- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.721
cnmya sende siklusun dusmesini bekliyosun demii,ne alemdesin hala uzunmu:26:
Allah hepimizin yardimcisi olsun inssss
Düşürüyor canım bildiğim kadarıylabilen cvp yazsın lütfen ..mantar enfeksiyonu vajina ph düşürürmü yoksa arttırırmı ?
lahzacim sen tecrubelerine dayanarakk regl sonrasi erkek cocuk mu diyosunn
himalia vardi gecenlerdede yazmistii regl bitimi tek iliski ile ucuncu kizi oldu
seninde dedigin gibi nasip isleri bunlar
yaaa kizlarr ben duanin gucune cokk inaniyorum yemin ederim
yurekten secdesine kapanip aglayarak yalvararak yapilan dualar geri cevrilmiyor kizlarrrr
rabbimiz inanin coookk merhametliii
tabiiki imtihanlarimizda olacakk ama olsunn rabbimm herseyin en iyisini bilir
kizlar canlarim ben bugün rüyamda bebeyimi kaybettdim kan gördüm uyandim ama sanki esas gibiydi valla cok korkdum kan gördüm ya bozuldu dedim kalkdim hayirdir dedim hatta karnim bilen agridi kalkdiyimda hemen tuvalette gitdim
Allah sükür birsey yokdu
Hayirlar olsun ya birkeredaha görmüsdüm ama ozaman yeniydim hamile..
Allahim birdaha göstermesin sizlerede göstermesin insAllah
kizlar canlarim ben bugün rüyamda bebeyimi kaybettdim kan gördüm uyandim ama sanki esas gibiydi valla cok korkdum kan gördüm ya bozuldu dedim kalkdim hayirdir dedim hatta karnim bilen agridi kalkdiyimda hemen tuvalette gitdim
Allah sükür birsey yokdu
Hayirlar olsun ya birkeredaha görmüsdüm ama ozaman yeniydim hamile..
Allahim birdaha göstermesin sizlerede göstermesin insAllah
evet canım yaaaaaa
hala olmadım bekliyorum
hiç olmayacak gibi geliyor, hiç hamile kalamayacağım gibi
Allahım evlatlarıma uzun sağlıklı ömürler ver diyorum sanki 2 çocuktan
başka olmayacak gibi geliyor ...oysa en büyük dileğimdi 2 kız 2 erkek çocuk
sahibi olmak. eşim de ben de çok çocuklu aileden geldik seviyoruz kalabalık olmayı
dualarınıza ihtiyacım var ...benim için sıksık dua edin olur mu?
duacinim cnmmm insss en kisa zamanda sende hamislerin arasina girersin
hic oyle dusunme bence Allah buyuk tabikide bebegin olucakk,sadece biraz sabirrrr
kizlarya bende dun gece cok kotu ruya gordumyawwww
sanki bi evdeyimm surekli camdan disarida biri bana bakiyoo ve korkudan odum patliyooo
ayy tabiri nedir acabaa:26:hep korkuyodummm,afffff afffff buaralar hep icim daraliyorrrr,ondandir
psikolojimm cok bozukkk kizlarrrrrr
kaynanam yuzunden isi biraktimm biaydir,kizima bakmak istemedi,simdide gorumceminkine bakiyoya gule oynayaaa
offki neofffff,niye hep boyle olurkiiiiiiicoookkkkk kotuyummyaaa
evet canım yaaaaaa
hala olmadım bekliyorum
hiç olmayacak gibi geliyor, hiç hamile kalamayacağım gibi
Allahım evlatlarıma uzun sağlıklı ömürler ver diyorum sanki 2 çocuktan
başka olmayacak gibi geliyor ...oysa en büyük dileğimdi 2 kız 2 erkek çocuk
sahibi olmak. eşim de ben de çok çocuklu aileden geldik seviyoruz kalabalık olmayı
dualarınıza ihtiyacım var ...benim için sıksık dua edin olur mu?
Düşürüyor canım bildiğim kadarıyla
lahzacim sen tecrubelerine dayanarakk regl sonrasi erkek cocuk mu diyosunn
himalia vardi gecenlerdede yazmistii regl bitimi tek iliski ile ucuncu kizi oldu
seninde dedigin gibi nasip isleri bunlar
yaaa kizlarr ben duanin gucune cokk inaniyorum yemin ederim
yurekten secdesine kapanip aglayarak yalvararak yapilan dualar geri cevrilmiyor kizlarrrr
rabbimiz inanin coookk merhametliii
tabiiki imtihanlarimizda olacakk ama olsunn rabbimm herseyin en iyisini bilir
orkdm nasıl gidiyor hamişlik:) oğlummm gel diyesiye
ooo eylule senin kaynanada tam kaynanaymış ha, bende altlı üstlü oturuyom burada tüm torunlara bakıyoo kadın
canım hamişmisin a llah günlüne göre versin bende oğluma regl sonrası gün aşırı oldu. yanı burdaki bilgilerin tersi ve kızım adetime yakın oldu. öyleside var böyleside kişiden kişiye değişiyo galuba
iyi diyelim iyi olsun canim cok sukur bulantim falan yok ama uzerimde bir ben daha var bir halsizim ki sorma surekli uyumak istiyorumm
yada uyku degilde yatmakk
cok halsizim cokkk kizimda kokulardan nefret ederdim bunda daha erken ama simdilik bisey yokk
evet canim 6 haftalik hamileyim kizinda ve oglunda neler yasadin farkliliklarin varmiydii
aslinda ben kaybettigim bebegim reglden sonra 4. gunde gebe kaldimm vee hic bi sikayetim yoktuu o erkekti bence
7. haftada kalbi durduu
ona bakarsan bunda ona gore sikayetlerim daha fazla buda mi kiz acaba
ama siddetle erkek geciyor icimdenn istedigimden deil hislerim oyle
evet canum çook farklıydı oğlumda gebeliğimi öğrenmeden önce çok hafif bel ve kasık ağrısı vardı ve bulantım az oldu kızımda ağrıları hatırlamıyom demekki yoktu ama bulantım 4 ay böyünca ne yersem kusma şeklinde vardı 3 defa hastanede yattım kusmadan dolayı çünkü yemesem bile kusuyodum düşün namazıma niyet ediyodum namaz bitmeden tekrar kusuyordum aslında ben bi hastalıkmıydı odiyorum ama dokturlar normal diyodu. herkesinki farklı oluyo canım mesela arkadaşımın 3 oğlu var ve hepsi farklıydı diyo nekadar doğru bilemem . ben farklı oldupunu düşünüyorum . oğlumda rahattım bende canım
haklisin canim bunda sadece midem agzima geliyo ama kusmuyorum
bu haftalarda kizimda kokudan agliyordum ev kokardi esimin parfumunden nefret etmistim evdeki otomatik kokularin hepsini kaldirmistim
simdi hep dinliyorum kendimii kokudan falan bisey yok
kizimda goguslerim coook buyumustu bunda sadece doldu biraz
bilmiyorum kendimi kaptirmak istemiyorum ama yasadiklarim cok farkli
kizimda halsizlik yoktuu
ölü gibiyim resmen yaaa
bende cumadan beri midem bulanıyor.hiç iştahım yok.belim ara ara ağrıyor.bende kız gibi hissediyorum.yarın usg çektirecem.8 haftalık birde ultrason görüntüsüne bakalım.ne çıkacak.
olcak işalla karamsar olmayalım bende senin gibi kalabalık aileyi çook seviyorum biz 3kız 2 erkek eşim 2kız 5erkek kardeşler. olcak işşaallah hemde sağlıklısından uslusundan.biz istemesini bilelim yeterki senin büyük olan bebeiş kızmı canım .hayırlısından 2.kız 2 oğlan nurun ala nur olur.
hayırlı olsun ne çıkarsada sağlıklı olsun ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?