- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.201
evet canım.19 şubatta doğum yaptım,bebeğimde bende iyiyiz Allaha şükür.
sorduğun için teşeekkürler..
rabia benimde koyu sanki ozaman 3.kizim geliyor
rabbim san öyle bi kız evlat versin ki inşallah bakmalara doyma emi
gulen yuz guldukten 30. saat iliski oldu sence nasill
canım emremirim mesaj kutun dolu.Keşke şu ph değiştirebilsek benim ki çok düşük ya.ALLAHIM sana siyah lüle saçlı,pamuk yüzlü kiraz dudaklı bir pamuk prenses nasip etsin
öyle düsünme positif düsün canim
belki az su iciyorsundur bazilari ondan kaynaklaniyor
kiz rüyalarinda bisey görmüyonmu bi ipucu filan :26:
valla bir alman Forumda sordum soruyu idrarla alka olamz diye yazdilar kadinlar ama belki bilmiyorlardir
Ben rüyamda kizim oluyor gördüm canim...onun icin zaten ben kiza hazirim
peki diger kizlarindada ne gördün rüyanda ? bilinc alti rüya diye düsünüyorum rüyani
canım bence çok iyi, olasılık çok yüksek:)
keçi boynuzu pekmezi falan kullandı mı eşin??
elara yı bilen duyan var mı
nasıl tekrar görüşürüz yaın lütfen
Orkis daha demin leke geldi, kac gündür agrimda yoktu süphelenmeye baslamistim, ama tam kanama degil...
Ben simdi meryem süresine baslamistim leke varken okunumu?? Ve benim icin aranizda okuya bilen varmi kizlar, sadece adetim bitene kadar, esime dicem ama o sinir kupasi olmus su kiz meselesinden...
cevap veren olursa sevinirim..
slm kizlarrr
bilin bakalim bugun ne duydum ve sasirdimmmm
ya bi arkadas burda iki kizi var onunda ucuncu icin kibrisi aramis,su pdg mi ne o yontem icin
ordaki dr fiyati falan deyince buda cok pahali olmaz falan demis,buna baska bi yontem demis ve yuzde 70 demis
yontem ne biliyomusunuz ona gore adeten hemen once veya adetten 3 gun sonraymissss:44:
ya bu yontem kiz icin degilmiydiiii,teros,piscii,orkiss bizmi yanlis yaptik anlamadimkii
ama ben kendisine dedim kiz yontemi diye,oda yaptiktan sonra cok tepki almiss ama beklemede
bakalim ne olucakkkkkyorumlarinizi bekliyom kizlarrrrr
pekmezini tavsiye etmiyorum kizlarrr tamm sutun 3 kati kalsiyum varmis pekmezinde
ama suyuna iyi diyolar onuda kullanamadikk
slm kizlarrr
bilin bakalim bugun ne duydum ve sasirdimmmm
ya bi arkadas burda iki kizi var onunda ucuncu icin kibrisi aramis,su pdg mi ne o yontem icin
ordaki dr fiyati falan deyince buda cok pahali olmaz falan demis,buna baska bi yontem demis ve yuzde 70 demis
yontem ne biliyomusunuz ona gore adeten hemen once veya adetten 3 gun sonraymissss:44:
ya bu yontem kiz icin degilmiydiiii,teros,piscii,orkiss bizmi yanlis yaptik anlamadimkii
ama ben kendisine dedim kiz yontemi diye,oda yaptiktan sonra cok tepki almiss ama beklemede
bakalim ne olucakkkkkyorumlarinizi bekliyom kizlarrrrr
canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.
:18::18:
kafam karısdı bak sımdı ya benım arkadasda adet bıttıkden sonra 3. gun ılıskı olmus ve sonuc oglu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?