- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.401
yirim seniiiiii
sana ne dicem
d.kontrol hapı kullansana 2 ay..
siklusunu düşürür
düzene sokmuyo mu?
yok kızzzzzzzzzzzzzzzz:) yok bacımsın ben senin üzülmene üzüldm
görümcem geçen telde bu kıza da güzel isim bulun falan dedi. sesimi çıkarmadım. dili mi sürçtü acaba.şimdiden kız falan demesi... içine doğdu belki de..
bence de canommmmmmmmmmmteravet ona bakarsan sana drlar aşılamada bile şansın yok dedi
ama sen ilk denemede tek ilşkide hamile kaldın
hala mı sperm bozuklugunu düşünüosun
senin erkek
evet bende öyle dedimevet olabiliyor.
naz ya bu gece ya yarın sabah erken saatlerde son ilişki olmalı bence.
6 sını 7 ye bağlayan gece ovulasyonunu bekliyorum senin.
EGEMCİĞİM mesaj kutun dolu bacımmm,
bakmazmıyım canımın içiiiiiii,tam kız günlerimmiş...
allah razı olsun bacımmm senden,iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah
böyle sevidiriyosun ya bizi allahım da seni sevindirsin
sana ve isteyen canların hepsine sağlıklı,hayırlı oğluşlar nasip etsin
KIZLAR,bir şey soracam bilenler cevaplarsa çok sevinirim
benim küçük 1,5 yaşında ve ben hala emziriyorum minik danayıııııııı
acelen ne hamişlik için demeyin,1 yıl kadar uğraşacağımı düşünürsek erken değil,
hem malum yaş da ileliyor...emzirmenin vücudu asidik yaptığını okumuştum acaba bu doğrumu
nisanda deneme varda,sizce emzirmeye devammı etmeliyim,yoksa kesmelimiyim
lütfennn yardımmm
valla bende kizimi 12 haftada ogrenmistim,dr kesin demistiii:26:kizlarrrrrrrrrrrrr kesinnnnnn hamissimmmmmmmamaaaa test yapmadimmmmmm oleeee yorgundumkiii hic cikmadimmm disariiiii kizicaksiniz amaa ne yapimmyaaaaa esime dun dedimki,eger hamissemmm kismetii dunyada var demmekkii eger degilsemde yani adet olursammm artik istemiyomm yazdan sonra deneme yaparizz diyeee veeeee bennn basindan beriiiiii emindimmyaaa,,,kizimdada tek denemeyle tutmustu adetim sasmazzz yani gunu gunune ,ayyy kizlarrr banada duaaa edinnnnnn,insss oglumm yoldadirrrr
eylüleeeeeeeeeeeee
kız nasıl duruyon bacım yaaaaaaaaaaa
ben şimdiye 10 kez yapmıştım testi
bacım sizde ne meraksız karılarsınızı Gurbette öyleydi
valla adamı kanser eden tiplerdensiniz öyle derler yaaaa
kız hemen sabah nöbetçi eczane ara bakemmmmmmmmmmmmmmm
eylüleeeeeeeeeeeee
kız nasıl duruyon bacım yaaaaaaaaaaa
ben şimdiye 10 kez yapmıştım testi
bacım sizde ne meraksız karılarsınızı Gurbette öyleydi
valla adamı kanser eden tiplerdensiniz öyle derler yaaaa
kız hemen sabah nöbetçi eczane ara bakemmmmmmmmmmmmmmm
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bir hamis kalayim ne dra gidicem nede etrafima soliycem ins 3 aylik olsun ondan sonaaaaaa
cnmyaa nebilimm esim yuzunden almadimmmherseyde cok abartiyormussummdaaaa biraz olurunaaa birakmam lazimmistaa ,oyuzden almadimm ama eminimm bernurr,adettim dun yada bugun kesinnn olmaliydiiii:18::18::18:gercektende belim ve kasiklarim cok agriyooo,hattaaa ben iliskiden bikacgun sonra belirtilerimi soylemistimmm
hattaa pisci bana kizmisstiii birazzcok abartiyosunn diyeee amaa gercektende emindimmm cnmm duaa edinn noolurr,bernurum rabbim kizlarimdan sonraa banada inss ogluss yollamistirrr
bir hamis kalayim ne dra gidicem nede etrafima soliycem ins 3 aylik olsun ondan sonaaaaaa
evet olabiliyor.
naz ya bu gece ya yarın sabah erken saatlerde son ilişki olmalı bence.
6 sını 7 ye bağlayan gece ovulasyonunu bekliyorum senin.
orkisiiimmmmtabiikii tickerinn ugurlu gelicekk eminimmmm inssss bu ayy sira sende ve diger arkdslarda dua ediyomm hepimize kizlarrrr bi kesin ogrenim hamis oldugumu veeee oglumun olacaginiii dahaa ne isterimmkiiii inss buraya tek tekk yazarizzzzz
mimoza:kizlaarrrrrrrrrr oglumm geliyorrrr
travet:bacilarrrr pasamm yoldaaa
pisci:kizlarr dr erkekkkkk dediiii
eylulee:canlarrimmm oglummm geliyorrrrrrrrrrrrrrr
orkisglusumm oluyomusssss
nur sey nur:erkekmisssssssss
suzan,gurbetguzeli,bernur,MRM,ya kizlar icimden geldi bole yazmak unuttuklarimm alinmayinn,inss bole bir bir yazarizz burayaa
esim iste yarin sabah gelicek o uyumadan yapa bilirsek yapariz, hesapda misafir yoktu, yarin sabah dedesi gili kahvaltiya cagirmis...hep bisey cikiyor bende ya...bu kadarda olmaz...
ee iste superr erkekk yorgun olacak tam zamanii
kiz misafir gelirse gelsinn iki dk da ayaktan bile halledersinizz sonrasii bi duss hooopp is tamammdirr
orkisiiimmmmtabiikii tickerinn ugurlu gelicekk eminimmmm inssss bu ayy sira sende ve diger arkdslarda dua ediyomm hepimize kizlarrrr bi kesin ogrenim hamis oldugumu veeee oglumun olacaginiii dahaa ne isterimmkiiii inss buraya tek tekk yazarizzzzz
mimoza:kizlaarrrrrrrrrr oglumm geliyorrrr
travet:bacilarrrr pasamm yoldaaa
pisci:kizlarr dr erkekkkkk dediiii
eylulee:canlarrimmm oglummm geliyorrrrrrrrrrrrrrr
orkisglusumm oluyomusssss
nur sey nur:erkekmisssssssss
suzan,gurbetguzeli,bernur,MRM,ya kizlar icimden geldi bole yazmak unuttuklarimm alinmayinn,inss bole bir bir yazarizz burayaa
ee iste superr erkekk yorgun olacak tam zamanii
kiz misafir gelirse gelsinn iki dk da ayaktan bile halledersinizz sonrasii bi duss hooopp is tamammdirr
Kocamı yarın sürpriz bekliyor
ama pek hoşlanmayacak
bir haftadır eve gelmiyor zavallı
ve ben bugün regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?