- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.601
hayır cnm neden ayıp olsun. burada bazı arkadaşlarında dr larına erkek bebek için yum takibi yaptırdıklarını biliyoruz
rabbim en kısa zamanda oğluşunu tekrar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah...
Biraz önce yumurta takibi için pazartesiye randevu aldım.
Adetimin 5. günü oluyor.
Ben de başlıyorum sizlerle :) Allah hepimizin yolunu açık etsin.
Acaba doktora yumurtanın tam çatlama anının benim için önemli olduğunu çünkü erkek bebek istediğimi söylesem ayıp olur mu acaba :)
kizlar dayanmadim test yaptim yine negatif sali gunu regl gunum
olsa cikarmiydi sizce
goguslerim cookk kotu agriyor yurrken bile aciyor
kasik agrim gecti sayilir
hamile arkadaslarr siz ne zaman ogrendiniz yani test kacinci gun cikti
olsa cikarmiydi sizce
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!
canımcım ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Bence sen en iyisi adetini bekle derim. En garantisi o. Salı gününe çok kalmamış. Istersen git kan testi yaptır ama kesin sonuç olmayabilir. Az kaldı az ben inanıyorum hamişsin sennnnn:)))))))) git aynaya bak kirpiklerin birbirine yapışıksa kesin hamilesindir. Benim yaşlı bir komşum var adetimden 2 gün önce oturuyorduk ben negatif dedim. Yok dedi sende kesin bebek var dedi. Kirpiklerin birbirine yapışmış uçları top top olmuş dedi:))))) gerçekten bildi ya çok şaşırdım ben.............:)))) ne varsa şu eski teyzelerde var valla:))))))))))))
olsa cikarmiydi sizce
iyiyim canım sen nasılsın ben nolsun yatıyorum paso karpuz büyütüyorum bebişim büyüsünde karpuzlarda büyüsün önemli değil:)))) sen nasıl oldun iyisin di mi artık? biz haftaya cuma günü gidecez doktora bakalım inşallah büyümüştür bebişim.....egeadammm benim kader arkadaşım napıon?
kirpik ha vay be hiç duymamıstım sasırdım doğrusu:)
hayatım canını sıkma ya stresten uzak durman lazım bugün saat kaçta yaptıysan mesala ben sabah 10da, öğlen 2 de akşam 6da gece 10da günde 4 kere yaptım. özellikle 12. 13. 14. günlerde. aynı saatlerde yapman en iyisi. bu akşam bi daha yap. umudunu yitirme belki geç döllenme olucak bilemezsin.
kızlar ben hiç bir takvime inanmama kararı alıyorum bilesiniz
canım sıkıldı şuna uysun buna uysun, hepsini denk getir bu sefer bebek tutmasın
Canim ben regl gelcek di o gün yapdim sanki ya zaten unutkan oldum valla.......bekle insAllah hamilesindir orkidem....kizlar dayanmadim test yaptim yine negatif sali gunu regl gunum
olsa cikarmiydi sizce
olsa cikarmiydi sizce
pazartesiye kadar bekleyemedin dimi sabirsiz senien son sat,in tarihi ne orkidem ?
teravetten haberin varmi ? merak ettim gelmez yazmaz oldu
kızlarr bu gece ruyamda sepetten tasıyodu yumurtalar tabırıne baktım cok guzel sızce tabırı nedır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?