Süper Anneler - 2011

Aaa evet hatırladım. Zaten hiç bir şey yüzde yüz değil.

Geldi canım geldi ama yine istenilen isklus olamadı ne yazık ki

Şimdi okudum , kk da bir arkadaş yazmış.
Erkek spermler en fazla 24 saate kadar , kız spermler ise 72 saate kadar yaşarmış. Doğru mudur acaba ?

Canım evet bilimsel olarak söylenen hep bu
Erkek spermin ömrü az ama kız sperm bazı yerlerde okudum 5-6 güne kadar bile yaşayabiliyormuş

teravet

cumartesi gecesi saat 2 de yaptim negatiff

pazar sabahi saat 13 negatif

pazar aksami saat 9 negatiff

pazar gecesi saat 12 nagatiff

ne zaman gulcekk yavvv

teravet

cumartesi gecesi saat 2 de yaptim negatiff

pazar sabahi saat 13 negatif

pazar aksami saat 9 negatiff

pazar gecesi saat 12 nagatiff

ne zaman gulcekk yavvv

ay canim benim ayni durumdayiz desene, orkis suna dikkat et, gülen yüzü yaptiktan sonra cikariyorsun ya cubugu cubukta hafif ikinci cizgi görünürse en kisa zamanda gülen yüz veya bir gün sonra gülüyor ben bunu alman sayfasinda birinde ögrendim ve gecen ay dikkat ettim. bu sabahta cok ama cok hafif gözüktü ikinci cizgi....

Teroosssss iki cizgi gösterdi monitor hele sükür yani......gülen yüz gülmedi ama yukarda yazdigim gibi cok hafif cizgi cikti , öglen 12 de gene test yapicam....artik yapmasamda olur ama zaten iliski dün bitti ama ben meraktan yaparim simdi.....

nur_sey_nur , canım sen vajinal duş yapmışmıydın.
Birde ilk denemen de hamile kalabildin mi?

yok cnm ben vajinal duş yapmadım. ama önceden bunu bilseydim içime sindirirdim ve kesinlikle yapardım.
çünkü ben öyle her şeyi hemen,kafamda oturtmadan yapamam.fazzzllaa plancıyımdır.o yüzden ben deneme aşamasındayken duyduğum için yapmadım.başka türlü planlarım vardı onları uyguladım ve ilk denediğim ay hamile kaldım Allah ın izniyle.

cnm napıosun toparlanabildin mi bi tanem...

iyi olmaya çalışıyorum bu hafta raporluyum evde dinleniyorum annem geldi yanıma bakıyor sağolsun bize. unutmaya çalışıyorum ama kızım gelip aç karnını kardeşimi sevecem diyince kopuyorum ağlamaya başlıyorum ağlama anne valla kardeşime bişi yapmıcam sevicem sadece diyor

canımsın Rabbım ıns en yakın zamanya oglunu nasıp etsın sana tekrar ıns öbur tarafta sefeatcın olur tatlım bunları dusun rahatlarsın bıraz ıns.

nurum bızede anlat askolsun ya burdan anlat ne olur nurum hepsını

tabiki anlatırım cnm ne demek....
ben hepimiz için dua ediyorum,hepimizin bi erkek evladı olmasını gönülden ama can-ı gönülden istiyorum yemin ederim.Allah hakkı için söylüyorum ve dua ediyorum ki burda isteyen herkese rabbim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı erkek evlat nasip etsin inşallahh...
çünkü resmen içimden coşup akıyor bu evlat sevigisi..
diyorum ki neden herkes yaşamasın işte hep bu duyguyla hepimize birden dua ediyorum edicemde...
ama burda yaptığımız şeyleri anlatıyoruz ya aşağıya bi bakıyorum 8-9 gözlemci bizi gözetliyor
rahatsız oluyorum tatlım anladın demi?
ama yine sizin hepinizin hatırına yine anlatırım yine
hamilelik çene mi vurdu ne dilimde dışarı çıkmış sanki

kurban olurum o kıznı veren rabbime.....
inşallah ALLAH tekrar nasip edecek göreceksin tatlım.

cnm o zaman sen özelden yaz ısteyene toplu sekılde yollarız arkadaslara duan ıcınde Allah razı olsun Rabbım kat ve katını sana versın ıns oglum oluyo dersın tez zamanda tatlım

cnm geçmiş olsun inşallah

cnm o zaman sen özelden yaz ısteyene toplu sekılde yollarız arkadaslara duan ıcınde Allah razı olsun Rabbım kat ve katını sana versın ıns oglum oluyo dersın tez zamanda tatlım

aminnnn cnm benim. ben oğlum olsa da olmasa da burada herkesin oğlu olduğunu görene kadar bu topikten ayrılmıcam
rabbim herkese en kısa zamanda OĞLUMM diye sesleneceği evlatlar nasip etsin inşallah. tek tek hepimimzin haberi burdan herkese yayılır inşallah.
ALLAH IMM nasip et yalvarırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…