Süper Anneler - 2011

hhaahahaahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

5 dakika eve ugra bisey vericemm iki dk surmezzz

koptumm vallaaaa sen saati kur adam uyusa bile kadinsin senn bi sekilde tahrik edersin

sonrasi sen istemesende gelirrrr

sevgili topiğimmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler nasılsınızzzz???
yazamasamda arada girip okuyorummm..
bu ara çok yoğunummmm
şu eylül gelsede bi hamiş kalsam diye çok
heyecanlıyımmm...
sizlerin güzel haberleriyle
inşallah o zamana kadar
kendim yasamış gibi sevincemmmm

hamiş arkadaslarım hersey yolundadır hepinizin inşallah
deneyecek arkadaşlarım hersey gönlünüzce olsunn

hepiniz çok öptümmmm...

hani hic uzuntuyle karsilamadii yada sinirle (regl halini )

hep normal karsilamistirr :44:

kız benimkide öyle aslında
öyle çok aşırı düşkün değildir
söyler ama ısrar etmez yaniiii

ama düşün bir haftadır evde yok
özlem var çocuklara karısına
ama eve geliyor karısı regl olmuş

amiinn canim insallahh seninde gonlunce olsun herseyyy beklenenn gun gelecekse cekilen cile kutsaldir vardir bundada bir hayirr dualarini diyetlerini tam yap bu zaman zarfi icinde

günaydın kızlar kimsecikler yokbir hafta önce spiralimi çıkartmıştım,şuan adet olmayı bekliyorum,doktor ufak bi enfeksiyon olduğunu söyledi,vajinal fitil verdi,folik asit ve demir hapı alıyorum düzenli bi şekilde..bi de sol yumurtamda küçük bi kist tespit etti,adet olunca geçer dedi...adet günlerim baya düzenli seyreder...sadece yumurtamsı beyaz akıntıdan yumurtlama günümü tespit edebilir miyim sizce erkek bebek için??ne olur bana bi yol gösterin bacılar??felaket derecede adet öncesi gerilim sendromunu yaşıyorum şuan,patlıcam sanki(((bi gelse rahatlıcam..

Son düzenleme:

ayyyyyy eylüleeeeeeee

sesli kahkaha atttım yaaaa
çok şekersin.. psci kızmıştı diyo yaa yerim seni
inşallah hamişsindir cnm benm
yarın mutlaka test yap buraya da yaz..

inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teravete de bacılar diye başlamış

sadece akıntıya göre hareket edersen yanılırsın.yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtanın olgunlaştığının gösterir.tam çatladığını değil.çatlama işi o akıntıdan 2 gün sonrada olabilir.yumurta takibi en garantisi canım ultrasonda.enfeksiyon için kesin tedavin bitsin erkek hücreleri enfeksiyonu sevmez.
3 aydır kendimi sıkı takipteyim mesela bende doktor yumurta çatladı dediğinde su gibi akıntı oluyor.afedersiniz sanki altınıza kaçırmış gibi.iç çamaşırı ıslak oluyor.yumurta akı kıvamı bende daha çatlamadığını gösteriyor.en azından bu bende böyle.

inşallah bacım inşallahhhhh

teravetcim erkek bebek için erkeğin yorgunmu olması lazım.sen ilişiki zamanımı nasıl ayarlamalıyım bana bir fikir verirmisin.hep doktora gidiyorum çatlamış diyor.ama ne zaman.sonra ilişiki oluyor ve ben geç kalıyorum.bana bir fikir ver arkadaşım.mesela bu ay 1 mart son adetim.30 günde bir oluyorum.bu ay için bir takvim yap be bacım.

ORKDM Terosss ne bi sabah gecirdim bi bilseniz

namaza kalktim namazdan sonra esim geldi isten, kaptim hemen, yazik cok yorgunum dedi ama oldu bitti is

dua edin benimicininsallah bu ay tutar..

teros bu monitor kafayimi yiyor ya, hic böyle olmamisti halen tek cizgide, birden yumurta cikicak bence bu gidisle...acaib yorgunum misafirimde geldi halen oturuyolar yabanci degil esimin nenesi dedesi ama öldüm yorgunluktan....

inss tutar cnmmm,senin kiz icindi demii,hemen dusa falan girseydinnninsss sende bu ayki kervana girersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…