Süper Anneler - 2011

cnmyaa tamtersi kocanin dinc ve hic yorgun almamasi lazimmm,4 5 gunde perhiz,tek iliski oneriliyor ama eger zor hamis kaliyosan bence tastlerini yap pozitifi gordugunde yap,bide 36 saat sonra benceeeebenim dr adetinden 12. gunden 16.gune kadar sansin cok yuksek dedi ama sik iliski onermediizaten alkalide oluyosun ogunlerde,yinede icinden nasil yapmak geliyosa ole yapppallah hepimize yardim etsinn insss

6 -8 ve 10. hafta 2. kızım ikizi vardı ama malesef büyümedi....neden bilmem kaybolan ikizin erkek olduğu doğmuştu içime işallah mart ayında tekrar gelirsin bebeğim......bekliyorum seni hasretle

resimleri taratıp attım ama çok küçük çıktılar büyütmeyi bilen varmı ?gerçi büyüsede pek belli değiller kız olduğu için herhalde..

canım yeni görüntülerini yükler misin bakalım

saol arkadaşım mantıklı ovulasyon testi pozitifi görünce.birde çatladığı anı yakalamak lazım.tek ilişiki ile benim ki olmayacak.zaman geçiyor.

:)))))))))))) hoppppppppppppppppppppp bitmiş

Hadi hayırlısı canım...Kızın bu ay yola çıkar inşallahhhhhhh hayırlısıyla

:)))))))))))) hoppppppppppppppppppppp bitmiş

Hadi hayırlısı canım...Kızın bu ay yola çıkar inşallahhhhhhh hayırlısıyla

insallah canim...agrim basladi gülen yüz gülmüyor daha ama ebayden ucuz test cok ama cok hafif gözüküyor yarin insallah güler bana ve terosun dedigi cikarda catlar...korkuyorum ama.....ümitsizim sansima olmaz gene diyorum ....

senin adetin geldi degilmi canim??

amin canım senden de ALLAH razı olsun.duaların için çok teşekkürler.

teravet bacım nasılsın ..sana birşey soracağım ..benim ovulasyon tesi bu testler beni öldürcek dün pozitif verdi ben de 7 saat sonra yaptım sonra yine test yaptım,negatif sonra yine pozitif oldu galiiba ben kafayı yedim bugün yine ilişki oldu büyük olasılıkla tutmaz ama of ya ben bu işi beceremiyorum.o kadar da caba gösteriyorum ki oturdum ağladım

Son düzenleme:

kız deliiiii
ben demesem bile sen niye demiyon al tarihleri diye
benim zamanım olmuyo gündüz girmeye nete
yoksa ilgisizlik değil

bacımsın ne demek istediğini tam anlamadım ov. testi yap pozitiften 15-20 saat sonra yap bence. ov. kaçırmamak için

bacımsın kusura bakma ben sadece bizim oğlumuz anlamında söylemedim tabi ki. furyayı başlatalım dedim . Allah'ım sana göbüşlü bir oğlan verir inşallah.

eski ismin neydi cangum

kız selcansınnnnnnn sen misin
sen iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdin?

test gülenyüz mü?
neden pozitiften 7 saat sonra yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…