Süper Anneler - 2011

Ben de bahsettiğiniz takvime baktım.
İlk bebeğimde tutmuyor.
2. bebeğimde tutuyor.
Aslında takvimlere inanmamak lazım.
Zaten yüzde 50 ihtimal kız, yüzde 50 ihtimal erkek.Arada uçurum yok yani.

merhaba herkese:))
ben de aylardır,sizi takib ediyorum...bi kızım var..dün sipiralimi çıkarttırdım...nasipse ben de martta denemelere başlıcam:))önce ALLAH dan sağlık ,sonra da bi tane de oğlum olsun istiyorum..ben de aranızdayım artık...beni biraz daha bilgilendirirseniz çok hayra geçmiş olursunuzilk başta neler yapmam lazım???

hosgeldin canim
ilk sayfada hemen hemen herseyin ozeti var oku
anlamadigin aklina takilan yerleri sor elbette yardimci oluruz
hayirli evlatlar versin insallahh rabbim cumlemize

Hosgeldın cnm ıns gonlundekıne kavusursun

ewet orkıde sölemıs ılk sayfayı oku

takıldıgına sor yardımcı oluruz tatlım.

Arkadaşlar dün çatlatma iğnesini vurmuştumya , bu akşam 8.30 da 36 saat dolacak.
Fakat bende hiç akıntı yok.Yumurtlama zamanı akıntı olmuyor muydu ? Hatta kuru bile sayılabilir ? Neden acaba ? Bilen var mı

Arkadaşlar dün çatlatma iğnesini vurmuştumya , bu akşam 8.30 da 36 saat dolacak.
Fakat bende hiç akıntı yok.Yumurtlama zamanı akıntı olmuyor muydu ? Hatta kuru bile sayılabilir ? Neden acaba ? Bilen var mı

bende öleydım ıgneden sonra gecen ay travetde heralde öleydı

bu ıgne neden böle yapıyo acaba bende cok merak ettım

ybm hangı ıgne cnm ovıtrelle mı pregnıl mı vuruldugun

bende öleydım ıgneden sonra gecen ay travetde heralde öleydı

bu ıgne neden böle yapıyo acaba bende cok merak ettım

ybm hangı ıgne cnm ovıtrelle mı pregnıl mı vuruldugun
Canım ben ovıtrelle vuruldum.
Acaba çatlamadımı yumurtam diye düşündüm. Bazen 48 saat sonra çatlıyor diyorlar.
Sen ne yaptın canım, tam 36 saat sonramıydı ilişki?

Canım ben ovıtrelle vuruldum.
Acaba çatlamadımı yumurtam diye düşündüm. Bazen 48 saat sonra çatlıyor diyorlar.
Sen ne yaptın canım, tam 36 saat sonramıydı ilişki?

cnm 37 bıraz gecmısdı benım vajınal dus yapmısdım karbonatlı

ama olmadı bu ay vajınal dus dusunmuyorum

tarevet vajınal dus yapmadı massallah hemen kaldı vajınal dus spermlerı ölduruyo

dıyolar gercekden dogru heralde bız orkıdeyle kalamadık yaptıgımız ıcın

bence ay ınan kafayı yedık ıyıce cnm ıns bu gece oglun gelır tatlım hadı dualarım senınle

bencede neden eskisi kadar gelmirsun gurbet ablaaaaaaa

canım gurbet aba dıyete basladı zayıflama peşine düştü ve hamılelık olayını erteledi ya onun için ilgisi şuanda baska şeylerde bence onun için gelesi yok arada uğrar umarım

hayırlı günler kıslar nasılsınız?
bi rüya gördüm rabbim hayırlara getirsin inşallah.
güzel yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerimm

rüyamda ben asker olmuşum tek tek asker kıyafetlerini giyiyorum askeri yeşil renkte,şapkasına varana kadar. hatta zırhı bile var,boyum daha uzunmuş.kendimi merak ediyorum nasıl oldum diye,bir boy aynası getiriyorlar boydan görüyorum kendimi şapkamı üstümü düzeltiyorum. yüzüm hiç kendi yüzüm gibi değil,farklı.bana benziyor ama erkek gibi.gözlerim dikkatimi çekiyor,gözlerim niye böyle değişik diye düşünüyorum.ama kendimi öyle gururlu hissediyorum ki...çok yakışmış diyorumm...

içimden çok iyi yorumlar geliyorrrrrrrr kıslaaarr...

Sağol canım,inşallah bu ay bebişin gelir, sen de benim dualarımdasın.
Vajinal duş olayı beni düşündürüyor. Eğer yaparsam karbonatlı duşu düşünüyorum.

Son düzenleme:

ayyy çok güzelmiş rüyan maşallah hayır dıyelım hayır olsun
bence sen aslan gibi sana benzeyen oğluşunu görmüşsün cnm çakı gibide asker olacak hadi inş

ayyy çok güzelmiş rüyan maşallah hayır dıyelım hayır olsun
bence sen aslan gibi sana benzeyen oğluşunu görmüşsün cnm çakı gibide asker olacak hadi inş

ağzına sağlık cnmbenim,gelinciğimm
rabbim kızınında oğlununda hayırlı güzel günlerini göstersin sana inşallah uzun ömürler versin yavrularına...

ağzına sağlık cnmbenim,gelinciğimm
rabbim kızınında oğlununda hayırlı güzel günlerini göstersin sana inşallah uzun ömürler versin yavrularına...

amin canımsın cümlemizin evladına inş
acılarını göstermesın amiiinnnn
ciddi söylüyorum yeşil çok hayırlı bir renktir rüyada ve ben resmen ona yordum neye yorarsanda rüyayı o olurmuş öpüyorum

merhaba kızlar,
birşey sormak istiyorum şu gülen yüz dediğiniz test kız bebek için işe yarar mı, nasıl kullanmak gerekir

bir de gülen yüzle birlikte bir test daha yapıyorsunuz o nedir onu anlamadım :44:

ben bu ay adet süremi kısaltmak için doğumkontrol hapı kullandım, bakalım işe yarayacakmı, önümüzdeki iki ay bekliycem nisan-mayıs gibi korunmayı bıralıcam artık, inşaalah istediğim zamanda kalabilirim.
Allah hepinize gönlündekini en hayırlı zamanda versin inşallah.

canım sen bana gecen bişey sormuştun neydi hemen cvp vereyım kaçırdım ne olur yanlış anlama emi elımden ne gelırse yardımcı olurum kusuruma bakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…