Süper Anneler - 2011

cnm benım ılk denemem daha ıns bekletmez hepımızı erkeklerımız

İnşallah canım.Benimde normal yollarla ilk denemem olacak :) Hadi inşallah bu ay ikimizede gelir bebişler :)

arkadaşım doğum tarihini.son adet tarihini,doğum saatini,kaç günde bir regl olduğunu filan verde yorumcuya çine filan bakalım.sen güveniyormusun takvimlere.arzu edersen bakarım.
canım çok sağol, çok sevinirim bakarsan.14.11.1976 doğum tarihim.doğum saati 13.40. en son regl tarihi : 16.02. 2012...30 günde bir regl oluyorum.

kizlar dayanmadim test yaptim yine negatif sali gunu regl gunum
olsa cikarmiydi sizce
goguslerim cookk kotu agriyor yurrken bile aciyor
kasik agrim gecti sayilir

hamile arkadaslarr siz ne zaman ogrendiniz yani test kacinci gun cikti
canım bencede çıkmayabilir. adet gününü bekleyip test yapmak lazım.İnşallah hamilesindir canım.

amin canım, inşallah.
Doktorun tavrına göre söylemeye çalışayım o zaman.cinsiyet ayırımı yaptığımı düşünürler ve ön yargıyla davranırlar diye söylemeye çekiniyorum.

valla gün boyunca yandım bu fırtınada okula git gell hiç üşümedim midem bulanıyo başım ağıyo dönüyo gibi kendimi umutlandırmak istemiyom ( üşüttüm ben benceee diyommm)
sonra üzülürümmmm yaa yumu kaçırdım bennnn

rkdm gögüsün uc kısmına bak renk değişimi var mı? ben ilk ordan anlamıştım ilkinde, daha test falanda yapmamıştım

canım göğüslerim deneme gecebile ağrıyodu kistten olabilir dedi dr ama bu kadar değildi taş gibi dim dik duruyoo uçları ve cevresi eskiye nazaran koyulaştı benim uçları beyaza yakındı açık k renktir .iyi biliom

ya umutlanmak istemiommm

kız sadece monodos yazdı günde 2 tane dedi.

bence testi yapmaya devam et...

Teroşşş

Sen orkişten önce denedin sen test yaptın mı bacım yaaaaaa
Msn den konuşalım dedin ama bir türlü karşılaşamadık
Hiçmi bir belirti yok? ya da regl belirtisi?

orkide bende öleeeee ....kısmettt hayırlı evlat ver rabbimmm hepimizeee

kız evde doğum neden ki dr hast yokmuuuu orkişş ya sennn???

cnm martin yasadigi ulkede evde yaptiriyorlar dogumu cook nadirdir hastanede

benim ilk dogum oldugu haldee evdemi istiyosun diye sormuslardii ......bendee hayir demistimm

zatenn baslarina bela alirlardi ebeler bebek dogum pozisyonunu almis dedikleri halde

bebek tersti basimda 7 tane dr vardi dr haa hemsire deil

sokk gecirdiler dogumda farkettiler

cook riskliydi dogumum evde yapsaydim ya ben ya bebegim giderdi

kizlar in gendere uye oldum

yine nickim fraise taa 2009 da olmustumm ilkez dun girdim

tamara diye bir uye var mesaj attim ona
dedimki
bi kitap olusturmus ttc a boy diye

dedim ki bu kitaptakilere gore ve yum akiyla vajinal dus yapilirsa yuzdelik nedir dedim

onunda cevabi

according to the studies a pH of 9-9.9 can sway the odds by 80%. however you still need to do all 7 sway factors (pH, ions, minerals, hormones, diet, supplements and timing)

yani eger ph 9 ve 9.9 arasi ise
birde 7 faktore uyulursa onlarda ph iyonlar takviyeler icecekler diyet hormonlar ve zamanlama yani bunlar olursa sans %80 demis
sizce nasil ???

Son düzenleme:
cnmm super amaa cok seyyy varmisscok dogruuuu hepsii ,bizde burda hemen hemen cogunu yaptik diye dusunuyorum,inss oglun gobusundedir cnmmmorkis suan yine basladi kasik agrimmm ama wc de baktim akintim biraz uzuyo ama beyaz kremsi biseydi,acaba yarin testim cikarmiya,obur aylara baktim hep 15.gun test cikmis,yani yarin olucak insss

canim cok streslisinn bak bende senin gibiydim belkide stres yuzunden gebelik belirtileri yasiyorum
normalde ben cok cabuk kalirimm
eger bundada yani enn onemli gundede kalamadiysamm nedeni stress kesinlikle
terosta demis
yapmaya devam et
mutlaka cikardi ikinci cizginin koyulugu ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…