeksıyonmu denıyor neyse işte 2 gün sirkelı duş yaptım hemen denge bozuldu görüyonmu
amaaann olsun dr vajınal tablet verdi 1 hafta sonra turp gibi olur
sonuçta kızım benımle şükür değdi dıyorum ben
bizararı olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…