Süper Anneler - 2011

inssss oyledir cnmmya ama ben umudumu yitirdimm,dun baya agrim vardi,akintim vardii amaaabugunu bekledimmm ahhh kafammm ahhhhdun iliski olmaliydi bence ama anlamadigimm test cikmadiii:26:

cnm testi nerden aldinn
tarihine baksana bi yanlis yapmadigindan eminsin demi

lh artisi yoksa nasil yumurtlayasin ki
test yanlis sonuc verrmiki

yavuz nursey egeada kizlarr sagolun
ama bende var biseyler goguslerim hic bu kadar olmamisti bide sabah yatakta midemm bulandi
istahim artti
idarrim acik sari

yavuz gogus uclarina baktim
acik kahve :44:

eylul kurt dusurdun icime

clearblue yanlis sonuc veriyosa bende tam yum gunumde kalmadim o zaman (

yavuz nursey egeada kizlarr sagolun
ama bende var biseyler goguslerim hic bu kadar olmamisti bide sabah yatakta midemm bulandi
istahim artti
idarrim acik sari

yavuz gogus uclarina baktim
acik kahve :44:

kız orkıssss benımde dıkkatımı cekıyo ınankı ıdrarım benımde acık sarı ıns oglanlar gelıyodur bcm

cnm testi nerden aldinn
tarihine baksana bi yanlis yapmadigindan eminsin demi

lh artisi yoksa nasil yumurtlayasin ki
test yanlis sonuc verrmiki

orkdm bak bana bi anlatsana sen nasil yapiyodun gulen yuzu:44:iki gunde 5 tane yaptimyaa ,oda onemli degilde dun kasik agrim baya vardi,ama negatiffbugunde niyetliyim kizlarr ama moralim cok bozuk,kocisde ustume geldiiiallah sonumuzu hayiretsin inssssss

kız orkıssss benımde dıkkatımı cekıyo ınankı ıdrarım benımde acık sarı ıns oglanlar gelıyodur bcm

delirdikk
biz kizzz
ınsallah hamılesındır canım.hayırlısı olsun.rabbım butun ısteyenlere versın.bende merakla beklıyorum haberını canım.

saolasin cnm insallahh bakalim

cnm once cubugu cikarip sarj aletine takiyosun
sonra zaten resim cikacakk test resmi hazirim diye
cok beklemeden

idrarina 5 6 snye kadar tut yere koy yani duz bi zemine

3 dk icinde sonuc verir

evet bernurcum aynen katılıyorum sana anne babam asla yapmadı ama çevremızde hep bir erkek çocuk önceliğini yasadım gördüm etrafta annemede çok baskı vardı ısrarla istedi yazık fakat babam kaderine razı olup benım kızlarım bana yeter istemıyorum dediğini biliyorum ozamanlardan.daha mınıcıkken dua ederdim ALLAHIM bıze erkek kardeş ver diye
ama çok şükür bu bende kız bebek isteğimi kırmadı hep bir kızım olsun istedim çünkü biliyordum kendimizden ailemıze nekadar düşkün olduğumuzu,kenetlendiğimizi kız çocuk baska oluyor hamd olsun binlerce şükürki RABBIM verdi
olmayanlarada versin inş. çok güzel
buarada tespitin için bende seni takdir ettim canımmm

cnm once cubugu cikarip sarj aletine takiyosun
sonra zaten resim cikacakk test resmi hazirim diye
cok beklemeden

idrarina 5 6 snye kadar tut yere koy yani duz bi zemine

3 dk icinde sonuc verir

tmm cnm bende oyle yaptimsadece bugun bardaga koydum cubugu icinde 10 15 sn beklettimm,oyle yaziyordu cunki ,yaa gecen ayda yapmistim yapar yapmaz cikmistibilmiyorum cnmyaa bide biraz once adet gunlerimi yum gunlerimi yaziyodumya onlara baktimm,aslinda hep 29 gunde adet olmusum,hep 15. gundede ovu olmusss ee benim bugun 14. gun yani bakalim yarin oldu oldu olmazsada kismettttnisanaaa kalabilirrrr

Son düzenleme:

söze gerek kalmadı sanırım canoooooooooooooooooooooooooooo

eylule

Benim önerim bu...
Önümüzdeki ay daha netleşir herşey
Bu ay yapmadıklarını yaparsın ama yine de sen bilirsin
Allah gönlüne göre versin inşallahhhhhhh

kizlar dayanmadim test yaptim yine negatif sali gunu regl gunum
olsa cikarmiydi sizce
goguslerim cookk kotu agriyor yurrken bile aciyor
kasik agrim gecti sayilir

hamile arkadaslarr siz ne zaman ogrendiniz yani test kacinci gun cikti

slm canim iki hamileligimide adet olacagim gun yaptim.ikiside acayip belliydi.pozitifti...clearblue ile yaptim....

eylule

Benim önerim bu...
Önümüzdeki ay daha netleşir herşey
Bu ay yapmadıklarını yaparsın ama yine de sen bilirsin
Allah gönlüne göre versin inşallahhhhhhh

sgl cnmyaa,ben yinede yarinda deniycem ama bu ay olmazsa nisana kalicak artik,hayirlisiya ne diyelimm,aslinda varya kizlarr bi yanimda diyorrr bu gece iliskii olsun amaaaaaa:44:

sgl cnmyaa,ben yinede yarinda deniycem ama bu ay olmazsa nisana kalicak artik,hayirlisiya ne diyelimm,aslinda varya kizlarr bi yanimda diyorrr bu gece iliskii olsun amaaaaaa:44:

ben sana dun ne dedim git ucuzundan al dedim demii

bu gun yapsan bile lh artisi yoksa nasil kalacaksin canoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…