Süper Anneler - 2011

kizlar dayanmadim test yaptim yine negatif sali gunu regl gunum
olsa cikarmiydi sizce
goguslerim cookk kotu agriyor yurrken bile aciyor
kasik agrim gecti sayilir

hamile arkadaslarr siz ne zaman ogrendiniz yani test kacinci gun cikti

arkadaşım doğum tarihini.son adet tarihini,doğum saatini,kaç günde bir regl olduğunu filan verde yorumcuya çine filan bakalım.sen güveniyormusun takvimlere.arzu edersen bakarım.

olsa cikarmiydi sizce

idrar testinde çıkmaz kesinlikle adet günün geçmesi lazım.kanda betahcg kesin sonuç verir.

olsa cikarmiydi sizce

canımcım ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. bence sen en iyisi adetini bekle derim. en garantisi o. salı gününe çok kalmamış. istersen git kan testi yaptır ama kesin sonuç olmayabilir. az kaldı az ben inanıyorum hamişsin sennnnn:)))))))) git aynaya bak kirpiklerin birbirine yapışıksa kesin hamilesindir. benim yaşlı bir komşum var adetimden 2 gün önce oturuyorduk ben negatif dedim. yok dedi sende kesin bebek var dedi. kirpiklerin birbirine yapışmış uçları top top olmuş dedi:))))) gerçekten bildi ya çok şaşırdım ben.............:)))) ne varsa şu eski teyzelerde var valla:))))))))))))

kirpik ha vay be hiç duymamıstım sasırdım doğrusu:)

olsa cikarmiydi sizce

orkişmim çok acele ediyorsunn
ben adet günümde test yaptım çünkü sabah saat 10 da gelir benim adetim,gelmeyince 12 gibi yaptım çokk silik çıktı hatta şüphelendim
sonra testlerle ilgili araştırma yaptım silik çıkması adet günümde bile normalmiş.
o kadar araştırdımki sonuç olarak sana söyleyeyim kesinlikle adetini bekle hatta geçsin bir kaç gün,
üzülmeni hiçç istemem valla.
ama belirtilerin hamişlik gibi valla

rkdm gögüsün uc kısmına bak renk değişimi var mı? ben ilk ordan anlamıştım ilkinde, daha test falanda yapmamıştım

kızlar ben hiç bir takvime inanmama kararı alıyorum bilesiniz
canım sıkıldı şuna uysun buna uysun, hepsini denk getir bu sefer bebek tutmasın

egeadammm benim kader arkadaşım napıon?
iyiyim canım sen nasılsın ben nolsun yatıyorum paso karpuz büyütüyorum bebişim büyüsünde karpuzlarda büyüsün önemli değil:)))) sen nasıl oldun iyisin di mi artık? biz haftaya cuma günü gidecez doktora bakalım inşallah büyümüştür bebişim.....
kirpik ha vay be hiç duymamıstım sasırdım doğrusu:)

valla ben de o kadar şaşırdım ki sonra hatta ben sana demiştim diyor benim tontiş teyzem:))))))))))

inssss oyledir cnmmya ama ben umudumu yitirdimm,dun baya agrim vardi,akintim vardii amaaabugunu bekledimmm ahhh kafammm ahhhhdun iliski olmaliydi bence ama anlamadigimm test cikmadiii:26:

kızlar ben hiç bir takvime inanmama kararı alıyorum bilesiniz
canım sıkıldı şuna uysun buna uysun, hepsini denk getir bu sefer bebek tutmasın

çok haklısın yavuzcuğum benim de kimi takvime göre kız kimine göre erkek amaaaaaaaan boşver Allahın dediği olur. bebişim benim içime erkek doğuyor :26:

olsa cikarmiydi sizce

Canim ben regl gelcek di o gün yapdim sanki ya zaten unutkan oldum valla.......bekle insAllah hamilesindir orkidem....

olsa cikarmiydi sizce

pazartesiye kadar bekleyemedin dimi sabirsiz seni en son sat,in tarihi ne orkidem ?

teravetten haberin varmi ? merak ettim gelmez yazmaz oldu

pazartesiye kadar bekleyemedin dimi sabirsiz seni en son sat,in tarihi ne orkidem ?

teravetten haberin varmi ? merak ettim gelmez yazmaz oldu

bekleyememm rabiacim gor bak pazar sabahi tekrar yaparim
ama nasil anlatsam goguslerimi bi kadin olarak tahmin edinn dokunamiyorum

teravet pscinin yokluguna dayanamadii gelmiyoooo

kızlarr bu gece ruyamda sepetten tasıyodu yumurtalar tabırıne baktım cok guzel sızce tabırı nedır ?

tabiirii erkek cocuk demek
ruyanda yumurta gorduysen
ama ben kizimda dogurana kadar yumurta gordum
bence ruya sonrasi icine dogan oluyo cnm
kizima kontrole gitmeden bi gun once kiz gordum ultrosonda dr bu kiz demis vee giderkenn emindimm kiz diyeceginee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…