Süper Anneler - 2011

Canım çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır,sağlıcakla oğlunu kucağına alırsın

yavuz gülüm bu takvim sende tutuyor,ben şöyle duymuştum ilk çocukta tutarsa ikincide de tutar,ilkte tutmaz ise ikincide de tutmazmış,bence sen bunu da düşün derim cünkü içinde kalmasın
bu arada buna bir yaş ekleyerek baksak olmaz değil mi?

bu takvim olayı nedir açıklarmısınız çin takvimi

NURUMMMM,rabbim dayanma gücü versin,geçmişler olsun
rabbim böyle bir acıyı birdaha yaşatmasın ve inş.
en kısa zamanda vereceği mükafatıyla nur yüzünü yeniden güldürsün...

NURUMMMM,rabbim dayanma gücü versin,geçmişler olsun
rabbim böyle bir acıyı birdaha yaşatmasın ve inş.
en kısa zamanda vereceği mükafatıyla nur yüzünü yeniden güldürsün...

cnm bişey yazamıyorum sana
seni görünce duygularım....
boşvar sadece ağlamak istiyorum şu anda,içimi boşaltmak

nurum canım hoş geldin, ağla canım ağlamak iyi gelir.. içinde bir şey kalmayana kadar ağla..
sonra yola devam, Allah verecek inşallah...

NURUMMMMMMM cnm kıyamam ıns Rabbım en kısa zamanda sana oglunu yollayacak tekrar ıns hep aklımda duamdasın tatlım

Cok sag ol canimbe1 keremi kilinir yada herzaman mi?

Orkidem insAllah oglusun yolldadir canim valla doktor hic bacak macak mbakmadi bilen

istediğin zaman kılabilirsin...ister bir ister daha fazla...benim hacet namazı ile çok duam kabul oldu,arkadaşlarımın da aynı...inş. senin de kabul olur..

nur canım. allah sabır versin.
çok zor ama veren de allah alan da allah.
demekki sizin için hayırlısı değilmiş canım.
inşallah en kısa sürede rabbim tekrar nasip eder.

istediğin zaman kılabilirsin...ister bir ister daha fazla...benim hacet namazı ile çok duam kabul oldu,arkadaşlarımın da aynı...inş. senin de kabul olur..

bılgecım hacet duasının sonunda rabbul arşil yazmıssınya azım yokmu cnm yanlıs olmasın dıye sorayım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…