Süper Anneler - 2011

egemcim sanada gödericem tatlım 10 dk nın dolmasını bekliyorum

suzancım hani kese içinde bebek et parçası gibi şekilsiz,yumurta gibi oval ise kız,uzun şekilli denizatı gibi ise erkek deniyorya,onu söylemiştim cnm orkişe.
okadar 7 haftalık kız usg fotosuna baktım hiç uzun denizatı gibi olanı görmedim.gerçekten de oval yassı keseye yapışık. ama çevremde çok erkek bebek yok 1 tane vardı ona baktı 8 haftalık çok uzun değildi ama kıvrıktı başı falan belliydi yani.
bundan bahsediyorum,acaba gerçekten böyle tanımlayabilirmiyiz acaba kızı erkeği:44:

amin canım ağzını seveyim emiii
kızlar sız soyelyınce bende ultroson fot baktım denız atı gıbı ıkısıde keseyı gordukten hemen sonra gorunen goruntu ama dıgerlerı sekıllı bası ellerı bellı yanı
gercekten erkek bebekler cabuk sekıllenıyor olabılır
bıde dua mı gonderıyorsunuz banada gondersenıze bende kız bebek ıstıyorum ama tabı sımdı olması ımkansız ılerıde onun ıcın sımdıden hazırlıklara baslıyorum
herseyı not alıyorum
insallah hepınızın ıstedıgı kucagında olur saglıklı sekılde

cnm benim öyle dua göndermiyorum erkek bebek için yaptıklarımı anlattım arkadaşlara içinde dualarımda var tabii
sen kız istiyorsan gelincik arkadaşımız var o uğraştı ve oldu Allah ın izniyle.görünce bi sor istersen.
ayrıca söylediğin şeye çok sevindim benimki de denizatı gibi.
aynı şeyi söyleyip duruyorum ama hep kızlarınkini gördüm yuvarlaktı.
acaba cnm kaç haftalık olduğunu da söylermisin görüntülerinin

Allah sana da inşallah prenses gibi bir kız evlat nasip etsin inşallah..

nurcum bana da yollar mısın ıkıncısınde lazım olur fıkırlerınız takıp edıyorum bu arada benım 7 haftalık bebıs belkı fıkrınız olur dıye atıyorum

sagol canım ınsallah
8 haftalıklar yanı yaklasık bırı tam 8 dıgerı daha kucuk ve ınan tam denız atı seklınde 11 haftalıkkende elı ayagı baya net bellı
keske mumkun olsada yukleyebılsem ama malesef
takıp edıyorum herkesıde cok sık yazmmıyorum gelıncık arkadasıda bılıyorum kızı olacagını ben travet arkadastan ılk oglum ıcın yumurtlama gunu fılan almıstım tabı baska nıckle
yanı ınanıyorum ben onun hesaplamalarına ınsallah sızınkılerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…