Süper Anneler - 2011

superrrr massallah nurum senın oglun gelıyo tatlım ıns

gelıncıgın dedıgı gıbıde cakı gıbı asker olacak ıns.:)

nurum hamısssın nolur bana dua et ıns bızımde olur

Son düzenleme:
superrrr massallah nurum senın oglun gelıyo tatalım ıns gelıncıgın dedıgı gıbıde cakı gıbı asker olacak ıns.:)

cnm beniim ağzına sağlık rabbim sana da ve tüm isteyenlere de (içinde banada)hayırlı sağlıklı uzun ömürlü oğullar versin inşalllaaahhh
ediyorum cnm etmemmiiii inşallah seninde koç gibi aslan gibi bi oğlun olur inşallah....

Son düzenleme:

naz81 arkadasta kız bebek düşünüyor o gülen yüzü kullanıyor mesela
yumurtlama gününü tespit etmen için olabılır aslında ama ben ates ölçme yöntemıyle buldum sen bılırsın

orkıs vajınal dus yapcanmı bcm

yapicam canim
ama bence hamile kalamamayi ona baglama preseed kullananlarda var ustelik onlarin phsida yuksek
in genderde kaaac kisi var yapipta gebe kalan
rabbim karsima boyle biseyi cikarmis tedbir diye deneyecegim ne kadar cabaladigimi bilsin mevlam insallahh

ayyy nurr maasallahh nasil ruyalar bunlarr resmenn pasan ben geliyomm aneyyyy diyoooo

inşallah orkidem bebeimmm.
Allah senin ne kadar uğraştığını görüyor.hiç aklından çıkarma hayatım...
sana bana mimozaya teravete mrm a psciye ezgine egeadaya egeme yavuza eyluleye ymb ye suzana daha sayamadığım erkek bebek için uğraşan herkese rabbim oğluşları versin inşallah
topiğimiz oğluşlarla dolsun inşallahhhh ya rabbiiiiimmmm

Son düzenleme:
canım sen bana gecen bişey sormuştun neydi hemen cvp vereyım kaçırdım ne olur yanlış anlama emi elımden ne gelırse yardımcı olurum kusuruma bakma sakın

canım ya çok saol. benim en büyük sorunum adetimin düzensiz olması işte 30-35 bazen 40 gün filan. hiç belli olmuyor yani. oyüzden yum. günümü belirlemem zor olacak. ne tavsiye edersin. ateş ölçme iyi diyosan ilk adetten sonra başlamam lazım sanırım dimi iki ay kendimi izlerim sonra deneme olur? gülenyüzü tavsiye edermisin

Aminnn canım, inşallahhhh en kısa zamanda gelir oğluşlar.

bu takvim tuttu mu herkeste??
bende 2 kızımda da bildi ve bu bebeğe de kız dedi
benim kızımda da erkek diyor canım bunda da erkek diyor. yine kızım mı olacak acaba?

ay canım benim ağzından bal damlıyor bal. hayırlara gelsin rüyan oğluşun anne ben asker olacam diye mesaj göndermiş sana

kızlar ya 7+2 olucam cuma günü doktora gittiğimde direk vajinal ultrason mu isteyeyim yoksa normal ultrason mu kalp atışları için:18::18::18::18::18:

kızlar benm bugün hiç tadım tuzum yok kendimi ordan oraya atıyorum valla
midem bi tuhaf..
orkiş cnm çok dua et bu ara
ve skin olman da harika bişey..
inşllah diğer aya sen de midem midem dersin

gerçekten çok uzun sürüyormuş döngün cnm ya
adetini düzene sokmak için bişey dıyemem bilgim yok bu konuda fakat ateş ölçmeni tavsiye ederim ben 4 ay kendımı bu yöntemle dinledım anladım 14. a6. günlerde yumurtam çatlıyordu benım çözmüş oldum sonrasındada yumurtlama öncesi ilişkiyi kestim
sende en azından hem ateş ölç istersen hem test yap belirle günlerini
gülen yüz kullanan arkadaslarımız teravet naz81 vs arkadaslar msjını görürlerse yardımcı olurlar sık gel
buaradada tuzu azalt kalsıyumu magnezyumu artır,hatta aspartam tatlandırıcıyı kullanmaya basla denemene çok az kalmış bence....

bende dün rüya gördüm azıcık kısacık fragman gibi
kadının biri hamıleymiş kım bılmıyorum dıyorkı resmen kız
tel.la karsıdan adamda soruyor kesın cinsiyeti bellimi ?
buarada rüyadan hopluyorum kalkıyorum
valla tuhaf komık bişey oldu aslında hoşumada gitti hayır dıyelım hayır olsun
nur-sey-nur anlatınca aklıma geldi benımde

gelincik ne haber,prensesimiz nasıl
o kadın benim benceeeeee

canım ben vajinal duş düşünmüyorum da sence spermleri öldürüyormudur
ben zaten naz gibi zor hamile kalıyorum
bir de sirkeli duş yaparsam ohoooooo

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Daha once de yazmistim buraya. iki kizim var tekrar hamile kalmak istiyorum.bir sorum olacak, idrar testi ne zaman sonuc verir daha dogrusu ben dun yaptim ve negatif cikti ama bat a 6 gun vardi. yanlis cikma ihtimali var mi. bu sefer sanirim daha cok heyecanlaniyorum cunku daha once idrar testi bile yapmamistim. ve belirtiler de var sanki bel ve kasik agrisi ve yanma nerdeyse 10 gundur devam ediyor. adete yakin olsa tamam geliyor diyecegim ama yok, mecbur beklicem 5 marti, bir daha da test yapmicam

brz erken davranmışsın canım keşke brz daha bekleseydin geç döllenme falan olmuş olabilir çnk ama illa öğrenmek istiyorsan kesin sonuç kan testi hiç yanı8lmıyo ve erken sonuç tespiti veriyo

brz erken davranmışsın canım keşke brz daha bekleseydin geç döllenme falan olmuş olabilir çnk ama illa öğrenmek istiyorsan kesin sonuç kan testi hiç yanı8lmıyo ve erken sonuç tespiti veriyo

evet haklisin ama diyorum ya daha oncekilerdeki gibi degil cok heyecan yaptim bu sefer, gecen ay da hic alakasi olmayan bir zamanda kan testi yaptirmistim , tabiki sonuc negatif. ayni doktora ayni testi yaptirmaktansa bu sefer sabredecegim martin 5 ine kadar, ama bosa umitlenmek de istemiyorum. sanirim belli yastan sonra zorlasiyor

hayırlı olsun bcm rabbım ıns nasıp etsın sana bu ay hamıslık neler yaptın anlatırmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…