- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.441
mrh cnm,ya bugun bakicam nobetci eczane bulursam yaparim,bulamasamda artik yarin ama dun kesinlikle olmam lazimmdii,kesinn hamisimmmmbelirtilerimde var en basta yorgunlukkk
işallah canım gönlündeki olsur işallah ..işallah ben de marta eylem planı hazırlıyorum ..daha adet olmadım 3-4 güne bekliyorum clear blue aldım plan şu canım yumurtalarım oluşmadığı için bu ay rahatız kiiiii bunun temelini 4 ay önceden atmaya başladım doktora gittim dedim...ateş ölçtüm gözü önünde ovulasyon testi aldım koydum göreceği yerler adet sancılarımı abarttım yumurtam oluşmadığı için zor adet oluyormuşum falan diye ....işallah yutar yaaa..benimki medikalci sürekli labaratuarlarda diyorki idrarla ölçemezsim lh artışını kandan baktıralım diyor değerlerine gitmemek için bahaneler buluyorum ...foyam meydana çıkcak diye...varya dua edin hamişler bana elime yüzüme bulaştırmayayım....
inss tutar cnmmm,senin kiz icindi demii,hemen dusa falan girseydinnninsss sende bu ayki kervana girersinn
evet canim kiz icin, yok dusa hemen girmedim, zaten vajinal dus yaptim dün ilk kez...bakalim artik hayirlisi esim cok yorgundu bide...
sen bana gün ve saatleri ver bakem
ORKDM Terosss ne bi sabah gecirdim bi bilseniz
namaza kalktim namazdan sonra esim geldi isten, kaptim hemen, yazik cok yorgunum dedi ama oldu bitti is
dua edin benimicininsallah bu ay tutar..
teros bu monitor kafayimi yiyor ya, hic böyle olmamisti halen tek cizgide, birden yumurta cikicak bence bu gidisle...acaib yorgunum misafirimde geldi halen oturuyolar yabanci degil esimin nenesi dedesi ama öldüm yorgunluktan....
ii cnm esin yorgun olmasi lazzimmis zaten,sende isteksiz olaydin biraz, ki esinde isteksiz olsun diyeeben kizlarimda cok isteksizdimm e haliyle esimde isteksizdi neli yaptin kizz vajinal dusu:26:
ooohhhhhhh gelsin bakalimm minnossss prensesssss insallahhh
sadece akıntıya göre hareket edersen yanılırsın.yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtanın olgunlaştığının gösterir.tam çatladığını değil.çatlama işi o akıntıdan 2 gün sonrada olabilir.yumurta takibi en garantisi canım ultrasonda.enfeksiyon için kesin tedavin bitsin erkek hücreleri enfeksiyonu sevmez.
3 aydır kendimi sıkı takipteyim mesela bende doktor yumurta çatladı dediğinde su gibi akıntı oluyor.afedersiniz sanki altınıza kaçırmış gibi.iç çamaşırı ıslak oluyor.yumurta akı kıvamı bende daha çatlamadığını gösteriyor.en azından bu bende böyle.
İnşallah Rabbim sesini duysun..
nuru ve ezgini unutmak yok
sırayla güzel güzel haberler verelim inşallah..
egeadayı duydun demi çok üzüldüm dr erkekti demiş
6 haftalık embriyoya bakıp
ben senin yerinde olsam 2 hafta sonra giderim kemal bayındıra..
teravetcim erkek bebek için erkeğin yorgunmu olması lazım.sen ilişiki zamanımı nasıl ayarlamalıyım bana bir fikir verirmisin.hep doktora gidiyorum çatlamış diyor.ama ne zaman.sonra ilişiki oluyor ve ben geç kalıyorum.bana bir fikir ver arkadaşım.mesela bu ay 1 mart son adetim.30 günde bir oluyorum.bu ay için bir takvim yap be bacım.
slm kızlar
nasılsınız
hey gidi eski günler...
hepsini bende yaptım
v duş ovulasyon testi falan
arkadaşım teravet yada orkdm bir cevap verirseniz çok sevincem.yada tecrübeli diğer arkadaşlarım.tek ilişkiye bırakmasammı.ben tek ilişikiyle hamile kalamıcam herhalde.günaşırı ilişikiyle yumurtlama döneminde oğlu olanda çok ama bir önceki ilişiki yumrtlamadan öncemi sonramı olmalı acaba.
canım çok sağol güzel bilgilerin için..zaten 2 fitilim kaldı ve adet olacağım...artık ona göre halledicez..bu arada ben hacet namazına başladım...istekler için çok güçlü bi namaz...Allahım tez zamnda dualarımızın karşılığını verir inş.
ılıskı oldukdan sonramı gıtmısdın cnm kontrale yum ıcın bırde sadece ıgnemı vuruldun klomen felan kullandınmı?dra gittiğimde tek ilişkiyle hamile kalmak istiyorum dedim
oda bana olmaz öyle dedi
kalamazsın falan dedi,
ama kaldım
1seferle
3 günlük cinsel perhiz olmuştu
sonra yumurtam çatlamışmı diye kont gittiğimde biri çatlamış
bir tane daha var değerlendir ddi
ama ben korktum
yani saçma belki ama çatlatma iğnemi vurulmuştum kız olabilir diye
saçma düşünmüşüm
yani herşey kısmet belki ikiz olcaktı
bilemiyorum
ama iki karahana birden bakamazmışım ben
orkişm kuşumm napıon?
dün kardeşime gittik kızının doğum günü vardı.
onun 7 haftalık ultrason görüntüsüne de baktım oval kesenin aşağısına sağa doğru yapışık...
ama benim erkek bebek için uğraştığımı bilmiyor,söyleyemem yani.
ona,benimkiyle arasında fark var mı dr benimkine küçük dedi dedimm.
öylece inceledik hiç bir benzer tarafı yok diğer kız fotolarıyla ayynnıı.
egeadamızın bebeiğine 6 haftalıkken erkek diyen dr ve buna benzer drlar galiba buna benzer şeylerden biliyorlar kız ya da erkek olduğunu..
içimdeki umut gitgide artıyor orkişimm....
rabbim sağlıkla hayırla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah...
dra gittiğimde tek ilişkiyle hamile kalmak istiyorum dedim
oda bana olmaz öyle dedi
kalamazsın falan dedi,
ama kaldım
1seferle
3 günlük cinsel perhiz olmuştu
sonra yumurtam çatlamışmı diye kont gittiğimde biri çatlamış
bir tane daha var değerlendir ddi
ama ben korktum
yani saçma belki ama çatlatma iğnemi vurulmuştum kız olabilir diye
saçma düşünmüşüm
yani herşey kısmet belki ikiz olcaktı
bilemiyorum
ama iki karahana birden bakamazmışım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?