Süper Anneler - 2011

cok sey dedigin nedirki

pH, ; alkali olabildigince istenilen rakam 9.ve 9.9

ions;, - iyonlar altin lleptop cep telefonu ylang ylang kokusu kis aylari dolunay biberiye ve kekik

minerals;, sodyum ve bikarbonatli icecekler

hormones; testesteron ve ostrojen (buda diyetle oluyor zaten )

, diet,; bol potasyumlu sodyumlu yiyecekler

supplements; aldigimiz takviyeler

and timing ve en onemlisi zamanlama tam yum gunu ani saati dk si neyse iste

yani bunlardan ibarett zatenn yapiyoruzzz

Son düzenleme:
gurbetgüzeli hoşgeldin canım nasılsın? herhangi bir haber var mı? merak ettim seni canım.

Kistleri yok eeye ugrasiyom cnm
Hala. Addet olmadim
Acaba normal adet gunumdemi gelecek
Ayin 20 si olmasi lazim bekliyorum bakalim
Nurseynur ve senimde gozjnaydin cnm Allah kucaginiua almak nasipetsin ins

bcm benım kırpıkler karısmıs sankı ya ıns hamısızdır gonlumuzdekıne sızınkıler nasıl kızlar teros orkıs gulnevam bı bakın ya ıns dogrudur .Ay valla ruyamda bıle senı gormusum orkıde kafayı yedık dıyon gene ruyamda

Kistleri yok eeye ugrasiyom cnm
Hala. Addet olmadim
Acaba normal adet gunumdemi gelecek
Ayin 20 si olmasi lazim bekliyorum bakalim
Nurseynur ve senimde gozjnaydin cnm Allah kucaginiua almak nasipetsin ins

canım geçmiş olsun tekrar ben bu ay civanperçemi içmeye başlamıştım 10 gün falan oldu akıntı gelmeye başladı ve koku da var galiba civanperçemi söküyor ne varsa bu çayı daha önce deneyen var mı kızlar?

kirpik olayını ben de duymuştum ama hiç kendimde farketmemiştim ama hemşire bir arkadaşım bana hamilemisin dedi ben de yoo nerden çıktı şimdi bu dedim aslında çok yeni öğrenmiştim hamile olduğumu belin dimdik duruyorsun sopa yutmuş gibi hamileliğin ilk aylarında anne farketmeden bu şekilde duruyor demişti bend e evet hamileyim deyince yok desen test yap diyecektim demişti buda hemşirelerin yöntemi demek

Sagol cnm bn bu civanpercemini yurt disinda
Nasil bulucam neye benziyor sogan ve adacayi iciyorum bnde akinti oldu sapsari hala beklemedeyim
Bu arada badin sagolsun bnimde kaybim var Allah kimseye yasatmasin

goguslerim cokk fenaa sende nasildi namazda bile ellerimi koyamiyorum

bu arada evdemi yapacan cnm dogumu

gunaydin orkisim....kiz normalde benim gogusler cok kucuktur hic belli olmazlar...ama hamilelik testi yapacagimdan 5 gun once felan patlayacak gibiydiler..cok suphelenmistim...acayip aciyolardi.simdide hala cok sis bazen aciyo....Allah kismet ederse hastanede yapacam dogumu....dedigin gibi kizimdada sordular ev mi hastane mi diye...hastanede yapmistim...bunuda hastanede yaparim.ama evde dogum yapan cokkkkk hollandali var...ben bile sabah 5 te dogum yaptim sabah 9 da evdeydimmhemen gonderiyolar eve cimrilerrr....

Sagol cnm bn bu civanpercemini yurt disinda
Nasil bulucam neye benziyor sogan ve adacayi iciyorum bnde akinti oldu sapsari hala beklemedeyim
Bu arada badin sagolsun bnimde kaybim var Allah kimseye yasatmasin

canım netten latince isimlerine bak bulamazsan orda ben burdan bolca alıp yollarım...gerçekten bana iyi geldi vagihex kullandım akmadı ..monodoks ta yapmadı ama bu çay 10 günde içimdeki iltihabı dökmeye başladı tek yanetkisi eşimle birlikte olamıyorum ama olsun birlikte olunca da sanki bir halt oluyordu....salla yaa bi gün o yalvaracak.... yok benim yaşım geçti diye ben istemiyecem bu sefer adım gibi biliyom ...

dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş

sadece o an şok geçirdim ve hemen dısarı attım kendimi.sunu soyleyebilirim .ki.benimde saglıkçı oldugumu ve aynı hastanede zamanında birlikte calısmış olmamız sebebiyle cinsiyetini söylediğini düşünüyorum.

kendisine soracak cesareti bulamasamda diğer arkadaşlarla konustugum zaman kesenin yeri uterusta nereye gömüldüğü embriyonun kalp hızı ve kalp atışının erken yada geç duyulması.en ilginci ise kız bebekler bir et yada kas hücresi gibi göünüp erkek bebegin bir kesenin içinde olması vs...

cnmmmm ne diyosunnyaaaaaaa6 haftalikmiiiii,sen ocaktami denedin,nasilya daha kann nasil cinsiyettini biloyomuski:44:

benim eşimde medikal sektöründe canım hergün labaratuarlardan çıkmaz pekçok ta tanıdığımız var buna rağmen söyletememiştim ama demekki piyango sana vurmuş özel mesajımı aldın mı canım?

bende kiz bebeklerin et gibi oldugunu duymustummm ama cok ilgincya hemen soylemesii,cnm keske sorsaydin erkek bebekte daha erken kalp atisi oluyorr demi,galiba kizlarda gec duyuluyorr,peki uterustaki yada kesedeki konumuyla ilgili ne dedilerr

cnmmmm ne diyosunnyaaaaaaa6 haftalikmiiiii,sen ocaktami denedin,nasilya daha kann nasil cinsiyettini biloyomuski:44:

evet altı haftalık.benimki mens tarihimle uyumlu.bu arada aklıma gelmişken.erkek bebekler geriden kız bebekler mens tarıhı ile uyumlu olurlarmıs.kız gebelikte iştah artar.erkek te ise kok hassasiyeti ve bulantı olup iştah azalır.bunların hepssini yasıyorum.su an 3.5 kilo aldı.ocakta klomenle hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…