Süper Anneler - 2011

günaydınlar bendende herkese paylaşmak istediğim bişey var sizin le yorumlarınızı bekliyorum allah dilediğine kız dilediğine erkek verir hepimiz bunda hem fikiriz sanırım ama vesilelerde var ben rus takvimine inanıyordum ama düşündümde doğum yapınca madem kan yenileniyo arkadaşımın 14 aylık erkek bebişi var şimdi ikinciyi doğurdu oda erkek takvimler tutmuyo işin sırrı diyet ve zamanlama sanırım benim siklusum kendimi bildim bileli düzelmiyo oğlumu 19 yaşında doğurdum hamileliğimden önce çay içmezdim süt ürünlerini tüketmezdim ama abur cubur çok yertim ve adetten sonra oldu ama zamanlamayı tam bilemicem bulntım az oldu kızım ben 25 yaşındayken oldu eşim 79 ben 85 liyim eşimin tahini olmayınca askere gitti gitmesine 10 gün kala ve benim adetimede tahmini 10 gün vardı zamanında gelseydi eğer ve kızım oldu öncesinde çay içerdim süt ürünlerini tüketmeye başlamıştım abur cuburu kızımdada yerdim askerlik ve ev sorunumuz olduğu için hamilelik öncesi sıtresliydimoğlumda rahattım veben okulumu yeni bitirdim . evet erkekten geliye sipermler ama kadının daha püyük payı olduğunu düşünüyorum tanıdığım çok sevdiğim doğulu bi aile var 2 eşli ilk eşi 7 yıl çocuğu olmayınca koma getirmiş ve takdiri ilahi 2si birlikte hamile kalıyo ve 2side erkek sonra 2. 3. derken 8zer çocukları var yanı 16tı tanebirbirlerine inat aynı senelerde bazen gün ferkıyla doğum yaptılar 1. eş erkek doğurdukça 2. eş hep kız doğurdu 1rinin 1kızı7oğlu diğerinin 1oğlu7kızı var. siz yazdıklarımdan ne çıkardınız acep. bide ben erkek bebişi bilmem ama kızın adete yakın zamanlarda olduğunu düşünüyorum

knya yazını okudum canım
bence ne erkekle ilgili nede kadınla ALLAH ne uygun görürse o oluyor bende kendimi yazayım kısaca
2007li ilk kızımı pek bilmiyorum takip falan etmedim kendimi ama perynir süt çok tüketirim herzaman
2009 da ogluma hamile kaldım dün gibi aklımda eşim askere gidecekti benimde ben adetliydim temizlendim 1 defa ilişki oldu ve askere gitti yumurtlamama daha 1 hafta vardı ama oglum oldu yine peynir süt çok tüketerek(ama kaybettim)
2011 küçük kızım yumurtlama günü tek ilişki peynir süt asla yemedim bio rus çin erkekti namaz dua vajinal duş vs..yaptım ama kızım oldu
ALLAH ne dilerse o oluyor valla biz sadece kendimizi strese sokuyoruz
yazdıgına göre benim oglum olmaması lazımdı ama oldu
sonra erkek için çok ugraştım kızım oldu

Son düzenleme:
ooo kızlar çeneler açılmış yine.. oku oku bitiremedim
orkdm bu ne sinir gevşe kuzum kocanıda üzmüşün, öp gönlünü al benimde var hiç düşünmeden ettiğim bir yemin, eşimde yemin ettin diyip duruyooo
oohh gelsin artık oğluşum oluyor haberleriii

evet lahza çok doğru bi tesbit ALLAH neyi dilerse onu veriyor..bişey soracam son kızına hamilaliğinde herşeyi denedim dedin..caba stres oldunmu yada yaşadınmı çünkü bence oda etkili

evet lahza çok doğru bi tesbit ALLAH neyi dilerse onu veriyor..bişey soracam son kızına hamilaliğinde herşeyi denedim dedin..caba stres oldunmu yada yaşadınmı çünkü bence oda etkili

canım denemeye başladıgımın 4. ayı hamile kaldım
stres ister istemez oluyor canım panik oluyosun herbildigin birbirine karışıyorama yapmasam içimde kalırdı
çook dua ettim hayırlı ise oglum olsun die demekki degilmiş bide 2 kızım olmasını hep çok istemişimdir
senin kaç çocugun var canım?

yeni gördüm msj canım ..dediğin doğru ister istemez stres oluyor ..benim bi kızım var 5 yaşına bide 2008 yılında kürtaj oldum bi kız bebeğimi kaybettim...
hemen önlem aldım ria taktırıp bebek sayfasını kapattım
şimdi yeniden başladım düşünmeye
öncelikle hayırlı olsun istiyorum..
eşim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç oralı değil kız olursa olsun ne bu erkek merakı değip bana bağırıyor
bende bi oğluşum olsun bi kız bi oğlan yeterli diye düşünüyorum
sadece bi deniyecem ALLAH neyi nasip ederse o olacak

umarım gönlündeki olur canım
benim eşimde öyle lafını bile ettirmezdi eşimin ailesinde kızlar kıymetli erkek daha fazla bi bende yok
aman bende pek takmıyorum hatta hiç bişey denemeyecegim ALLAH verirse ben istemesemde verir çünki oglumda korunarak olmuştu vermek istedi verdi rabbim sonra geri aldı
soru yazmışsın üste benim bildigim bazı fitiller artırıyormuş bazıları düşürüyor içerigi önemli
orkide biliyor o cevaplasın

valla canım düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum,bende aynen hep bu düşüncedeydim,hatta öyle şeyler yapanlara diyordum ya gerek varr bunlara...taki bebğimin kalbi durup benden ayrılana kadar...
mesela o hamileliğimde hiççç bişey denemedim diyet vajinal duş ph ölçme yumurtlama günü,tek ilişki bio rus çin,o bu şu ...vs vs hiç bişey ...
sadece hazır su içioruz zaten şimdide içireim,yani alkali.bide eşim keçi bonyuzu ,kahve falan vs içiti işte bu kadar,ama ben işin manevi tafafını daha çok öne çıkarmıştım KENDİMCE...
ama bebğimi kaybettikten sonra içime şeytan mı kaçtı ne-tövbe estağfirullaaahh-içimden şunuda yap bunuda yap onu dene bunu dene gibi sesler duyuyorumm
ama yeminle söylüyorum senin dediğin en doğrusu bencede ,ne yaparsak yapalım Allah neyi kısmet ettiyse o olacak,bu kaçınılmazz.
bizimki sadece duyduğumuzu yapalımda içimizde kalmasın duygusu.....
Rabbim herkese ama herkese versin gönlünden geçen evlatları...

çok haklısın canım yapmasanda içinde kalır
ben 2. kızımda baya bişey denedim nasip olmadı prensesim oldu
neden içine şeytan kaçsın kıız olurmu öyle şey sen yapta sonra ahh vahh deme mesela ben demiyorum yaptım olmadıı
işallah sen yaparsın olur bebegimm...
dini bilgin yüksek senin canım dua daha önemli tabi ben hep ALLAH beni seviyor hayırsız oldugundan vermedi die avunuyorum napıımm
yaaa kızlar aslında bi önerim olacak ama gözden kaçar die yazamıyorum
birbirimiz için hacet namazı kılsak mesela çekiliş yapsak kim kime çıkarsa birbirlerine niyet namaz kılsa manevi boyuttada dualarımız olsa daha çok destek oluruz birbirimize NUURR sen bi de bana yanlışmı düşünmüşüm bacım

allah ne dilerse o oluyo yazımın başında bende belirttim canım ama allah dilerse vesilesizde yapar ama herşeyin oluşmasında bi vesile var allah kız yada erkek nasıp ederse ne yaparsan yap boş buda kader allahın bizi sabrimiz ve tevekkülümüzle sınaması olur. ben düşünüyorum aklıma bi yöntem yatıyo sonra oyüntemin tam tersi bişey çıkıyo karşıma yumurta çatladıktan sonrası kafama yatmıştı ama matematik arkadaşımızın bi yazısında yumurlama zamanı kızmış diyo 4 gün öncesi erkekmiş bilimsel bi makale olduğunu yazmış . bi yönteme karşı başka bi yöntem çıkıyo mesela erkek bebiş için orgazm olunması gerekiyo denmiş burda ama ben oğlumsa olmadım ve kızımda oldum yanı anlayacağım doğanın dengesi için bu bir sır ve öylede kalacak sanırım . bizim elimizdeki sadece dua bana dua edin bende size inşalllah allah size ve bana sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin .benim için en önemlisi bu erkek olursada iyi olur. ya sanki erkekl olursa oğluma hamile kaldığım zamana geri dönecem sanki

özeldem bişey yazıyorum cnm bakk

Arkadaşlar burda bir arkadaşım 3.oğluna hamile çok istedi kız olmasını.ama buda erkek yeni öğrendi oğlu olacağını.o hamile kalmadan önceki adetinin 2. Günü genta sabah akşam 5 gün yaptırdı. Iğne bitti fitil kullandı ama o hamile kalamıyormuş ondan yaptı bir ebe vermiş bu bilgiyi.ne dersiniz bu ay düşünenler ne dersiniz yaptırsak mıki iğne filan.antibiyotik zararlı doktor kontrolü olmadan yaptırmak asla uygun değil.

genta dediğin iğnenin markasımı..bide ne için yaptırdı haslığı neydi cnm..
bende mantar olmuşum geçen birhafta boyunca fitil kullandım ilaç içtim
acaba vajina ph düşürürmü

genta dediğin iğnenin markasımı..bide ne için yaptırdı haslığı neydi cnm..
Bende mantar olmuşum geçen birhafta boyunca fitil kullandım ilaç içtim
acaba vajina ph düşürürmü

genta antibiyotik iğne canım sen mantara iyi gelen ilaç kullancaksın bu iğne daha çok mantar yapar antibiyotikler ph yükseltirler buda mantara sebep olur.doktora görün gelişigüzel kullanma

Hastalığı yoktu o 2 yıldır çocuk için uğraşıyormuş olmuyormuş.bir ebede bu ilacı önermiş.genta daha çok idraryolu enfeksiyomlarında kullanılır.demekk ki idrar yolu enfeksiyonu vardı ki iyileşince hamile kalmış

genta antibiyotik iğne canım sen mantara iyi gelen ilaç kullancaksın bu iğne daha çok mantar yapar antibiyotikler ph yükseltirler buda mantara sebep olur.doktora görün gelişigüzel kullanma

anladım canım sağol ..
zaten dr kontrolum devam ediyor....
geçinceye kadar bekliyecem ..
asla enfeksiyon varken hamile kalmam
doğum kontrol habı kullanıyorum o yüzden ilac konusunda çok dikkatliyim

anladım canım sağol ..
zaten dr kontrolum devam ediyor....
geçinceye kadar bekliyecem ..
asla enfeksiyon varken hamile kalmam
doğum kontrol habı kullanıyorum o yüzden ilac konusunda çok dikkatliyim

lahzacim sen tecrubelerine dayanarakk regl sonrasi erkek cocuk mu diyosunn

himalia vardi gecenlerdede yazmistii regl bitimi tek iliski ile ucuncu kizi oldu

seninde dedigin gibi nasip isleri bunlar

yaaa kizlarr ben duanin gucune cokk inaniyorum yemin ederim

yurekten secdesine kapanip aglayarak yalvararak yapilan dualar geri cevrilmiyor kizlarrrr

rabbimiz inanin coookk merhametliii
tabiiki imtihanlarimizda olacakk ama olsunn rabbimm herseyin en iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…