- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.001
merhaba herkese:))
ben de aylardır,sizi takib ediyorum...bi kızım var..dün sipiralimi çıkarttırdım...nasipse ben de martta denemelere başlıcam:))önce ALLAH dan sağlık ,sonra da bi tane de oğlum olsun istiyorum..ben de aranızdayım artık...beni biraz daha bilgilendirirseniz çok hayra geçmiş olursunuzilk başta neler yapmam lazım???
hosgeldin canim
ilk sayfada hemen hemen herseyin ozeti var oku
anlamadigin aklina takilan yerleri sor elbette yardimci oluruz
hayirli evlatlar versin insallahh rabbim cumlemize
Hosgeldın cnm ıns gonlundekıne kavusursunmerhaba herkese:))
ben de aylardır,sizi takib ediyorum...bi kızım var..dün sipiralimi çıkarttırdım...nasipse ben de martta denemelere başlıcam:))önce ALLAH dan sağlık ,sonra da bi tane de oğlum olsun istiyorum..ben de aranızdayım artık...beni biraz daha bilgilendirirseniz çok hayra geçmiş olursunuzilk başta neler yapmam lazım???
Arkadaşlar dün çatlatma iğnesini vurmuştumya , bu akşam 8.30 da 36 saat dolacak.
Fakat bende hiç akıntı yok.Yumurtlama zamanı akıntı olmuyor muydu ? Hatta kuru bile sayılabilir ? Neden acaba ? Bilen var mı
Canım ben ovıtrelle vuruldum.bende öleydım ıgneden sonra gecen ay travetde heralde öleydı
bu ıgne neden böle yapıyo acaba bende cok merak ettım
ybm hangı ıgne cnm ovıtrelle mı pregnıl mı vuruldugun
Canım ben ovıtrelle vuruldum.
Acaba çatlamadımı yumurtam diye düşündüm. Bazen 48 saat sonra çatlıyor diyorlar.
Sen ne yaptın canım, tam 36 saat sonramıydı ilişki?
bencede neden eskisi kadar gelmirsun gurbet ablaaaaaaa
cnm 37 bıraz gecmısdı benım vajınal dus yapmısdım karbonatlı
ama olmadı bu ay vajınal dus dusunmuyorum
tarevet vajınal dus yapmadı massallah hemen kaldı vajınal dus spermlerı ölduruyo
dıyolar gercekden dogru heralde bız orkıdeyle kalamadık yaptıgımız ıcın
bence ay ınan kafayı yedık ıyıce cnm ıns bu gece oglun gelır tatlım hadı dualarım senınle
hayırlı günler kıslar nasılsınız?
bi rüya gördüm rabbim hayırlara getirsin inşallah.
güzel yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerimm
rüyamda ben asker olmuşum tek tek asker kıyafetlerini giyiyorum askeri yeşil renkte,şapkasına varana kadar. hatta zırhı bile var,boyum daha uzunmuş.kendimi merak ediyorum nasıl oldum diye,bir boy aynası getiriyorlar boydan görüyorum kendimi şapkamı üstümü düzeltiyorum. yüzüm hiç kendi yüzüm gibi değil,farklı.bana benziyor ama erkek gibi.gözlerim dikkatimi çekiyor,gözlerim niye böyle değişik diye düşünüyorum.ama kendimi öyle gururlu hissediyorum ki...çok yakışmış diyorumm...
içimden çok iyi yorumlar geliyorrrrrrrr kıslaaarr...
ayyy çok güzelmiş rüyan maşallah hayır dıyelım hayır olsun
bence sen aslan gibi sana benzeyen oğluşunu görmüşsün cnm çakı gibide asker olacak hadi inş
ağzına sağlık cnmbenim,gelinciğimm
rabbim kızınında oğlununda hayırlı güzel günlerini göstersin sana inşallah uzun ömürler versin yavrularına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?