- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.481
kız selcansınnnnnnn sen misin
sen iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdin?
test gülenyüz mü?
neden pozitiften 7 saat sonra yaptın?
bacım ben ne yaptığımı bilemedim ki:)bir doktor 20 mm dedi iğne verdi diğeri yumurta yok dedi test pozitif verdi.iki ilişki oldu biri 7 saat diğeri 24.saat ALLAHIM yardım etsin.test gülenyüz değil galenik marka bu da kıytırık galiba
aaaaaaaa egemmmm
sen vazgeçtin bu aydan sanıodum
ilşki oldu demek
ay hadi hayırlı olsun
ben cvp veriim
yazmış zaten arkadaş
gözünden kaçmış teroş
36. saat olmuş ilişki..
kız teroş hamiş çizelgesi yapsana yaa görseydik kaç hafta kaç günlük...
bi de kalp atışını duymaya ne zaman gidiceksin
az önce kalp atışıyla ilgili bir topikte okudum..2010 da yazılmış
kızın teki 7. haftada dr a gidiyor
bebeğin kalp atışı 113 çıkıyor
dr büyük ihtimalle erkektir erkeklerin düşükk çıkar dio ve gerçekten erkek..
mimoza nur ezgin kalp atış hızlarınız kaçtı?
sağol canım karmaraşık birşey oldu büyük olsalılkla tutmaz yorumcuya uydurcam diye iki farklı doktora gittim.son gittiğim yumurta yok dedi.c.tesi ovulasyon testi pozitif verince denedim .çok yoruldum ben..birde diğer doktorda birşey farkettim benim sağ kasık sağ yumutalık zannediyordum tam tersiymiş bunu da öğrendim
nasıl yani sağ kasıktaki sol yumurtalık mı oluyo
ne demek bu anlamadım..
ya hiç öyle deme hamiş olabilirsin
hadi inşallah yaa
yorulmadan konsun göbüşüne oğlun
cumartesi günü adetinin 16. günü değil mi? Ben 30, 31 günde adet oluyorum. oğluma adetimin 17. gün hamile kalmıştım.Sende 30 günde bir adet oluyordun , 16. gün yumurtlama günün .İnşallah yakalamışındır canım.bacım ben ne yaptığımı bilemedim ki:)bir doktor 20 mm dedi iğne verdi diğeri yumurta yok dedi test pozitif verdi.iki ilişki oldu biri 7 saat diğeri 24.saat ALLAHIM yardım etsin.test gülenyüz değil galenik marka bu da kıytırık galiba
bakın bunu buldum
Soru: Dr bey ben kolomen kullanıyorum ve yumurta takibi yapılıyor, eşimde bir sorun yok. çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurtanın ve spermin birleşme süresi nedir? yani kaç gün veya saat?
Cevap: Klomende klomifendir. çatlama iğnesinden sonra biz 40 saat sonra yumurtanın çatlayacağın tahmin ediyoruz bilimsel olarak % 90 vakada 40 ile 60 ıncı saat arası çatlar. sperm rahimde 2 gün yaşar ancak yumurta çatladıktan sonra 8 saat içinde döllenmelidir. en çok 12 saat yaşı 35 in altında ise % 50 cıvarında transfer de kolay oldu ise.
psciimm
cnm beim bebişin kalp atımını ölçmedi.haftaya cuma randevum var o zaman söylecem zaten yapmasını istediğim şeyleri
suzancım
daha yeni görüntüm yokk tatlım dediğim gibi haftaya gidince heemmeenn eklicem cnm beniimm
orkişim
bu hafta ki toplantıda özellikle dua edicem cnm ama sen sakin ol tamam mı.ayrıca kız çocukları et parçası gibi olur,erkekler uzun şekilli olur deniyor ya o yüzden hep karşılaştırıyorum kızlarda hiç sekmedi ama erkek bebek yok etrafta çok karşılaştırma yapamıyoruz ne yazıkki
cumartesi günü adetinin 16. günü değil mi? Ben 30, 31 günde adet oluyorum. oğluma adetimin 17. gün hamile kalmıştım.Sende 30 günde bir adet oluyordun , 16. gün yumurtlama günün .İnşallah yakalamışındır canım.
Ben 37. saatte ilişkiye girmiştim. Eğer 40 saat sonra çatlarsa yakaladım gibi. Eğer 60. saatte çatlamışsa 23 saat kadar erken ilşki olmuş olacak. Acaba 23 saat y spermleri yaşarmı ki. Ayy arkadaşlar ben bunu merak ediyorum y ler kaç saat yaşıyor. En fazla 5 güne kadar yaşayan spermler var diyorlar, onlar büyük ihtimalle x dir.
canım bizide duaların da unutma ..ALLAH inşallah en yakın zamanda oğluşunun haberini alırsın
AMİN EGEMCİMMMM. ne güzel dilekler bunlar yyhaaa..
ben hepimiz için özellikle dua edicem cnm kimsenin içinde kalmasın
ayyyy yavrum hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn hep gel emiiiiislm kızlar
nasılsınız
hey gidi eski günler...
hepsini bende yaptım
v duş ovulasyon testi falan
dra gittiğimde tek ilişkiyle hamile kalmak istiyorum dedim
oda bana olmaz öyle dedi
kalamazsın falan dedi,
ama kaldım
1seferle
3 günlük cinsel perhiz olmuştu
sonra yumurtam çatlamışmı diye kont gittiğimde biri çatlamış
bir tane daha var değerlendir ddi
ama ben korktum
yani saçma belki ama çatlatma iğnemi vurulmuştum kız olabilir diye
saçma düşünmüşüm
yani herşey kısmet belki ikiz olcaktı
bilemiyorum
ama iki karahana birden bakamazmışım ben
canım sen içini ferah tut gülüm.içime doğuyor senin erkek bebek olucak.
Kalp atışı hızı ile cinsiyet arasında ilşki var diyorlar .
Bir de ikili testte kan alıyorlar ya, o kan testinde de bir değer var tam hatırlamıyorum. O değer belli bir değerin üstündeyse erkek ya da kız oluyordu. Benim kızımda tutmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?