- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.041
gülneva canım sen takvimlere denk getirmeye çalıştınmı inanıyormusun takvimlere
evet canımm psci yorumcuya baktııı 13,kadar erkek günüymüşş
birde cin takvimine denk gelsin istedim
ben çin takvimi kime yaptımsa denk geliooo o yüzden ona denk gelsin istedimmm
gerisi pek fazla ilgimi çekmeni
okuldan en az 7 8 arkadasım var hepsinin oğlu varr 2 ser tanee adetten sonra ilişki diolar bana onlar öyle olmuşşş anlamadımmmyaa bakalım
hangi çin takvimi canım sayfanın adını yazar mısın çin diyince pekçok takvim çıkıyor
işallah gönlündekine hamiş kalmısındır canım...
sapol canım inşallah hepimizzz ...gogle çin takvimi yazıyom çıko istersen dt ver bakalım sana son adetini de var yada hangi ay hamile kalcaksann söyle bakalımmm
Gelincik canım adına nasıl sevindim bizlerde mavişleri sereriz artık evimize inşallahhh dua edinnn
bu arada dün akşam benim vajinal akıntı tekrar geldii saştımm dün çok üzgündüm ovumu kaçırdım dieee dr güvenipp.....
Akşam anladım diğer yumurtamda çatlama safasındaydıı aslında pazar günü yum günümdü erken oldu çift yumluyorum bu ay kist te var ..bu ay ikiz kalırmısım devamlı ilişki olsaydı demekki ...
Dün gece denememi yaptım sağıma yattım 15 20 dk kadar..kalktım abdestlenip namaz kıldım yasin okudumm ..hepimize dua ettimm ..hala kasıklarım ağrıyoo
pazarda deneme yapcammm..
Eşim dün gündüz kahve falan içmiş akşamda türk kahvesi içirdim portkal kivi vs. Yedik muzu unutmuşummm
bölgesel soğuk duş yaptı 10 dk kadar işe yaradımı bilmem takdir rabbimim ..rabbim dedim sen neyi layık görürsen onu ver dedikk hayırlısını ver sağlıklı olsunn yetrki gibi dualar ettikk ...ama baya sitresli oldu önce ben orgazm oldumm aylarca deneme yapanları olmayanları çok ii anladımmm nasıl heyacanlanıyor insan allahım olmayan kardeşlerimizede nasip kısmet etsinn inşallah olanlarada tekrar hayırlı evlatlar versinn her 2 cinsiyettende nasip kısmet etsinnn .
çatlama iğnesi olan arkadasım var iğne olmuş günü birlik ilişki olmuş adeti biter bitmezzz 2 oğlu var ..
kizlarr ilk trimestide
akne buyuk
buyuk goguslerr
koyu idrar
idrar ph 6 ise
kiz olabiliymisss
kizlar sizin icin burayi buldum %90 deniyor ama paraliymis 5 euro
BoyOrGirl | Erkek yada Kiz | doum tarihi hesaplanmasi| Aile planlamas1- BoyOrGirl - energoMedic, Kleinsiedlung 14, D-01778 Geising
link vermek yasakmi tam bilmedim icin veriyim dedim
ayyyyynennnn benim belirtiler bunlar işte orkdm ayyynısıı şaşırdım doğru valla
idrarım çok koyuydu hatta suyu azmı içiyorum nıye böyle dıye çok tüketsemde koyuydu
gögüsler aldı başını gitti oğlumda ben bu kadar büyümemişti ya
zaten az kaldı bu takvimler beni delirtecek birinde tutan diğerinde tutmuyor işte....bioya güveniyordum oda yumurtlama gününe denk gelmiyor aman ne yapacam erkek isteyen bir arkadaş kız günlerinde yapmıştı işte kızı olacak karakedide var benim hatırladığım yorumcuya üyeyim ben ordan bakıyorum genelde oda o kadar riskli ki saat değişiminde cinsiyet değişiyor önü arkası erkek olan tek ay haziran ama ben bu aydan başlamak istiyorum artık eşim istemedikçe ona inat hemen hamile kalasım var
suzaannn bence yorumcuu hicbir diyet vs yapmayanlarin takvimii
bak diyorlarkii yumurtanin elektriksel yuku normalde yumurta bazi gunler - bazi gunler + olabiliyormuss
eee sen diyet yapiyosunn siki ama cook siki tutarsann
sen dengeyi kendin bozacaksin zatennn
cok takilma cnm rabbime siginn
ALLAH gonlunun muradini verirr inan buna
iyi yaa kizzz kocissin tadini cikarsinn bu gunlerinnnnn
sağol canım bu cevap çok iyi geldi bana
kkarbonatlı su içiyorum günde 1-2 defa suyun ph 7 alkalife aldım onunla 8.5 a çıktı incir yiyorum civanperçemi yeşilçay kekik ve biberiyeyi karıştırıp çay yapıp içiyorum sütü ve yoğurdu eylülden bu yana ağzıma sürmedim ama bir iki defa diyet bozuldu ondanda bişey olmaz yaaaa...jelibon yiyorum ..tuzu arttırdım yaptıklarım bunlar ama yumurtayı kesemedim çok seviyorum çünkü
ne çıkarcak bebeğe bişey olur dıye aklı çıkıyor orkdm aklınca bebek rahatsız olurmuş biyerıne bişey olurmuş
anlamıyor ne demesmde alem bu adam yaa
gülnevaam canım rabbım gönlündekını versın inş. buay hamiş haberleri yığılcak topik coşacak inşşş
bernuur ee eşinde yoksa senın sıklusa ne oluyor bende anlamadım canım bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?