Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Darısı inşallah bekleyenlerin başına.

Ben bugün doktora gittim.Adetimin 5. günü bugün.Ultrasondan baktı ve sağ tarafta gayet güzel 3 yumurta var dedi.Sol taraf daha zayıfmış ama ilaçla 2,3 yumurada oradan oluşabilirmiş.Klomen verdi,5 gün kullanacakmışım, adetin 12. günü kontrole çağırdı.Eğer güzel gelişmiş 3 yumurta olursa ikiz ihtimali var ama oda az görülür dedi.

Allahın takdiri işte arkadaşlar. Biliyorsunuz geçena y tüp bebek tedavisinde 2 yumurta toplanmıştı benden.Şimdi sayının fazla olması şaşırttı beni.Yani Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor.İnşallah bu ay hamile kalabilirim arkadaşlar.Nedense içimde umut var :)

Haaa birde sağdaki yumurtalardan erkek bebişmi oluyordu :))

bugün ben de doktordaydım adetimin 5.günü doktora gittim.klomen verdi ancak ben ona bebeğim olmuyor demiştim.erkek bebek için demedim.bugün sabah akşam kullan dedi ancak ben klomENLe ikiz bebeğe hamile kalmaktan korkuyorum.kullanmasam doktora 12günü gittiğimde anlar mı?

cnm o karanlık şekildeki elips varya onun içindeki yuvarlak ve uzantısı benim bebişş

kızlarımın 6 haftalık görüntülerine baktım bir de seninkine baktım seninki farklı geldi canım yaaa umutlandırmak istemem ama ...nisan05 nerde gelse de bir de onunkini görseydik daha net farkı anlardık....benimkileri atamıyorum ben bağlantı kablom kayıp....

evet hayatım bende nisamınkini merak ediyorum.
yokk cnm umutlanmam başlarda çok heyecanlanıyordum erkek mi kız mı diye ama vakit geçtikçe o da geçti.
tabiki istiyorum oğluşum olsun ama iştee....
rabbim inşallah gönlümüzdekini verir..

Allah razı olsun bacımsın. Allah gönlündekini versin darısı sana olsun inşallah.

hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.inşallah oğullarınız olur.güzel bir hamilelik geçirirsiniz.bişey sorcam çok erken ama ilişkiden 2-3 gün sonra bir belirti yaşadınızmı acaba bende hamilemiyim onun için

sağolasın bacımsın. hemrn arkandan geliyoz psci ile. senin oğluşun abisi olcak bizim oğluşların inşallah.

Canım bence anlamaz, sadece fazla yumurta oluşmadığı için bir dahaki aya ilacın dozunu artırır.İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap, istiyorsan kullanma ilacı.
Ben kullanmak istiyorum çünkü tüp bebek tutmayınca sanki normal yoldanda zor hamile kalabileceğim psikolojisine kapıldım.

İkiz olma ihtimeli düşük dedi bugün ki doktor. 30 hamileden anca 1 i ikiz olur dedi.

canım bemim hamileliklerim de kasık ağrısı olmuştu.bir de batma burda daha deneyimli arkadaşlarda vardır.

nurcumm inss allah saglicakla kucagina almayi nasip etsinninss tombis ogluslarimizz gelirde evimizin nesesine nese katarlarcnmya sende iliskiden sonra en cok neren agriyodu yada nerende hisettin bebisii:26:biliyosun bende iki gun once deneme yaptim kesin var kizlar cunku diz ustu oturunca egilince kasigim baya agriyorr,ilk gun sag kasigimda simdide soldakinde cok sizlanma varr,bazennn ayyy ikizmiii olucakkk diyommmmkizlar su sag sol meselesi acaba ilk haftalarda ne tarafta hissetiginemi bagliiii ama sagda olsa erkek diyoruzda degisiyor bence

arkadaşım günde bir tane aldı.iki yumurta gelişmiş.ikize hamile..ben doktora hamile kalamıyorum dedim erkek bebek için desem kızar.o da sabah akşam birer tane verdi.Bence senin normal yoldan tutar stres yaptın ondan tutmamıştır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…