Süper Anneler - 2011

mrh cnm,ya bugun bakicam nobetci eczane bulursam yaparim,bulamasamda artik yarin ama dun kesinlikle olmam lazimmdii,kesinn hamisimmmmbelirtilerimde var en basta yorgunlukkk

işallah canım gönlündeki olsur işallah ..işallah ben de marta eylem planı hazırlıyorum ..daha adet olmadım 3-4 güne bekliyorum clear blue aldım plan şu canım yumurtalarım oluşmadığı için bu ay rahatız kiiiii bunun temelini 4 ay önceden atmaya başladım doktora gittim dedim...ateş ölçtüm gözü önünde ovulasyon testi aldım koydum göreceği yerler adet sancılarımı abarttım yumurtam oluşmadığı için zor adet oluyormuşum falan diye ....işallah yutar yaaa..benimki medikalci sürekli labaratuarlarda diyorki idrarla ölçemezsim lh artışını kandan baktıralım diyor değerlerine gitmemek için bahaneler buluyorum ...foyam meydana çıkcak diye...varya dua edin hamişler bana elime yüzüme bulaştırmayayım....

planinn supermissss,kizz korkulurrr sendennntahminen nezamana geliyoo denemenn,aman aksatma inss hersey istedigin gibi olurrr

evet canim kiz icin, yok dusa hemen girmedim, zaten vajinal dus yaptim dün ilk kez...bakalim artik hayirlisi esim cok yorgundu bide...

ii cnm esin yorgun olmasi lazzimmis zaten,sende isteksiz olaydin biraz, ki esinde isteksiz olsun diyeeben kizlarimda cok isteksizdimm e haliyle esimde isteksizdineli yaptin kizz vajinal dusu:26:

Son düzenleme:
sen bana gün ve saatleri ver bakem

hemen bacisii bu ilgin sevindrdi beni

1 aralik sabah saat 10 gibi 2011
28 Aralik saat 10 11 civari
25 ocak saat ogle 12 gibi
21 subat saat aksam 8.30

son reglin aksam olmasi duzeni bozdu demi teross

bugun saat 12 tekarar yaptim ogleleyin yine negatiff sonrakini ne zaman yapayim:18::18::18:

ooohhhhhhh gelsin bakalimm minnossss prensesssss insallahhh

ii cnm esin yorgun olmasi lazzimmis zaten,sende isteksiz olaydin biraz, ki esinde isteksiz olsun diyeeben kizlarimda cok isteksizdimm e haliyle esimde isteksizdineli yaptin kizz vajinal dusu:26:

sabahin köründe ne istekli olcam kiz esimide zorladim zaten uyudu uyucakti zaten, sabah namazi kildim dedim esim gelir simdi 500 ml suya iki tatli kasigi sirke attim ölctüm 3 yada 4 dü phsi siringayla yikadim ayiptir söylemesi... yarim saat sonra felan esim geldi....
orgazm olmadim zaten...
ooohhhhhhh gelsin bakalimm minnossss prensesssss insallahhh

amin canim insallah bu ay hamile kalmak isteyen sen ben ve ömür arkadaslar müjdeyi veririz...

Son düzenleme:

canım çok sağol güzel bilgilerin için..zaten 2 fitilim kaldı ve adet olacağım...artık ona göre halledicez..bu arada ben hacet namazına başladım...istekler için çok güçlü bi namaz...Allahım tez zamnda dualarımızın karşılığını verir inş.

Allah razı olsun cnm bizi unutmadığın unutturmadığın için sen de benim hep aklımdasın kuşuumm inşallah Rabbim sana da tossuunn gibi bi oğluş gönderecek karnındaki canla,inşallah....

arkadaşım teravet yada orkdm bir cevap verirseniz çok sevincem.yada tecrübeli diğer arkadaşlarım.tek ilişkiye bırakmasammı.ben tek ilişikiyle hamile kalamıcam herhalde.günaşırı ilişikiyle yumurtlama döneminde oğlu olanda çok ama bir önceki ilişiki yumrtlamadan öncemi sonramı olmalı acaba.

orkişm kuşumm napıon?
dün kardeşime gittik kızının doğum günü vardı.
onun 7 haftalık ultrason görüntüsüne de baktım oval kesenin aşağısına sağa doğru yapışık...
ama benim erkek bebek için uğraştığımı bilmiyor,söyleyemem yani.
ona,benimkiyle arasında fark var mı dr benimkine küçük dedi dedimm.
öylece inceledik hiç bir benzer tarafı yok diğer kız fotolarıyla ayynnıı.
egeadamızın bebeiğine 6 haftalıkken erkek diyen dr ve buna benzer drlar galiba buna benzer şeylerden biliyorlar kız ya da erkek olduğunu..
içimdeki umut gitgide artıyor orkişimm....
rabbim sağlıkla hayırla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah...

erkek bebek için erkeğin dinlenmiş stressiz olması gerek
bunu bana drum söylemişti
3 kız babasıydı felaket erkek istiyodu
en sonunda eşinden de ayrıldı
neyse

çatlatma iğnesi vurdurabilirsen iyi olur
aklımda kalan şu var

çatlatma iğnesinin vurulcağu gün benden sıvı akıntı gelmişti

onun geldği zamanden 36 saat sayıp ilişkiye girebilirsin

eşini bi kaç saat uyut
uyanınca kahve içirt
sende vduş yap

vede eşim ikişkinin ortasında belki hemen önceside olabilir soğuk duş yapmıştı
yani öyle...

bol muz potasyum ağırliklı besle eşini

hatırlıyamıyorum ki
çikolata yememişti
bol cips soda falan yemişti sanırım
soluma yatıp sabaha kadar uyumuştum

kac rekat ve ne zaman kılıyosun ?hangı sureler okuyosun?özel duası varmı?

dra gittiğimde tek ilişkiyle hamile kalmak istiyorum dedim

oda bana olmaz öyle dedi
kalamazsın falan dedi,

ama kaldım
1seferle
3 günlük cinsel perhiz olmuştu

sonra yumurtam çatlamışmı diye kont gittiğimde biri çatlamış
bir tane daha var değerlendir ddi

ama ben korktum
yani saçma belki ama çatlatma iğnemi vurulmuştum kız olabilir diye

saçma düşünmüşüm

yani herşey kısmet belki ikiz olcaktı

bilemiyorum

ama iki karahana birden bakamazmışım ben

ılıskı oldukdan sonramı gıtmısdın cnm kontrale yum ıcın bırde sadece ıgnemı vuruldun klomen felan kullandınmı?

Son düzenleme:

kuzusumm sence kiz erkek nasil farkedilirr
birde neler yaptiydinnn offf nurum yaa seninki bellii zatenn banada dua et kuzum neolurr toplantilarinizda falann lutfennnnnn

selcansin napiyosun kuzum yaa
nerelerdesinn dua et emi banada karahanida op annesi benim icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…