Süper Anneler - 2011

orkdm ben ne yapayım . bugün altıntı günüm. 26 sında yumurtlarım büyük olasılıkla ne zaman deniyim ne dersin.

peki canım sen hiç reglden hemen sonra phını hiç ölçtünmü,
hani regl kanı alkali yapıyomuş ya ondanmı phım yüksek çıktı acaba

orkdm ben ne yapayım . bugün altıntı günüm. 26 sında yumurtlarım büyük olasılıkla ne zaman deniyim ne dersin.

eger ki eminsenn 26 sinda yumurtlayacagina ama bakk eminnn ollll
akinti falan kntrol ett

3 gun ust uste iliski olsunn duslarida yap

bugunden basla 3 gun ama mutlakk emin olllll

eger ki eminsenn 26 sinda yumurtlayacagina ama bakk eminnn ollll
akinti falan kntrol ett

3 gun ust uste iliski olsunn duslarida yap

bugunden basla 3 gun ama mutlakk emin olllll

orkişim,ovulasyon kiti alsam ilk hafif çizgiden ne kadar sonra yumurtlama oluyor

orkişim,ovulasyon kiti alsam ilk hafif çizgiden ne kadar sonra yumurtlama oluyor

riske atarsin kendini emreemirim

ama vj superrrr asidikse o zaman ilkkk hafiff cizgi guzel olurr
simdi ben diycemkii inan iki gun once yap kesin kiz olur
ama kesinlikleeee bu bana gore oyle

sizin icin daha tedbirli olmaliyizz tahmini ovulasyona 4 5 gun kala aynenn gelincik gibii
asidik ortam sart ama mutlaka rabbimin izniylee

bcısı gunu ayarlıyom ama ayı bır turlu yapamıyom ya:18:

kız aya dokunma,ay zaten otomatikmen mart ayında olduğumuzdan dolayı martı gösteriyor..martta adet görmedin mi??onun gününü işaretle sadece...çok kullanışlı bi takvim,göreceksin:))

muayene etmeden nasıl öle diyor ya...ben de bi sorun olduğunu düşündüm..canım benim kız da 5 yaşında...ben de epey bi ara verdim..tahdir Allah dan ,bakıcaz artık...aynı anda spiralleri çıkarmışız,aynı anda hamile kalırsak şaşırma haa

caya mi guveniyosun teravett
ben cok uzulmustum alamadim diye mrm oyle soylemisti

%100 degil %90 oda biliyosun deilmi

zaten senin olmazssa kimsenin olmaz sanki biri kizin olcak dedi hey allahim yaaa sen sabir ver banaaaa

kızlar ne çayı bu???ben henüz hamile değilim,söleyin de ben deniyim bari

peki canım sen hiç reglden hemen sonra phını hiç ölçtünmü,
hani regl kanı alkali yapıyomuş ya ondanmı phım yüksek çıktı acaba
canım emremirim mesaj kutun dolu.Keşke şu ph değiştirebilsek benim ki çok düşük ya.ALLAHIM sana siyah lüle saçlı,pamuk yüzlü kiraz dudaklı bir pamuk prenses nasip etsin

arkadaşlar bişe sorcam,yumurta çatladığında kasıkta ve karında ağrı biter mi??benim iki gündür ağrım var..bitmek bilmiyor...acaba çatlamadı mı hala??bilenler cevap verebilri mi??

Canım Allah tamanına erdirsin sağlıkla kucağına al paşanı..Rabbim gönlündekini kucaklamayı nasip etsin...

evet canım.19 şubatta doğum yaptım,bebeğimde bende iyiyiz Allaha şükür.
sorduğun için teşeekkürler..

nasil sormamm kizz sen bizim hit favorimizsin ne denir idolll
ozelden bisey sorcam sana canim cvplarsin umarimm

pasamiizz iyimi annesiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…