- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.521
ıns sende tez zamanda kalırsın ıstedıgıne tatlım dualarımız topıktekı tum ısteyen kardeslerımız ıcın
kısmet cnm ama sanırım olmayacak gibi nerdeyse 2 sene olacak
öle dusunme tatlım ıns olacak pekı promlem ne olmaması ıcın dr ne dıyo ?
özel msj gönderdim kıslar
isteyen olursa söylesin...
bende istiyorum cnm belki vesilem olursunn
inşallah cnm öyle bişey olursa o kadar mutlu olurum ki anlatamam.[/
ALLAH gönlüne göre versinnn
özel msj gönderdim kıslar
isteyen olursa söylesin...
amin canım ağzını seveyim emiiisagol nurum Allah razı olsun ıns vesıle sebeb olur tatlım Rabbımde senı sevındırsın oglunla ıns.
kızlar sız soyelyınce bende ultroson fot baktım denız atı gıbı ıkısıde keseyı gordukten hemen sonra gorunen goruntu ama dıgerlerı sekıllı bası ellerı bellı yanıamin canım ağzını seveyim emiii
kızlar sız soyelyınce bende ultroson fot baktım denız atı gıbı ıkısıde keseyı gordukten hemen sonra gorunen goruntu ama dıgerlerı sekıllı bası ellerı bellı yanı
gercekten erkek bebekler cabuk sekıllenıyor olabılır
bıde dua mı gonderıyorsunuz banada gondersenıze bende kız bebek ıstıyorum ama tabı sımdı olması ımkansız ılerıde onun ıcın sımdıden hazırlıklara baslıyorum
herseyı not alıyorum
insallah hepınızın ıstedıgı kucagında olur saglıklı sekılde
cnm benim öyle dua göndermiyorum erkek bebek için yaptıklarımı anlattım arkadaşlara içinde dualarımda var tabii
sen kız istiyorsan gelincik arkadaşımız var o uğraştı ve oldu Allah ın izniyle.görünce bi sor istersen.
ayrıca söylediğin şeye çok sevindim benimki de denizatı gibi.
aynı şeyi söyleyip duruyorum ama hep kızlarınkini gördüm yuvarlaktı.
acaba cnm kaç haftalık olduğunu da söylermisin görüntülerinin
Allah sana da inşallah prenses gibi bir kız evlat nasip etsin inşallah..
nurcum bana da yollar mısın ıkıncısınde lazım olurfıkırlerınız takıp edıyorum bu arada benım 7 haftalık bebıs belkı fıkrınız olur dıye atıyorum
7 haftalık bebısım[COEki Görüntüle 360697 LOR="#800080"][/COLOR]
cnm benim öyle dua göndermiyorum erkek bebek için yaptıklarımı anlattım arkadaşlara içinde dualarımda var tabii
sen kız istiyorsan gelincik arkadaşımız var o uğraştı ve oldu Allah ın izniyle.görünce bi sor istersen.
ayrıca söylediğin şeye çok sevindim benimki de denizatı gibi.
aynı şeyi söyleyip duruyorum ama hep kızlarınkini gördüm yuvarlaktı.
acaba cnm kaç haftalık olduğunu da söylermisin görüntülerinin
Allah sana da inşallah prenses gibi bir kız evlat nasip etsin inşallah..
mesajını aldım canım tesekkur ederım evet kızım benıom rabbım korusun onu ınsallah okuyup gelıyorumevet tatlım gördüğüm kız usg fotolarından hiç bi farkı yok. keseye yapışık oval.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?