- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.001
rus tutmuyorhaklısın sevılcım kaderden öte gıdılmıyo bcm senın sımdı rus cın bıo tutuyomu oglunda sevıl
sevil sen v. duş yapmış mıydın?
nur bebıs hangısı bcm burda,?
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Darısı inşallah bekleyenlerin başına.
Ben bugün doktora gittim.Adetimin 5. günü bugün.Ultrasondan baktı ve sağ tarafta gayet güzel 3 yumurta var dedi.Sol taraf daha zayıfmış ama ilaçla 2,3 yumurada oradan oluşabilirmiş.Klomen verdi,5 gün kullanacakmışım, adetin 12. günü kontrole çağırdı.Eğer güzel gelişmiş 3 yumurta olursa ikiz ihtimali var ama oda az görülür dedi.
Allahın takdiri işte arkadaşlar. Biliyorsunuz geçena y tüp bebek tedavisinde 2 yumurta toplanmıştı benden.Şimdi sayının fazla olması şaşırttı beni.Yani Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor.İnşallah bu ay hamile kalabilirim arkadaşlar.Nedense içimde umut var :)
Haaa birde sağdaki yumurtalardan erkek bebişmi oluyordu :))
cnm o karanlık şekildeki elips varya onun içindeki yuvarlak ve uzantısı benim bebişş
bende iğneyle hamile kaldım 3 gün önce netsonuç aldım içini rahat tut geliyo oğluşun inşallah hayırlı uğurlu olsun
kızlarımın 6 haftalık görüntülerine baktım bir de seninkine baktım seninki farklı geldi canım yaaa umutlandırmak istemem ama ...nisan05 nerde gelse de bir de onunkini görseydik daha net farkı anlardık....benimkileri atamıyorum ben bağlantı kablom kayıp....
kesinlikle hamile oldugunzu düşünüyorum.insallah ogluslarınız göbüsünüze 9 ay kalmaya gelmiştir....
bacım hayırlı olsun ıns oglun gelıyodur bıtanem, ınan dun aklımdan senı gecırdım dedım sesız sesız duruyo, ama kesın hamıle cıkacak ay ınankı sımdı okuyunca cok sevındım bacımsın allahım gonlundekını nasıp etsın ıns darısı bıze olsun tatlım.
kız teroşşşşşşşşşşşş maşallah tek vuruşta...
valla o test resmen pozitif.iğne pozitifi insanı şaşı yapacak cinsten silik oli...ben biliyorum çünkü.hem iğne hem hamilelik ikisi koyu çıkarmış olabilir...bu arada buldun pipilliyi hadi bakem..bilgilerinizi yollayın kızlar...
bugün ben de doktordaydım adetimin 5.günü doktora gittim.klomen verdi ancak ben ona bebeğim olmuyor demiştim.erkek bebek için demedim.bugün sabah akşam kullan dedi ancak ben klomENLe ikiz bebeğe hamile kalmaktan korkuyorum.kullanmasam doktora 12günü gittiğimde anlar mı?
hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.inşallah oğullarınız olur.güzel bir hamilelik geçirirsiniz.bişey sorcam çok erken ama ilişkiden 2-3 gün sonra bir belirti yaşadınızmı acaba bende hamilemiyim onun için
evine barkına eşine çocuğuna nur yağsın inşallah.
ne güzel söyledin hele öyleee..
ama tatlım bence çokk erken dr un sana kız demesi için.
biliyorum tüm belirtiler öyle gibi ama senin gibi metanetli bi insanı belki de rabbim imtihan ediyor.
11-12. haftada erkek diyecek inşallah sana tüümmmm kalbimle dua ediyorum.
özellikle edicem bundan sonra...
Canım bence anlamaz, sadece fazla yumurta oluşmadığı için bir dahaki aya ilacın dozunu artırır.İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap, istiyorsan kullanma ilacı.
Ben kullanmak istiyorum çünkü tüp bebek tutmayınca sanki normal yoldanda zor hamile kalabileceğim psikolojisine kapıldım.
İkiz olma ihtimeli düşük dedi bugün ki doktor. 30 hamileden anca 1 i ikiz olur dedi.
EGEM_2011 , DOKTOR SANA NE DEDİ PEKİ,kAÇ YUMURTAN VARMIŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?