Süper Anneler - 2011

turkiyem oğluşun nasıl??

dun yanindaydim,bezini felan degistirdim,temizligini yaptim,kucamada verdiler yarim saat kadar okadar kucukki,opmek istedim inanirmisin yuzundeki maskeden opecek yer yok minicik maske bile kapatiyor yuzunu,Allahim yardim etsin insanin elinden bisey gelmiyor dun okadar uzuldumki haline bugun hiç sut gelmedi kesildi diye cok korkuyorum.

evet canim benim bebegim kuvezde,doktorlar genel durumu iyi diyorlar ama gelde bana anlat,gram gram kilo aliyor,beklemek cok zor canim Allahim kimseye yasatmasin.

cnm benim Allah sabır versin. o küçük paşayada Rabbim güç kuvvet versin,versinki anneciğinin sıcak kollarına bir an önce kavuşsun inşallah

evet canim benim bebegim kuvezde,doktorlar genel durumu iyi diyorlar ama gelde bana anlat,gram gram kilo aliyor,beklemek cok zor canim Allahim kimseye yasatmasin.

çok çok geçmiş olsun canım. ALLAH, ŞAFİ isminin hurmetine bebeğine ve tüm çaresizlere acil şifa versin..

aman bacım napıyon, güçlü olacaksın, üzülsende önceliğin o sütün gelecek, Allah'ın izniyle her şeyden koruyacaksın bebeğini

cnm yapma öyle onun sana sütüne en çok şimdi ihtiyacı var. süt yapan şeylerden ye iç.
rezene çayı müthiş sit yapar iç tatlım tamam mı?

nurum güzel kardeşim Allah senden razı olsun..
ne zor günler geçirdin, geçiriyorsun, ama herkese herkese moral veriyorsun

nurum güzel kardeşim Allah senden razı olsun..
ne zor günler geçirdin, geçiriyorsun, ama herkese herkese moral veriyorsun

Allah senden de sizden de razı olsun canım benim. evet doğru gerçekten insanın zor kaldırabileceği şeyler yaşadım kendi adıma.
yıklıdım perişan oldum ama toparladım,önce aşkı derunum Allah'ım , sonra sizler sayesinde....
benim enn zorr günümde bana teselli verdiniz benim yanımda oldunuz. bu bir vefadır. siz benim yaramı sardınız bende yaralı bi arkadaşımı görünce elimden dilimden geleni yapıorum bi-iznillah... yine günler aylar geçecek acımızı nasıl paylaştıysak mutluluk çığlıklarımızıda beraber atacağız inşallah.
valla ne yalan söyleyeyim içim umutla dolu
Allah ım dua mı kabul etti içimi öyle bi serinletti ki,vahdetinin merhemini yüreğimde taa içinde hissediyorum.
O birdir.
O ol der ve olur =Kun Fe Yekuun
bana da bize de ol desin ve olsun inşallah....

yavuz nerden açtın be çenemi

bıtanem ınan supersın rabbım ıns bu yasadıkların mukafatını versın bcm ıns ıns ogunlerıde gorcez mutluluk cıglıklarımızı bırlıkde sevıncez

bıtanem ınan supersın rabbım ıns bu yasadıkların mukafatını versın bcm ıns ıns ogunlerıde gorcez mutluluk cıglıklarımızı bırlıkde sevıncez

cnm benim inşallah hepimizin duaları kabul olacak inan buna...
içinde en ufak şüpheyle dua edenin duası kabul olunmazmış...
zerre şüphe etmeden dua ediyorum ki burda isteyen herkesin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü erkek evlatları olacak.
ve ben o günü iple çekiyorumm

tabi kız evlet isteyenleride unutmuyoruz
Rabbim isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı saliha kızlar nasip etsin inşallah...

kizlaarr su teravetiii getirin burayaa yeminle gebe gebe icime oturduu
bebegim dusecekk bak

suphe ne demek canim nasil bi dusunce yanii

deme canım yaaa....benim bu ay reglimin 8 ve 9 .günü hem ateşim düştü hem phım zirve yaptı
dediğin gibi geçen aydan kalan yumoşmu çatladı acaba:18: allahtan deneme yapmadım.
ve bugün 14.günüm yine ateşim düştü yine phım zirve yaptı,kasık ağrısı ve sünen şeffaf akıntı var
yani bugün kesin yumurtladım....
ORKİŞİM bana bi akıl verin ne oluuur nisan ayı için ben ne yapayım..

canimm zor gebe kaliyorum diyosun sen o +12 yi denesen

yok nisanda yapayim diyosann yum gunun coook onemlii tahmini gunden en az 5 gun once olsun ama oda cok zorlastirir

asidik beslen iyonlarla yum elektrodunu deistir

sirkeli dus yap ve o+ 12 yi dene derim
ama bu yontemde vj yi mutlak asidik yapmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…