- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.021
hayırlı günler kıslar nasılsınız?
bi rüya gördüm rabbim hayırlara getirsin inşallah.
güzel yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerimm
rüyamda ben asker olmuşum tek tek asker kıyafetlerini giyiyorum askeri yeşil renkte,şapkasına varana kadar. hatta zırhı bile var,boyum daha uzunmuş.kendimi merak ediyorum nasıl oldum diye,bir boy aynası getiriyorlar boydan görüyorum kendimi şapkamı üstümü düzeltiyorum. yüzüm hiç kendi yüzüm gibi değil,farklı.bana benziyor ama erkek gibi.gözlerim dikkatimi çekiyor,gözlerim niye böyle değişik diye düşünüyorum.ama kendimi öyle gururlu hissediyorum ki...çok yakışmış diyorumm...
içimden çok iyi yorumlar geliyorrrrrrrr kıslaaarr...
superrrr massallah nurum senın oglun gelıyo tatalım ıns gelıncıgın dedıgı gıbıde cakı gıbı asker olacak ıns.:)
merhaba kızlar,
birşey sormak istiyorum şu gülen yüz dediğiniz test kız bebek için işe yarar mı, nasıl kullanmak gerekir
bir de gülen yüzle birlikte bir test daha yapıyorsunuz o nedir onu anlamadım :44:
ben bu ay adet süremi kısaltmak için doğumkontrol hapı kullandım, bakalım işe yarayacakmı, önümüzdeki iki ay bekliycem nisan-mayıs gibi korunmayı bıralıcam artık, inşaalah istediğim zamanda kalabilirim.
Allah hepinize gönlündekini en hayırlı zamanda versin inşallah.
orkıs vajınal dus yapcanmı bcm
hayırlı günler kıslar nasılsınız?
bi rüya gördüm rabbim hayırlara getirsin inşallah.
güzel yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerimm
rüyamda ben asker olmuşum tek tek asker kıyafetlerini giyiyorum askeri yeşil renkte,şapkasına varana kadar. hatta zırhı bile var,boyum daha uzunmuş.kendimi merak ediyorum nasıl oldum diye,bir boy aynası getiriyorlar boydan görüyorum kendimi şapkamı üstümü düzeltiyorum. yüzüm hiç kendi yüzüm gibi değil,farklı.bana benziyor ama erkek gibi.gözlerim dikkatimi çekiyor,gözlerim niye böyle değişik diye düşünüyorum.ama kendimi öyle gururlu hissediyorum ki...çok yakışmış diyorumm...
içimden çok iyi yorumlar geliyorrrrrrrr kıslaaarr...
yapicam canim
ama bence hamile kalamamayi ona baglama preseed kullananlarda var ustelik onlarin phsida yuksek
in genderde kaaac kisi var yapipta gebe kalan
rabbim karsima boyle biseyi cikarmis tedbir diye deneyecegim ne kadar cabaladigimi bilsin mevlam insallahh
ayyy nurr maasallahh nasil ruyalar bunlarr resmenn pasan ben geliyomm aneyyyy diyoooo
AMİNN CNM INS HEPIMIZEcnm beniim ağzına sağlık rabbim sana da ve tüm isteyenlere de (içinde banada)hayırlı sağlıklı uzun ömürlü oğullar versin inşalllaaahhh
ediyorum cnm etmemmiiii inşallah seninde koç gibi aslan gibi bi oğlun olur inşallah....
canım sen bana gecen bişey sormuştun neydi hemen cvp vereyım kaçırdım ne olur yanlış anlama emi elımden ne gelırse yardımcı olurum kusuruma bakma sakın
inşallah orkidem bebeimmm.
Allah senin ne kadar uğraştığını görüyor.hiç aklından çıkarma hayatım...
sana bana mimozaya teravete mrm a psciye ezgine egeadaya egeme yavuza eyluleye ymb ye suzana daha sayamadığım erkek bebek için uğraşan herkese rabbim oğluşları versin inşallah
topiğimiz oğluşlarla dolsun inşallahhhh ya rabbiiiiimmmm
benim kızımda da erkek diyor canım bunda da erkek diyor. yine kızım mı olacak acaba?bu takvim tuttu mu herkeste??
bende 2 kızımda da bildi ve bu bebeğe de kız dedi
inşallah orkidem bebeimmm.
Allah senin ne kadar uğraştığını görüyor.hiç aklından çıkarma hayatım...
sana bana mimozaya teravete mrm a psciye ezgine egeadaya egeme yavuza eyluleye ymb ye suzana daha sayamadığım erkek bebek için uğraşan herkese rabbim oğluşları versin inşallah
topiğimiz oğluşlarla dolsun inşallahhhh ya rabbiiiiimmmm
canım ya çok saol. benim en büyük sorunum adetimin düzensiz olması işte 30-35 bazen 40 gün filan. hiç belli olmuyor yani. oyüzden yum. günümü belirlemem zor olacak. ne tavsiye edersin. ateş ölçme iyi diyosan ilk adetten sonra başlamam lazım sanırım dimi iki ay kendimi izlerim sonra deneme olur? gülenyüzü tavsiye edermisin
bende dün rüya gördüm azıcık kısacık fragman gibi
kadının biri hamıleymiş kım bılmıyorum dıyorkı resmen kız
tel.la karsıdan adamda soruyor kesın cinsiyeti bellimi ?
buarada rüyadan hopluyorum kalkıyorum
valla tuhaf komık bişey oldu aslında hoşumada gitti hayır dıyelım hayır olsun
nur-sey-nur anlatınca aklıma geldi benımde
brz erken davranmışsın canım keşke brz daha bekleseydin geç döllenme falan olmuş olabilir çnk ama illa öğrenmek istiyorsan kesin sonuç kan testi hiç yanı8lmıyo ve erken sonuç tespiti veriyo
evet haklisin ama diyorum ya daha oncekilerdeki gibi degil cok heyecan yaptim bu sefer, gecen ay da hic alakasi olmayan bir zamanda kan testi yaptirmistim , tabiki sonuc negatif. ayni doktora ayni testi yaptirmaktansa bu sefer sabredecegim martin 5 ine kadar, ama bosa umitlenmek de istemiyorum. sanirim belli yastan sonra zorlasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?