- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.501
Aaa evet hatırladım. Zaten hiç bir şey yüzde yüz değil.ikili teste bakılan değerlerden biri bhcg, onunla tahmin ediyorlar 50 altındaysa erkek üstündeyse kız.
ama bu ve benzerleri hep ama hep bir ihtimladen öte bişey ifade etmiyor ne yazıkkiher yöntemde olduğu gibi tutanda var tutmayanda....
insallah canim...agrim basladi gülen yüz gülmüyor daha ama ebayden ucuz test cok ama cok hafif gözüküyor yarin insallah güler bana ve terosun dedigi cikarda catlar...korkuyorum ama.....ümitsizim sansima olmaz gene diyorum ....
senin adetin geldi degilmi canim??
Şimdi okudum , kk da bir arkadaş yazmış.
Erkek spermler en fazla 24 saate kadar , kız spermler ise 72 saate kadar yaşarmış. Doğru mudur acaba ?
teravet
cumartesi gecesi saat 2 de yaptim negatiff
pazar sabahi saat 13 negatif
pazar aksami saat 9 negatiff
pazar gecesi saat 12 nagatiff
ne zaman gulcekk yavvv
Geldi canım geldi ama yine istenilen isklus olamadı ne yazık ki
cnim keisn ordada vardir cay var siklusun düzene girsin diye bi arastir istersen canim
nur_sey_nur , canım sen vajinal duş yapmışmıydın.
Birde ilk denemen de hamile kalabildin mi?
kuzusumm sence kiz erkek nasil farkedilirr
birde neler yaptiydinnn offf nurum yaa seninki bellii zatenn banada dua et kuzum neolurr toplantilarinizda falann lutfennnnnn
cnm napıosun toparlanabildin mi bi tanem...
cnm ben sana özelden msj atayım tamam mı? yada msn ye gelince haber ver..
iyi olmaya çalışıyorum bu hafta raporluyum evde dinleniyorum annem geldi yanıma bakıyor sağolsun bize. unutmaya çalışıyorum ama kızım gelip aç karnını kardeşimi sevecem diyince kopuyorum ağlamaya başlıyorum ağlama anne valla kardeşime bişi yapmıcam sevicem sadece diyor
nurum bızede anlat askolsun ya burdan anlat ne olur nurum hepsını
iyi olmaya çalışıyorum bu hafta raporluyum evde dinleniyorum annem geldi yanıma bakıyor sağolsun bize. unutmaya çalışıyorum ama kızım gelip aç karnını kardeşimi sevecem diyince kopuyorum ağlamaya başlıyorum ağlama anne valla kardeşime bişi yapmıcam sevicem sadece diyor
tabiki anlatırım cnm ne demek....
ben hepimiz için dua ediyorum,hepimizin bi erkek evladı olmasını gönülden ama can-ı gönülden istiyorum yemin ederim.Allah hakkı için söylüyorum ve dua ediyorum ki burda isteyen herkese rabbim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı erkek evlat nasip etsin inşallahh...
çünkü resmen içimden coşup akıyor bu evlat sevigisi..
diyorum ki neden herkes yaşamasın işte hep bu duyguyla hepimize birden dua ediyorum edicemde...
ama burda yaptığımız şeyleri anlatıyoruz ya aşağıya bi bakıyorum 8-9 gözlemci bizi gözetliyor
rahatsız oluyorum tatlım anladın demi?
ama yine sizin hepinizin hatırına yine anlatırım yine
hamilelik çene mi vurdu nedilimde dışarı çıkmış sanki
cnm o zaman sen özelden yaz ısteyene toplu sekılde yollarız arkadaslara duan ıcınde Allah razı olsun Rabbım kat ve katını sana versın ıns oglum oluyo dersın tez zamanda tatlım
kizlar adet biteli 8 gun oldu bugun iliski oldu az leke geldi yaa bu kist hala bnmlemi ki yaaaaa
cnm o zaman sen özelden yaz ısteyene toplu sekılde yollarız arkadaslara duan ıcınde Allah razı olsun Rabbım kat ve katını sana versın ıns oglum oluyo dersın tez zamanda tatlım
bende istiyorum duanızı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?