- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.641
cnm benım ılk denemem daha ıns bekletmez hepımızı erkeklerımız
canım çok sağol, çok sevinirim bakarsan.14.11.1976 doğum tarihim.doğum saati 13.40. en son regl tarihi : 16.02. 2012...30 günde bir regl oluyorum.arkadaşım doğum tarihini.son adet tarihini,doğum saatini,kaç günde bir regl olduğunu filan verde yorumcuya çine filan bakalım.sen güveniyormusun takvimlere.arzu edersen bakarım.
canım bencede çıkmayabilir. adet gününü bekleyip test yapmak lazım.İnşallah hamilesindir canım.kizlar dayanmadim test yaptim yine negatif sali gunu regl gunum
olsa cikarmiydi sizce
goguslerim cookk kotu agriyor yurrken bile aciyor
kasik agrim gecti sayilir
hamile arkadaslarr siz ne zaman ogrendiniz yani test kacinci gun cikti
amin canım, inşallah.hayır cnm neden ayıp olsun. burada bazı arkadaşlarında dr larına erkek bebek için yum takibi yaptırdıklarını biliyoruz
rabbim en kısa zamanda oğluşunu tekrar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah...
gülnevamm cnm benim. bu belirtilerin aynısı bende de vardı cnm. özellikle mide yanması.hatta kendi kendime dedimki okadar stres mideme vurdu ve göğüs ağrılarım da iyice artmıştı ama hala yokk hamiş değilimdir diyodum ve en belirgin belirti bitmeyen kasık ağrılarıydı.ama sonuç hamileyim Allahın izniyle.
bence bu belirtileri yaşayan arkadaşlar mutlaka kendilerine dikkat etsinler,hamiş olma ihtimalleri çokk yüksek...
rkdm gögüsün uc kısmına bak renk değişimi var mı? ben ilk ordan anlamıştım ilkinde, daha test falanda yapmamıştım
goguslerim cokk fenaa sende nasildi namazda bile ellerimi koyamiyorum
bu arada evdemi yapacan cnm dogumu
aa sadece 1 gün mü ?ymb sadece bu ayın 29 u erkek bebek gösteriyor.
kimsecikler yok nirdesiniz kizlarrrrrrr
cnmmm nerelerdesinyaaavv,yanimda olunnnnn testimm clear blue,orkiss simdi yine yaptimmm negatiff,16 da yaptigimin ayniydii ikinci cizgi silikti,ay teros aslinda yarin pozitifi gorsem daha ii olur kii oburgunu yani 18inde yapim yorumcuyada uysun istiyorummm,zaten kizlar normalde 29 gunde bir oluyorum ama bu ay 28 oldu yani 14. gun dedim ama galiba 29 a uyucak 15. gune denk gelicekk travet sanada monodoks vermedimi doktor ,ne dediya sana tam olarak bende o doktoru cok dinledim sayilmaz ama verdigi ilaclari aynen aldik,iliski gunlerine uymadimm :26:
kizlarrrrrrr cok kotuyummmmyaa bugunde gulmedi,ve bugun agrim yok diyebilirim galiba erken yumurtladim ben esimde bozuldu tam hazirlandik dedi,bu ne simdi ya dun hem akintim vardi hemde kasik agrim,ve idrarimin bile ph i cok yuksekti ama test cikmadi,kizlarr nedersiniz acabaa bugun gulermiii dersinizzz:26:
pazartesiye kadar bekleyemedin dimi sabirsiz senien son sat,in tarihi ne orkidem ?
teravetten haberin varmi ? merak ettim gelmez yazmaz oldu
bekleyememm rabiacim gor bak pazar sabahi tekrar yaparim
ama nasil anlatsam goguslerimi bi kadin olarak tahmin edinn dokunamiyorum
teravet pscinin yokluguna dayanamadii gelmiyoooo
ben küsüm psci'ye
travet durumun nedir bt ne zaman _?belirtilerinn nasılllll varmı bi durumm
yok bacım bişi yok.
Allah büyüktür.
kız sadece monodos yazdı günde 2 tane dedi.
orkide bende öleeeee ....kısmettt hayırlı evlat ver rabbimmm hepimizeee
kız evde doğum neden ki dr hast yokmuuuu orkişş ya sennn???
cnmm super amaa cok seyyy varmisskizlar in gendere uye oldum
yine nickim fraise taa 2009 da olmustumm ilkez dun girdim
tamara diye bir uye var mesaj attim ona
dedimki
bi kitap olusturmus ttc a boy diye
dedim ki bu kitaptakilere gore ve yum akiyla vajinal dus yapilirsa yuzdelik nedir dedim
onunda cevabi
according to the studies a pH of 9-9.9 can sway the odds by 80%. however you still need to do all 7 sway factors (pH, ions, minerals, hormones, diet, supplements and timing)
yani eger ph 9 ve 9.9 arasi ise
birde 7 faktore uyulursa onlarda ph iyonlar takviyeler icecekler diyet hormonlar ve zamanlama yani bunlar olursa sans %80 demis
sizce nasil ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?