Süper Anneler - 2011

kremsi bol akıntı olduda bitti maşallah oluyor canım:))))))))))

gelincik benim kociste oyleydii kadinlarim hormonlari tavan yapiyor haliylee
kociss sen hic korkmuyonmu bebege bisey olur diye derdi
hatta doguma 4 gun kala neydii o yaaa resmenn kocisi uykudan uyandirdimm

ay evet yaaa
ama eşim dıyor sen bebeği hiç düşünmüyonmu güya cellat anne gibi görüyo
demekkı erkekler genelde aynı düşünceye sahıp

5 şubatta regl oldum şimdi temizlendim çok az akıntı var zorla ph ını ölçtüm 5 çıktı adetten sonra bu ph normal mi sence yumurtlamaya kadar yükselir dimi...bu arada idrardan da bakayım dedim 8 çıktı ama önemli olan vajen di mi?

ayyy az kaldı orkdm inş rabbım kucağıma almayı nasıp etsın pek heyecanlıyım
fakat eşim henüz farkında değil oğlum daha tatlı yerını kımse alamaz dıyorda ben inanmıyorum doğunca dediğin gibi olacak bencede
erkekler babalığı sonradan algılıyorlar hamıleyken değil

Gülen yuz çıkmazsa yumurtlama bitmiş oluyor canim.....benim o akıntım hep yumurtlama bitince oluyor,bir iki gun sonra yani.....

Orkda iki gun önce yeni test aldım ebayden.....bugün geldi bidahaki siklus icin...

kızlar ben ne zamandır burayı takıp edıyorum yaptıkalrınızı fılan okuyorum ılerde ınsallah kızım olmasını ıstıyorum olursa tabı
ama dun bı ruya gordum tabı bıraz sacma ama buyuk bı okyonus ve kocaman bı tekne okyonus cok kırlı ama ıcınde zencı bırsuru ınsan ve tekne boyunda kocaman balık benım elımdede kucuk bı balık ve oglum var
adamlara buyuk balık nereye gıdıyor dıyorum suzan361 ın o balık dıyorlar
yanı sacma bastada dedıgım gıbı ama arkadasla paylasayım dedım
ınsallah hepınızın gonlundekı olur

nasıl ölcuyosunuz bunlarıkızlar:26:

suzan çin takvimine bakayım sen in için dt ver bana merak ettim bide eşin niye istemio hamile olmanıı kaçırdımmı okuyamadm..

benim eşimm resmen ayakları yere basmıyo ciddi ciddi deneme yaptık diye nasıl mutlu adamm 32 diş evin içinde sabah tan beriii

içime doğuyo sen hamile kalcan diyooo başladı da simdiden ne zaman belli olur diyeee

orkiş sabah kalktımm sanırım geceki kalan meniler mi geldi bilmiyom o seffaf akıntı ama 3 cm fazla esnemiyodu akıntı geldi vajinam ıslak simdi bileee ..

mesala diyelimm 2,ye yumurtlayacam pazar günü desekk 12 subat yum günümya o gecede deneme yapcam bu tutmazsa o tutar diyelimmm varsayımlara göre devam arkadasım bana istihareye yattı hayırlımı buay kalması diyerek ..kendi oğlunu görmüşş rüyasında her yere kaka yapmış bebekk bari yıkıyım bu çocuğu falan demişşş

ben çok ii buldum rüyayı. ama sizde yorumlarsanız hem rüyayı hemde yazdıklarımı kıslarrr sevinirimm

Son düzenleme:

amaaaann gelincikkk varsin mantar olsunn yeterki gonlumuzdeki gobusumuze konsunnn

siir gibi oldu kizzz

kremsi bol akıntı olduda bitti maşallah oluyor canım:))))))))))

ayyyy insallahhh

benim yum gunu hic akintim gelmedi cnm ama tam yum gunundeki akinti onemli olann digerlerii yapi olarak naaparsan yap degismez asidiktir hep

rabbim saglikla aldirsin cnm kucaginaa
aaaa yorumlara bak hadi kız orkiş doğurda oğlanı kurtul bacım bu eziyetlerden ama burayıda boşlama haaaa

ayy suzancim insallahh cnm ama ben kesinn hamileyimm kesinnnnn yaniiiii

Gülen yuz çıkmazsa yumurtlama bitmiş oluyor canim.....benim o akıntım hep yumurtlama bitince oluyor,bir iki gun sonra yani.....

Orkda iki gun önce yeni test aldım ebayden.....bugün geldi bidahaki siklus icin...

aynnneennn oyle oldu naz yum gununden iki gun sonra geldi bu akintimm ozaman benim zamanlama guzel olmus oluyor insallahhh
zatenn birebir tutturamazdim ama iki geri bir ileri olsun oakadarda naapalimm dualarim tamammlar insallahhh

canım genelde karamsar olduğum için yazdığım çaresiz yorumlardan etkilendin herhalde rüyan çok ilginç gerçekten okurken ürperdim ...duygulandım....rüyaları hep iyiye yorun derler yaa işallah ikimizde alırız bebişlerimizi kucağımıza ..belki biraz zor bir süreç olacak ama balık kısmettir canım....deniz görmen ayrı bir tesdüf ben antalyadayım ve deniz aşığıyım oğlum olursa adını Muhammet Deniz koyacam yıllardır bu isimle severim doğmamış oğlumu ....işallah kısmetlerimiz çabucak gelir arkadaşım. kız istiyormuşsun bu topik sana uğur getirsin ...banada senin oğluştan

hayira yoralim hayir olsunn cnm insallahh suzanin oglusuna isarettirr
nasıl ölcuyosunuz bunlarıkızlar:26:

ph turnosol kagiti diye yaz nete cikar cnm

vajinal dus falan yaptinmi gulnevam
ben gecenlerde istihare namazina baktim ancak kendin yatacakmissin baskasi adina olmaz diyor net
tabii alimlere gore deisiyor bu fetvalar
emremirime sormak gerekk nasil oluyor okursa cevaplasin

ama ben kac kisiyi gorduysem komsularimdan hatta birisinin bir ayliktii oglu olmus ruyamda onada dedimm hadi cnm ne alaka dedii oglu oldu
ama ruyaa net olmalii zorla hatirlanmamali gayett net yasanmis gibi olmali

peki akıntıu olayımıa ne diyosunnn

yorumun nedirrr????????

vajinal duş yapmadımmm eşim bölgesel suğuk duş yaptı (ateşini ölçtüm yıkanan yerin) 34,5 cıktı adam çok soğuk yıkadı 10 dk.kadar su tuttu .önce ben.....oldum
derin ilişki denilmişti öle olduuu az kalça kısmımı yukarı tuttum yastıksız sağ tarafıma 15 dk kadar yattım ne kadar altın varsa karnıma koluma koynuma koydummm iki telefonuda göbüşüme koydum sürekli arama yaptırdım birbirineee eşim bana gülüoo sonra yıkandım ılık suyla oaramı yüzeyse yıkadım sıcaktan y ler ölmesin diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…