Süper Anneler - 2011

bende cumadan beri midem bulanıyor.hiç iştahım yok.belim ara ara ağrıyor.bende kız gibi hissediyorum.yarın usg çektirecem.8 haftalık birde ultrason görüntüsüne bakalım.ne çıkacak.

bulaniyor derken nasil yani kusturuyomu bisey yiyince geciyomuu

oglundaki belirtilerin yokmu canim
ruyalarin falan nasil

çok anlamlı bi rüya görmemiştim.o günki psikolojik duruma göre göre görüyodum.hatta bir defa rüyamda ikili test yaptırmıştım ve kız çıkmıştı falan.ama oğlumda hiç bulantı olmadı.6 aya kadar hiseetmedim diyebilirim.karnım 6 aydan sonra birden çıkmıştı.mide yanmasıda hiç olmamıştı.kızlarda çok yanma oluyodu.

hayirlisi olsun canim simdiden sonra ne yapabiliriz ki
ama bence cokta belli olmaz bu belirti isi yas faktorude var
annem hem kizlarinda hemde ogullarinda hastaneden cikamadii
bnde anneme cekmisim heraldee
bi tek farkim var kizimda idrarim portakal rengi gibiydii bu acik sari

bulaniyor derken nasil yani kusturuyomu bisey yiyince geciyomuu

oglundaki belirtilerin yokmu canim
ruyalarin falan nasil

kusmayı sormuşsun.büyükte bir defa küçükte iki defa kustum.onlarda besin zehirlenmesi olmuştu.ama bulantılarım oluyordu.buda öyle.ama bunda acıkınca oluyor vede sabahları.onlarda akşam üzerleri oluyordu genelde.

ruya diyince cok acayi ruyalar goruyorum

idrar testine taktigim donemm ruyamda demislerki solucani idrarina koy siserse kiz sismezsse erkekk

dusun yanii ne dercedeyimm

bu arada teravet nerde kizlarr hayirdir insallahh:44::44::44:

ama kese durumuna inanıyorum ben.oğlumda solda idi.sonrakilerde.onların biri ovulasyon testi tek çizgi olduğunda olmuştu.ve hissetmiştim çatladığını.artık yarın söylerim inş.

ruya diyince cok acayi ruyalar goruyorum

idrar testine taktigim donemm ruyamda demislerki solucani idrarina koy siserse kiz sismezsse erkekk

dusun yanii ne dercedeyimm

bu arada teravet nerde kizlarr hayirdir insallahh:44::44::44:

bende geçen gün rrüya gördüm.rüyamda birisi (kim olduğunu hatırlamıyorum)herşeyi yapmışsın daha ne yapacaksın diye soruyor.bende ikna oluyorum.ama gerçekte öyle değil tabi.

ama kese durumuna inanıyorum ben.oğlumda solda idi.sonrakilerde.onların biri ovulasyon testi tek çizgi olduğunda olmuştu.ve hissetmiştim çatladığını.artık yarın söylerim inş.

kesemi bebek mii yani ultrason kagidina bakincami soldaydi oglun

hayirlisi kardelenn insallah rabbimiz gonlumuzdeki evlatlari verirde rahatlariz
nerden girdi bu sevda icime kizken kizmis erkekmiss hiiiccc ilgilenmezdimm
ALLAHIM bu sevgiyi verdin icime kendisinide nasip et ne olur
ilk bebekte basladim bende mi bi anormallik varr

Son düzenleme:

aynen.bende hiç düşünmezdim.hatta hiç erkek düşünmezdim.hep kız ismi düşünürdüm.hep allahım bana nasip etmiyeceksen bu sevdadan vazgeçir diye dua ediyorum.

herkese selamlar

canım senin bebişini erkek hissediyorum ben de lütfen rahat ol. çok stres yapmaktan bak rüyaların bile değişmiş

canım bu mide bulantısı kişiden kişiye değişiyor. ben kızımda midem bulanmıştı ,ablamın oğlu var hiç bulanmadı ,başka bir akrabam çok bulandı ama erkekti
.sonraki hamilelikte ilk hamilelikten farklı belirtiler oluşuyorsa farklı cinsiyet olması mantıklı geliyo ama bu da kesin değil.

evet canım büyük olan can kızım
küçük olan erkek
birde en küçük kız olsun çokkkkkkkkk istiyorum
3.erkek olsun istiyoruz Rabbim de nasip ederse tabiki
ama öncelikle siklus düzene girmeli

canım allah gönlüne göre versin yez zamanda düzene girer inşllah

canım Allah hiçkimseye göstermesin . ben kızımda kanamam olmuştu nasıl üzülmüş, ağlamıştım. kaybetmek daha acıdır

psci ,eylüle ,bilge ,nur nasılsınız?

kızlar ilişkiden kaç gün sonra gebelik kanda çıkar. benim 11 gün oldu
sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı
kan verdim o da negatif çıktı
ama kendimde değişiklik hissediyorum iştahım açıldı ,sinirliyim vb.

Son düzenleme:

iiyim cnm,sagolasinnbenim bugun adet gunumdu normalde,olmadi yarin sabah ilk is test yapicam tabi adet olmazsammm
gec dollenmede olabilir cnm seninki,bekle bakim adetini ozaman kesinlesir,insss ALLAH hepimizin gonlune gore versinnn

evet canım büyük olan can kızım
küçük olan erkek
birde en küçük kız olsun çokkkkkkkkk istiyorum
3.erkek olsun istiyoruz Rabbim de nasip ederse tabiki
ama öncelikle siklus düzene girmeli

benimde siklus düzene girmiyo ama ben doktora gitmedim düzeltmek için bi çabam yok şuan en oygun vakitte gidicem düzensizlik için doktor ne diyo . nedeni ne acaba

eylülecim inş dediğin gibidir
ultrasonda sol yumurtalıkta ovul folikul yazıyo
bugün sat 26.gün

benim testimde çift çizgi çıkmıştı 14.gün
ben bu işten bişey anlamadım yaafffffff

kafam karıştı kaç kez yumurtluyorum yahuuu

haydicim olsaydi cikardi ama kimisi bir hafta on gun sonrada ogreniyor aslinda zamanlaman guzeldi seninn gulen yuzmuydu testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…