Süper Anneler - 2011

hayırlı olsun bcm rabbım ıns nasıp etsın sana bu ay hamıslık neler yaptın anlatırmısın ?

fazla bisey degil aslinda, sadece yumurtlama tarihine birkac iliski sikistirmaya calistim :)) artik mekanik olduk sirf bebek olsun diye :)) ondan once de 4-5 gun iliskiye girmedik, o da erkek sansini yukseltmek icin,erkek once bosalicak falan dendi ama bazi yerlerde kadin once bosalmasi lazim yaziyor, artik Rabbim ne verirse kabulumuz deyip bekliyoruz hayirlisi. yalniz vucudumda cok tuhaf agrilar var ya daha oncekilerde olmusmuydu hatirlamiyorum bile:44:

oğlum olursa ahtım var bebeklerinizin isimleri topiğine şöyle yazacam kızlar meleğimin ismi ne olsun ?...herkes kız sanacak bi girecekler erkek.....o da melek ..benim meleğim olacak ...

oğlum olursa ahtım var bebeklerinizin isimleri topiğine şöyle yazacam kızlar meleğimin ismi ne olsun ?...herkes kız sanacak bi girecekler erkek.....o da melek ..benim meleğim olacak ...

Ah cnm ınan aynı dusuncedeyız öle yazınca varya ıcım burkuluyo resmen Rabbım ıns bızede nasıp eder suzancım

arkadaşlar çok acil yardım doktor yumurta 20mm olmuş çatlatma iğnesi verdi ancak hesapladım buğün saat 16 da dedi ancak 36 saat katarsam 2 marta den k geliyor ancak ben yorumcuda 3 mart erkek dedi.ALLAHım bu takvimide çok tutuyorum ya ne yapayım?Bugün daha vurdurmadım.iğneyi 3 marta gelicek şekiilde yapsam mantıksız .ALLAH rızası için yardım lütfen ne yapayım ben şimdi.

ahhh canim benimm kiyamammm sanaaa

rabbimm yardim etsinn yuce mevlam

kalbinin sesini dinlee

hicte anlamamm catlamatma ignesiydi olcumdu

peki yorumcuda onceki gunlere bakmadinmi ne diyordu

ahhh canim benimm kiyamammm sanaaa

rabbimm yardim etsinn yuce mevlam

kalbinin sesini dinlee

hicte anlamamm catlamatma ignesiydi olcumdu

peki yorumcuda onceki gunlere bakmadinmi ne diyordu

önceki günler kız ancak ALLAH takdir ederde olur.içimden yorumcuya güven diyor.buda bir takvim verilmişti onada sordum oda 2-3-4 mart demiş

Son düzenleme:
Egem çin takvimi ne diyor sana?
Çin takvimi bana mart ayı erkek diyor.
Rus takvimide erkek diyor.
Yorumcu ise sadece 29 şubata erkek diyor.

teravet canım keseyı gormuşsunuz.çok sevındım o eltıne ne dıym allahım.bended aynısından var..alllaha boyun bük o en ıyısını bılır..oglun gelecek ınşallh..çok ınanıyorum..ne kadar kotu kalplı ınsanlar var...yazık..

Eveeeet 19.30 da hazırlıklara başlıyorum, 1 saat sonrada çatlatma iğnesi sonrası 36. saatim doluyor.
Dua istiyorum kızlar :) Hepinizi öpüyorum:)

Eveeeet 19.30 da hazırlıklara başlıyorum, 1 saat sonrada çatlatma iğnesi sonrası 36. saatim doluyor.
Dua istiyorum kızlar :) Hepinizi öpüyorum:)

gonlune gore olsun ınşallh.herşey yolunda gıtsın ve ogluşunu kuvcagına aldıgını buralara yazdıgın gunlerın olur:) hadı rast gele

aynen gülüm çin ve diğer takvimler erkek yorumcu 3 mart gündüz 13 ten sonra erkek

egemcim valla biliyosun ben de anlamam iğneden falan ama bencede kalbinin sesini dinle hayatım.takvime pek takılmamanı öneririm tutmayan var çünkü.sen rabbime sığın o verecekse zaten verir cnm benim.
keşke elimizden bişey gelse yaa..

ah kuzum oyle olsa demezmıyım ben sana.benımkı yumurta takıbıydı..sabah gıttım doktora çatlamak uzere demıştı .bız akşam deneme yapmıştık..öyle işte.

benim aklımda kalmış yumurtayla ilgili birşey.canım ben seni çok okumuştum.ALLAHIM inşallah sana bir oğlan nasip etsin.doğal çatlamaya bıraksam ğine yapmadan belki daha geç çatlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…