Süper Anneler - 2011

canım emremirim mesaj kutun dolu.Keşke şu ph değiştirebilsek benim ki çok düşük ya.ALLAHIM sana siyah lüle saçlı,pamuk yüzlü kiraz dudaklı bir pamuk prenses nasip etsin

hemen boşalttım EGEMciğim,msjını bekliyorum....
ah imkanı olsa da değiştirebilsek canım yaaa...güya üç haftadır diyet,takviye vs.yapıyorum,
ama üç gündür phım 8-9 arası canım çok sıkılıyor,çok...
sen nasıl besleniyorsun egem,sence phının düşüklüğünün sırrı ne anlatırmısın...

dualarınız beni okadar sevindiriyorki anlatamam,allah razı olsun canımın içiiiiiii
bi an hayalini kurmak bile çok güzel
rabbim sana da kara kaşlı,kara gözlü,selvi boylu,yağız bir prens nasip etsin bacıııımmmm

öyle düsünme positif düsün canim

belki az su iciyorsundur bazilari ondan kaynaklaniyor

kiz rüyalarinda bisey görmüyonmu bi ipucu filan :26:

valla bir alman Forumda sordum soruyu idrarla alka olamz diye yazdilar kadinlar ama belki bilmiyorlardir

Ben rüyamda kizim oluyor gördüm canim...onun icin zaten ben kiza hazirim

valla bir alman Forumda sordum soruyu idrarla alka olamz diye yazdilar kadinlar ama belki bilmiyorlardir

Ben rüyamda kizim oluyor gördüm canim...onun icin zaten ben kiza hazirim

peki diger kizlarindada ne gördün rüyanda ? bilinc alti rüya diye düsünüyorum rüyani

canım bence çok iyi, olasılık çok yüksek:)
keçi boynuzu pekmezi falan kullandı mı eşin??

pekmezini tavsiye etmiyorum kizlarrr tamm sutun 3 kati kalsiyum varmis pekmezinde
ama suyuna iyi diyolar onuda kullanamadikk

slm kizlarrr
bilin bakalim bugun ne duydum ve sasirdimmmm
ya bi arkadas burda iki kizi var onunda ucuncu icin kibrisi aramis,su pdg mi ne o yontem icin
ordaki dr fiyati falan deyince buda cok pahali olmaz falan demis,buna baska bi yontem demis ve yuzde 70 demis
yontem ne biliyomusunuz ona gore adeten hemen once veya adetten 3 gun sonraymissss:44:
ya bu yontem kiz icin degilmiydiiii,teros,piscii,orkiss bizmi yanlis yaptik anlamadimkii
ama ben kendisine dedim kiz yontemi diye,oda yaptiktan sonra cok tepki almiss ama beklemede
bakalim ne olucakkkkkyorumlarinizi bekliyom kizlarrrrr

Son düzenleme:
Orkis daha demin leke geldi, kac gündür agrimda yoktu süphelenmeye baslamistim, ama tam kanama degil...

Ben simdi meryem süresine baslamistim leke varken okunumu?? Ve benim icin aranizda okuya bilen varmi kizlar, sadece adetim bitene kadar, esime dicem ama o sinir kupasi olmus su kiz meselesinden...

cevap veren olursa sevinirim..

Son düzenleme:

canım ben okuyayım diyeceğim ama ben de adatliyim gerçi bitti gibi ama kahverengi geliyor

:18::18:
kafam karısdı bak sımdı ya benım arkadasda adet bıttıkden sonra 3. gun ılıskı olmus ve sonuc oglu var

canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.

canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.

ya bilemiyorumkii,cunku dr la mi konusmus ordaki sekreterlemii kadininda kafasi karismiss,yaa dedigine gore ya adetten hemen once yada adetten temizleniyosunya 3 gun sonra demiss,buda adetten sonra yapmiss ve hamileee
ya gelincikte boyle yapmamismiydi ama kizi olucak allahin izniyleee,yani soklardayimm
iide bana burdaki dr lar,turkiyedekiler bagira bagira yumurtlama donemi diyolarrrya ,oyle bisey olsa antepteki derdi bana cunku oda kibrisla birbirleriyle baglantili oldugunu soylemistiiteross yine yokyaaa,orkis sen ne diyosunnn:44:

:18::18:

kafam karısdı bak sımdı ya benım arkadasda adet bıttıkden sonra 3. gun ılıskı olmus ve sonuc oglu var

ya simdi diyorum maximum 7 gun olsa bile 3 gun eklesen 10. gun iliski olmus oluyooo,anlamadimki yumurtlama 14 15 inde olsa o spermler coooktaannn olurler ya bizmi yanliss biliyoruz acabaaaaa:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…