- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.421
allah seni
esim isten gelip yatarsa ancak misafir gelmesine zor kalkar..yani sabah eve gelince yatmadan olmali bu is...ben simdi ariyim gelince beni kaldirsin, bu sabah namaza kalktim hadi gel dedim, uykuluyum cok dediyanasmadi...
bi ara telefonlastik bugün.. dedim ugra 5 dakika eve, ben burda sperma bankasimiyim dedi
ayyy tühhhhh kizacakk haaa
ayy benim kocis hic oyle yapmadi simdiye kadar benimkinde bir anormallikmi var acabaa
ne yapmadı anlamadım ben kızzzzzzzzz
benimki biraz sönük kacmiss
cildiririm heraldee
oldumuu orkisss simdi bi bakkk bakemmmm
hahh simdi olmuss
ben burdan ciglik atarimm sen duyarsin eylull ayni ulkedeyiz ne olsaa
hani hic uzuntuyle karsilamadii yada sinirle (regl halini )
hep normal karsilamistirr :44:
sevgili topiğimmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler nasılsınızzzz???
yazamasamda arada girip okuyorummm..
bu ara çok yoğunummmm
şu eylül gelsede bi hamiş kalsam diye çok
heyecanlıyımmm...
sizlerin güzel haberleriyle
inşallah o zamana kadar
kendim yasamış gibi sevincemmmm
hamiş arkadaslarım hersey yolundadır hepinizin inşallah
deneyecek arkadaşlarım hersey gönlünüzce olsunn
hepiniz çok öptümmmm...
cnmyaa nebilimm esim yuzunden almadimmmherseyde cok abartiyormussummdaaaa biraz olurunaaa birakmam lazimmistaa ,oyuzden almadimm ama eminimm bernurr,adettim dun yada bugun kesinnn olmaliydiiii:18::18::18:gercektende belim ve kasiklarim cok agriyooo,hattaaa ben iliskiden bikacgun sonra belirtilerimi soylemistimmm
hattaa pisci bana kizmisstiii birazzcok abartiyosunn diyeee amaa gercektende emindimmm cnmm duaa edinn noolurr,bernurum rabbim kizlarimdan sonraa banada inss ogluss yollamistirrr
orkisiiimmmmtabiikii tickerinn ugurlu gelicekk eminimmmm inssss bu ayy sira sende ve diger arkdslarda dua ediyomm hepimize kizlarrrr bi kesin ogrenim hamis oldugumu veeee oglumun olacaginiii dahaa ne isterimmkiiii inss buraya tek tekk yazarizzzzz
mimoza:kizlaarrrrrrrrrr oglumm geliyorrrr
travet:bacilarrrr pasamm yoldaaa
pisci:kizlarr dr erkekkkkk dediiii
eylulee:canlarrimmm oglummm geliyorrrrrrrrrrrrrrr
orkisglusumm oluyomusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
nur sey nur:erkekmisssssssss
suzan,gurbetguzeli,bernur,MRM,ya kizlar icimden geldi bole yazmak unuttuklarimm alinmayinn,inss bole bir bir yazarizz burayaa
günaydın kızlar kimsecikler yokbir hafta önce spiralimi çıkartmıştım,şuan adet olmayı bekliyorum,doktor ufak bi enfeksiyon olduğunu söyledi,vajinal fitil verdi,folik asit ve demir hapı alıyorum düzenli bi şekilde..bi de sol yumurtamda küçük bi kist tespit etti,adet olunca geçer dedi...adet günlerim baya düzenli seyreder...sadece yumurtamsı beyaz akıntıdan yumurtlama günümü tespit edebilir miyim sizce erkek bebek için??ne olur bana bi yol gösterin bacılar?? felaket derecede adet öncesi gerilim sendromunu yaşıyorum şuan,patlıcam sanki (((bi gelse rahatlıcam..
kizlar bugun saat 1 de test yaptim negatiftii
gece birde yineleyeyimmi testi krem su gibi akintim var
orkisiiimmmmtabiikii tickerinn ugurlu gelicekk eminimmmm inssss bu ayy sira sende ve diger arkdslarda dua ediyomm hepimize kizlarrrr bi kesin ogrenim hamis oldugumu veeee oglumun olacaginiii dahaa ne isterimmkiiii inss buraya tek tekk yazarizzzzz
mimoza:kizlaarrrrrrrrrr oglumm geliyorrrr
travet:bacilarrrr pasamm yoldaaa
pisci:kizlarr dr erkekkkkk dediiii
eylulee:canlarrimmm oglummm geliyorrrrrrrrrrrrrrr
orkisglusumm oluyomusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
nur sey nur:erkekmisssssssss
suzan,gurbetguzeli,bernur,MRM,ya kizlar icimden geldi bole yazmak unuttuklarimm alinmayinn,inss bole bir bir yazarizz burayaa
Mrb kizlar nasilsiniz. Eylulll dahA test yapmadinmi bcm valla oldurdunb bizi
ORKDM Terosss ne bi sabah gecirdim bi bilseniz
namaza kalktim namazdan sonra esim geldi isten, kaptim hemen, yazik cok yorgunum dedi ama oldu bitti is
dua edin benimicininsallah bu ay tutar..
teros bu monitor kafayimi yiyor ya, hic böyle olmamisti halen tek cizgide, birden yumurta cikicak bence bu gidisle...acaib yorgunum misafirimde geldi halen oturuyolar yabanci degil esimin nenesi dedesi ama öldüm yorgunluktan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?