Süper Anneler - 2011

Orkdm sen gülenyüz çıktıktan ne kadar sonra yumurta çatlar diye bi konu açmıştın ya hatırladın mı 1 tane cevap var canım sen bu işi öğrenebildin mi?ben de bugün sipariş ettim artık dayanamadım ben çünkü akıntı ve ateş denedim hiç bişey anlamadım

Son düzenleme:
teravet ona bakarsan sana drlar aşılamada bile şansın yok dedi
ama sen ilk denemede tek ilşkide hamile kaldın
hala mı sperm bozuklugunu düşünüosun
senin erkek

keşke 36-37 saat arasını bekleseydim mimoş yaaa. yarama tuz serpme bacısı.
sperm testlerinde 2,0 ile 5,0 mm arası normalmiş . eşimöden hep 1,0 mm sperm geliyodu.

1. çizgi çıkarsa olabilir bacısı ama son olsunn

sen daha iyi biliyorsun bu monitoru...hic tekcizgi olupta birden yumurta ciktimi teros, ben ondan korkuyorum...zaten yarin yaparsam test yapmadan yapmam...
bide yorumcu ve bio yarin kizda o yüzden icimde kalmasin diye istiyorum...

Allah razı olsun bacısı. göbüşlü bir olğlun olsun inşallah.

senin erkek

bizim spermlerde iyiydide nooldu.kaç kere denedim iğneyle biliyorsun tutmadı.psci haklı

zatenn varya insallahhhhh diyerekk terosun ki erkek olurda benim yine kizim olursa ucuncuyu hic tereddutsuz yaparimm

tovbeee gunahami giriyom neee neyse olumlu dusunelimmm hepimizin oglu olcakk insallahhhh

valla canimm bu konuda teravetinn komutlariyla haraket ediyomm yani ona guveniyorumm
henuz aydinlanmadii actigim konuda ama iyi yapmissin almakla cok iii bi test

senin erkek

kız psci nerelerdesin sen.
görüşemedik pek
mimoş sen ve ben inşallah erkek furyası başlatırız bacımsın.

sen daha iyi biliyorsun bu monitoru...hic tekcizgi olupta birden yumurta ciktimi teros, ben ondan korkuyorum...zaten yarin yaparsam test yapmadan yapmam...
bide yorumcu ve bio yarin kizda o yüzden icimde kalmasin diye istiyorum...

evet olabiliyor.
naz ya bu gece ya yarın sabah erken saatlerde son ilişki olmalı bence.
6 sını 7 ye bağlayan gece ovulasyonunu bekliyorum senin.

kız psci nerelerdesin sen.
görüşemedik pek
mimoş sen ve ben inşallah erkek furyası başlatırız bacımsın.

İnşallah Rabbim sesini duysun..
nuru ve ezgini unutmak yok
sırayla güzel güzel haberler verelim inşallah..
egeadayı duydun demi çok üzüldüm dr erkekti demiş
6 haftalık embriyoya bakıp
ben senin yerinde olsam 2 hafta sonra giderim kemal bayındıra..

suzan seninde iki taneydi dimi..inşaşşah canım sizde yakalarsınız oğluşu

evet canım 2 tane Allah nazarlardan korusun balböcüklerimibu simileyler gibiler biri kokoş ben yanıda halt etmişim 6 yaşında ama ruhu 26 yaşında öyle frapan şeylerden hoşlanır yemek olana kadar çıkmaz mutfaktan öyle yardım edecem diye uğraşır..hamarat....diğeri 12 ama aklı bi karış havada bişieyden haberi yok.. suyunu bizden ister ..dağınık.. ben kıyafetlerini eline veririm ancak öyle giyinir aslında küçüğü önce doğursam daha iyi olacakmış...sağ kolum minik yardımcım...ortak payda saatleerce pericilik oynarlar... veeee asla bir erkek kardeşlerinin olmasını istemiyorlar...

nur ve ezgini de ekliyorum evet
bernur bilemiyor dedi . boşuna gitme dedi.

EGEMCİĞİM mesaj kutun dolu bacımmm,
bakmazmıyım canımın içiiiiiii,tam kız günlerimmiş...
allah razı olsun bacımmm senden,iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah
böyle sevidiriyosun ya bizi allahım da seni sevindirsin
sana ve isteyen canların hepsine sağlıklı,hayırlı oğluşlar nasip etsin

KIZLAR,bir şey soracam bilenler cevaplarsa çok sevinirim
benim küçük 1,5 yaşında ve ben hala emziriyorum minik danayıııııııı
acelen ne hamişlik için demeyin,1 yıl kadar uğraşacağımı düşünürsek erken değil,
hem malum yaş da ileliyor...emzirmenin vücudu asidik yaptığını okumuştum acaba bu doğrumu
nisanda deneme varda,sizce emzirmeye devammı etmeliyim,yoksa kesmelimiyim
lütfennn yardımmm

Kızlar , ben oğlumu 12+0 da, kızımı ise 11+0 da öğrendim. Doktorlar biliyor valla, yanılmadılar.

valla bende kizimi 12 haftada ogrenmistim,dr kesin demistiii:26:kizlarrrrrrrrrrrrr kesinnnnnn hamissimmmmmmmamaaaa test yapmadimmmmmmoleeee yorgundumkiii hic cikmadimmm disariiiiikizicaksiniz amaa ne yapimmyaaaaaesime dun dedimki,eger hamissemmm kismetii dunyada var demmekkii eger degilsemde yani adet olursammm artik istemiyomm yazdan sonra deneme yaparizz diyeeeveeeee bennn basindan beriiiiii emindimmyaaa,,,kizimdada tek denemeyle tutmustuadetim sasmazzz yani gunu gunune ,ayyy kizlarrr banada duaaa edinnnnnn,insss oglumm yoldadirrrr

emzirmek hamilelik ihtimalini çok düşürür bildiğim kadarıyla

aysebahar da emzirdi dogurana kadar ve bebgi erkek oldu cnm belki alakasi olabuluuu

yaaa bana da versinn rabbimm o minik danadannnyerim ben onuyaaayok cnmya kendini hazir hissediyosann yap derimmm,insss busefer minik prensesin olurr cnmmmbence emzirmeyi kes diyetine agirlik ver bi iki ay icindede deneme yapicakmissin zaten ,ay inss allahh hepimizin yardimcisi olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…