Süper Anneler - 2011

gordum canim 650gr daha Allahim insallah benim oglumda kurtulur

insallah canim insallahh dualarini eksik etme
babasina soyle boll dua etsinn gercii eminim ediyordurr
babalarin duasi geri cevrilmezz
onlarinki 500 gr dii hele hele o haber spikerinin parmak kadarmis

orkdm eylülün 12sinde regl olmuştum
adetten sonra 18_21_23_25_28_3_4 düşün ve benım oğlum oldu sence nasıl tablo :)

orkdm eylülün 12sinde regl olmuştum
adetten sonra 18_21_23_25_28_3_4 düşün ve benım oğlum oldu sence nasıl tablo :)

haklisin canim bu teoriye gore kiz olmasi gerektii regl biter bitmez baslamissin insallah benimde oglusum olurr

Canım ben takvimlere inanmıyorum
Çoğu da doğru çıkmadılar biliyorsun çoğumuzda
Ama sen neyi istiyorsan yap canım
kalbinin sesini dinle
İnşallah istediğin hayırla olur

canım yaaaaaaaaaaaaaaaa

yumurtlama öncesi kız,yumurtlama esnasında erkek,yumurtlamadan sonra ise ilk 12 saat erkek,sonraki 12 saatte kız diyolar( kadının yumurtasının 24 saat canlı kaldığı varsayımına göre)
0+12 sonrası kız olayına inanmıyorum öyle olmayacağını düşünüyorum
bana mantıklı gelmiyor

slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar benden suan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti

Rabbim şifa versin
Daha çok minik yaaaaa.....Sağlıkla eve gitmenizi nasip etsin
Dualarım sizinle canım

Canım ben takvimlere inanmıyorum
Çoğu da doğru çıkmadılar biliyorsun çoğumuzda
Ama sen neyi istiyorsan yap canım
kalbinin sesini dinle
İnşallah istediğin hayırla olur

canım yaaaaaaaaaaaaaaaa

yumurtlama öncesi kız,yumurtlama esnasında erkek,yumurtlamadan sonra ise ilk 12 saat erkek,sonraki 12 saatte kız diyolar( kadının yumurtasının 24 saat canlı kaldığı varsayımına göre)
0+12 sonrası kız olayına inanmıyorum öyle olmayacağını düşünüyorum
bana mantıklı gelmiyor

slm kizlar nasilsiniz bebegimin kalbi yavas diye aldilar benden suan kuvezde ne olur dua edin bana ve bebegime kurtulsun yasasin daha cok kucuk 6 aylikti

Rabbim şifa versin
Daha çok minik yaaaaa.....Sağlıkla eve gitmenizi nasip etsin
Dualarım sizinle canım

orkide cim hayırlı olsun
inşallah istediğin hayırla olur bu kez

bugün yine dua ettim hepimize kuran okunurken
Rabbim hayırla, sağlıkla versin bebeklerimizi inşallahhhh

Son düzenleme:
haklisin canim bu teoriye gore kiz olmasi gerektii regl biter bitmez baslamissin insallah benimde oglusum olurr

inş canım sana hep diyorum takma stres yapma rabbım büyük oğlun gelir inş hayırlı ve sağlıcakla
şimdi hesaplıyorumda gerçektende zamanlama çok önemlı ilişki sayısından daha çok
ben demekki bılmeden denk getirdim ama hep ilk oğlum 2i kızım olsun istemiştim rabbim duamı kabul etti sağlıklı olsunlarda isteyen herkesın gönlündekı olsun inş hayırlı evlat olsunlar

cok üzüldüm ALLAHIN izniyle sag saglim bebisini evine getirceksin
tanidim birinin 29 haftalik dogdu 3 ay hastanede yatti MASALLH simdi oglu 4 yasinda tosun

canimm bu ay benimde tutmazssa mayisa erteliycemm belkide haziran temmuzzz bakalim kismettttt

Orkidem bu ay senden cok ümitliyim INSALLAH oglusun göbüsündedir

seni cok iyi anliyorum ben bos gebelik gecirmeme ragmen okadar kötü olmustumki dünyada kendimi cok yalniz his etmisdim gülmeyi unutmusdum ALLAH sabir versin NUR INSALLAH en kisa zamanda hamis olursun yine inan hepsi geciyor

Psci yavrum senin yorumcu ne diyor ALLAHIN izniyle ben ona taktım da

EGEM birde bu takvimi denesen

SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi

kizlarrrr yorumcuyaa kim bakiyoduuuu:44:
buayyyy yine bi deneme yapicazzzz ,ayyyy insss buseferrr saglikli bi sekilde oglumu yakalarimmmyaaaaa
dualariniziiii esirgemeyinnnn ltffff:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…