- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.681
evet altı haftalık.benimki mens tarihimle uyumlu.bu arada aklıma gelmişken.erkek bebekler geriden kız bebekler mens tarıhı ile uyumlu olurlarmıs.kız gebelikte iştah artar.erkek te ise kok hassasiyeti ve bulantı olup iştah azalır.bunların hepssini yasıyorum.su an 3.5 kilo aldı.ocakta klomenle hamile kaldım.
canı sadece kesemi göründü kalp atımı yok muydu anlayamadım atım olmadığından mı kız dedi....
bende kiz bebeklerin et gibi oldugunu duymustummm ama cok ilgincya hemen soylemesii,cnm keske sorsaydin erkek bebekte daha erken kalp atisi oluyorr demi,galiba kizlarda gec duyuluyorr,peki uterustaki yada kesedeki konumuyla ilgili ne dedilerr
dog.tarihim 21 09 1978 saat sabah 5te.1 ocak 2012de.siklusum 35 gün.buay yani ocak şubat mart ta hamile kalmak istiyorum.tabiki inş.
kalp atımı vardı bende duydum .diğer yazdıgım seyleride bir araya koyunca cinsiyeti hahkkında birsey soyleyebiliyor demekki.buda onun artık gebelik ve dogum tecrübesınden kaynaklı diyorumçbaska diyecek birsey bulamıyorum cunku
dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş
kalp atımı vardı bende duydum .diğer yazdıgım seyleride bir araya koyunca cinsiyeti hahkkında birsey soyleyebiliyor demekki.buda onun artık gebelik ve dogum tecrübesınden kaynaklı diyorumçbaska diyecek birsey bulamıyorum cunku
yemin ediyorum şok oldum sırtımdan soğuk terler boşaldı nefesim hızlandı....
benimde vajinal muayeneyle daha yeni görebildik bebeği kese 7+5 bebiş 6+1...
demekki dr o yüzden bana tosuncuk iyi demişti :44:
ayy hala atlatamıyorum şoku.
inanılmazzzzzzzzz.......
yemin ediyorum şok oldum sırtımdan soğuk terler boşaldı nefesim hızlandı....
benimde vajinal muayeneyle daha yeni görebildik bebeği kese 7+5 bebiş 6+1...
demekki dr o yüzden bana tosuncuk iyi demişti :44:
ayy hala atlatamıyorum şoku.
inanılmazzzzzzzzz.......
inş gönlündeki olur cnm fakat kendınızı hemen sadece bu bılgilerle kaptırmayın derım sonrasında her ihtımale karsı hazırlıklı olun çok erken çünkü henüz
nasıl yani anlamadım satta gre 7 ultrasona göre 6 haftalık mı?yani senin bebiş erkek buna göre ultrason fotosu nasıl dı et gibi mi yoksa belli herşeyi baktın mı?
arkadaşlar az önce doktordan geldim.yumurtam çatlamış.ama ne zaman onu çok bilemiyorlarmış.belki dün akşam belki sabaha karşı dedi.hemen akşam ilişki dedi.sizce geçmi kaldım.akşam olsunmu ilişki.ne dersiniz şu 0+12 olayı varmışya.o durum olabilirmi sizce.erkek bebiş için şansım varmı sizce.yorumlarınızı bekliyorum.
evet altı haftalık.benimki mens tarihimle uyumlu.bu arada aklıma gelmişken.erkek bebekler geriden kız bebekler mens tarıhı ile uyumlu olurlarmıs.kız gebelikte iştah artar.erkek te ise kok hassasiyeti ve bulantı olup iştah azalır.bunların hepssini yasıyorum.su an 3.5 kilo aldı.ocakta klomenle hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?