- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.661
cnmm super amaa cok seyyy varmisscok dogruuuu hepsii ,bizde burda hemen hemen cogunu yaptik diye dusunuyorum,inss oglun gobusundedir cnmmm orkis suan yine basladi kasik agrimmm ama wc de baktim akintim biraz uzuyo ama beyaz kremsi biseydi,acaba yarin testim cikarmiya,obur aylara baktim hep 15.gun test cikmis,yani yarin olucak insss
gurbetgüzeli hoşgeldin canım nasılsın? herhangi bir haber var mı? merak ettim seni canım.
Kistleri yok eeye ugrasiyom cnm
Hala. Addet olmadim
Acaba normal adet gunumdemi gelecek
Ayin 20 si olmasi lazim bekliyorum bakalim
Nurseynur ve senimde gozjnaydin cnm Allah kucaginiua almak nasipetsin ins
bcm benım kırpıkler karısmıs sankı ya ıns hamısızdır gonlumuzdekıne sızınkıler nasıl kızlar teros orkıs gulnevam bı bakın ya ıns dogrudur .Ay valla ruyamda bıle senı gormusum orkıde kafayı yedık dıyon gene ruyamda
canım geçmiş olsun tekrar ben bu ay civanperçemi içmeye başlamıştım 10 gün falan oldu akıntı gelmeye başladı ve koku da var galiba civanperçemi söküyor ne varsa bu çayı daha önce deneyen var mı kızlar?
goguslerim cokk fenaa sende nasildi namazda bile ellerimi koyamiyorum
bu arada evdemi yapacan cnm dogumu
Sagol cnm bn bu civanpercemini yurt disinda
Nasil bulucam neye benziyor sogan ve adacayi iciyorum bnde akinti oldu sapsari hala beklemedeyim
Bu arada badin sagolsun bnimde kaybim var Allah kimseye yasatmasin
dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş
sadece o an şok geçirdim ve hemen dısarı attım kendimi.sunu soyleyebilirim .ki.benimde saglıkçı oldugumu ve aynı hastanede zamanında birlikte calısmış olmamız sebebiyle cinsiyetini söylediğini düşünüyorum.
sadece o an şok geçirdim ve hemen dısarı attım kendimi.sunu soyleyebilirim .ki.benimde saglıkçı oldugumu ve aynı hastanede zamanında birlikte calısmış olmamız sebebiyle cinsiyetini söylediğini düşünüyorum.
nasıloluyorrrrrrrroooooooo
kendisine soracak cesareti bulamasamda diğer arkadaşlarla konustugum zaman kesenin yeri uterusta nereye gömüldüğü embriyonun kalp hızı ve kalp atışının erken yada geç duyulması.en ilginci ise kız bebekler bir et yada kas hücresi gibi göünüp erkek bebegin bir kesenin içinde olması vs...
cnmmmm ne diyosunnyaaaaaaa6 haftalikmiiiii,sen ocaktami denedin,nasilya daha kann nasil cinsiyettini biloyomuski:44:
dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?