- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.201
canım çok geçmiş olsun.dualarımız seninle ALLAH ona şifa versin minik yavrum ya
canimm cok sagolllasinn gunlerin nasildi gun asirimi
gordum canim 650gr daha Allahim insallah benim oglumda kurtulur
bu takvim olayı nedir açıklarmısınız çin takvimi
orkdm eylülün 12sinde regl olmuştum
adetten sonra 18_21_23_25_28_3_4 düşün ve benım oğlum oldu sence nasıl tablo :)
Canım ben takvimlere inanmıyorumorkdm ohoh hadi inşallah oğluşun yola çıkmıştır.
darısı başıma
bende bu regliyle normalde başlamam lazım ama takvime takmış bir durumdayım:26:
bernur bana bir akıl ver bacımm ya nerdesin:18:
ama kızlar diğer konularda biraz gezindim doğum tarihi ilişki günü verenleri denedim, 20 kişi baktımsa ikisinde tutmadı, off bir ay ertelemek en iyisi, ama o ay tutmazsa yandım
iyi günler arkadaşlarım...
ben geldim;
yorgunum,uykusuz,halsiz,bitkinimm..
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
karnıma dokunamıyorum...yavrumun yeri... bomboş artık..
içim buz gibi,ısınamıyorum...
alışmaya çalışıyorum...
her sabah onsuz uyanmaya alışmaya çalışıyorum...
yardım et Allah ım... sabır dayanma gücü ver...
biliyorum senindi,sen verdin sen alırsın..
yalvarırım rabbim onun yerini boş koyma,
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...
0+12 sonrası kız olayına inanmıyorum öyle olmayacağını düşünüyorumyumurtlama öncesi kız,yumurtlama esnasında erkek,yumurtlamadan sonra ise ilk 12 saat erkek,sonraki 12 saatte kız diyolar( kadının yumurtasının 24 saat canlı kaldığı varsayımına göre)
slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar bendensuan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti
Canım ben takvimlere inanmıyorumorkdm ohoh hadi inşallah oğluşun yola çıkmıştır.
darısı başıma
bende bu regliyle normalde başlamam lazım ama takvime takmış bir durumdayım:26:
bernur bana bir akıl ver bacımm ya nerdesin:18:
ama kızlar diğer konularda biraz gezindim doğum tarihi ilişki günü verenleri denedim, 20 kişi baktımsa ikisinde tutmadı, off bir ay ertelemek en iyisi, ama o ay tutmazsa yandım
ben geldim;
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
alışmaya çalışıyorum...
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...
0+12 sonrası kız olayına inanmıyorum öyle olmayacağını düşünüyorumyumurtlama öncesi kız,yumurtlama esnasında erkek,yumurtlamadan sonra ise ilk 12 saat erkek,sonraki 12 saatte kız diyolar( kadının yumurtasının 24 saat canlı kaldığı varsayımına göre)
slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar bendensuan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti
haklisin canim bu teoriye gore kiz olmasi gerektii regl biter bitmez baslamissin insallah benimde oglusum olurr
canimm bu ay benimde tutmazssa mayisa erteliycemm belkide haziran temmuzzz bakalim kismettttt
ben geldim;
alışmaya çalışıyorum...
Psci yavrum senin yorumcu ne diyor ALLAHIN izniyle ben ona taktım da
]rabiacimm o takvim kızıma kız diyor.orkiş kızına baksna tutuyormu
kizimada erkekk diyiiiiii
o zaman bu da yüzde elli ..o kadar çok takvim oldu ki hepsine tuttutmaya kalsak ben toprak olurumda orkdm sen yaşın 70 ibulur
evvel allahh oglanlarin kokusunu icimize cekmeden pes etmek yokk rabbimin izniyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?