Süper Anneler - 2011

arkadaşım çin takvimine nasıl bakıyorsun doldurduğun yaşmı,gün aldığın yaşmı,yoksa çin takvimi yaşımı.21.10.1981 ben hangi yaşa bakmalıyım sence.

suzaaaannnn hayır dıyelim kız valla bu rüyada var bı hayır bak söylüyorum senın oğlun olcak sanırım arkadasa malum olmuş ayy ne güzel hadi inş.
arkadasım sanada hayırlı bi kız versin rabbım

Gelincik.......kizina isme karar verince bana haber et.....kücük hediyem olcak sana....................

ayyy kıyamammm ne kadar düşüncelisin nazz çok teşekkür ederim canımm düşünmen yeter almış kadar oldum hediyeni RABBIM sana ben doğurmadan versin kızda birbirimize alalım inşşş

selam arkadaslar bi kac defa selam verdim ama artik bana bakan yok cevap bile veren olmadi

ben her gun bakiyorum buraya ve beni hic arayan soran yok bi tek ozelime mesajlar geliyor arada
Neyse canlarim Allah her kesin gonlundeki bebisini kucagina versin ins
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin

Son düzenleme:

bende sana tam onu diyecektimm sevillll
sende beni gormedinn
kiz iki gun once bi soru sordumm canooo

ovulasyonunu nasil belirledin akintin varmiydii diyeeeeeee rengi kivami nasildii diyeee

bacım link yaz da biz de bakalım

bende sana tam onu diyecektimm sevillll
sende beni gormedinn
kiz iki gun once bi soru sordumm canooo

ovulasyonunu nasil belirledin akintin varmiydii diyeeeeeee rengi kivami nasildii diyeee

agustosla eylulde test ettim ekimde test etmedim ama zamanini biliyordum takriben ve o gun iliskim oldu

akintimin kivami kati ve parmak arasina alinca uzayan bir akintiydi
akintim boldu ve seffaf ve uzayan biseydi

agustosla eylulde test ettim ekimde test etmedim ama zamanini biliyordum takriben ve o gun iliskim oldu

akintimin kivami kati ve parmak arasina alinca uzayan bir akintiydi
akintim boldu ve seffaf ve uzayan biseydi

saolasinn cnmm valla kismett
sag kasigimda fecii batmalar var sevill sence hamile olabilirmiyimm

iliskiden sonra 4. gunumm

bu arada oglusun hareketlimi annesi kizlarindaki belirtilerinle nasil pasaaa

ayyy kıyamammm ne kadar düşüncelisin nazz çok teşekkür ederim canımm düşünmen yeter almış kadar oldum hediyeni RABBIM sana ben doğurmadan versin kızda birbirimize alalım inşşş

ayy gelincikk oglusum olsunn sekerlerinden hepinize yolluycam insallahh

............................................................................................................................

Son düzenleme:
<BR><BR>canım seni unutmak mümkün mü ....aşkolsun...ama topik hızlı gidince ben okul çıkışı bir oturuyorum oku oku bitmiyor canım ne sordun ben hatırlayamadım.... bazen banada oluyor kızlar görmüyorlar çoğu zaman sonra ben inatla yine soruyorum sağolsun orkiş hemen anlıyor....öpüyorum onu......... bacım sen gel arada anlat... moral ver ....aslında benimde sana soracaklarım var sen ph ını ölçmüşmüydün canım?

Son düzenleme:
orkişim sen ilişki öncesi yapılan dua varya onu da yaptın demi.
bu duayı yapıpta (özellikle karı koca) tutmayan var mı acaba ya?

arkadaşlar şu yumurta takibini tüp bebek doktorunamı yaptırsak acaba dahamı garanti olur ne dersiniz benim ablamında iki kızı var onun için uğraşıyorum. Allah razı olsun hepinizden gerçekten süpersiniz

canimsin elimden geldigince cvplamaya calisirim elbett
orkişim sen ilişki öncesi yapılan dua varya onu da yaptın demi.
bu duayı yapıpta (özellikle karı koca) tutmayan var mı acaba ya?

cnm ben gurbet ablanin duasini yaptim
simdi o duayi yapinca muhammed (sav) efendimizin ismini koyacagiz
biz yurtdisindayizz
inan isim soyisimden ne zorluklar cekiyoruz bi bilsennnn
ilerde sorun olurmu ki cocuga bilmiyorum

berat istiyorum ismini guzel mi bu arada?

saolasinn cnmm valla kismett
sag kasigimda fecii batmalar var sevill sence hamile olabilirmiyimm

iliskiden sonra 4. gunumm

bu arada oglusun hareketlimi annesi kizlarindaki belirtilerinle nasil pasaaa

evet neden olmayasin ki
ama yinede cok dusunme ben de cabuk ahmile kalanlardanim ama illede bu ay hamile kalmak istiyorum ve kalicam demek yalnis olur cunku insan isteyince kalamiyor
Allahin isi
hamis kalamayincada moral o oluyor
ins hamissindir ve oglusun betnindedir
hareketler cok az bebisde kizlar kipir kipirdi
Allahin nasib etdiyi hayirli erkek evlatlarini dogururuz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…