Süper Anneler - 2011

knya canım çok umutluydum yaa
adeti beklicem mecburen
inşallah güzel bi haber veririm ben de hamişler kervanına katılırım

haydicim olsaydi cikardi ama kimisi bir hafta on gun sonrada ogreniyor aslinda zamanlaman guzeldi seninn gulen yuzmuydu testin

11 gün oldu canım . gülen yüz değildi galenik marka kullanmıştım

sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo , inşallah güzel haberler verirsin bize burdan ...

11 gün oldu canım . gülen yüz değildi galenik marka kullanmıştım

sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo , inşallah güzel haberler verirsin bize burdan ...

neyse belki boylesi hayirlidir ama gulen yuz almani oneririm bidahaki ay cunki bu pozitifken o negatif cikabiliyor

diyet falan yapiyomusunn

bugun midem bulandi istee bilmiyorum karmakarisigim insalah canim dualarini eksik etme

kizlar karatas hoca ciktii ben ondan sonra gelirimm simdilik opuldunuzzz

cnm naptın geçtimi sinirin kıs?
neden bu kadar sinirlendin sen bebeeiim?
amman dikkat et kendine de yazık bebeğinede yazık..
bi daha da bebişini bu işlere karıştırma kuzumm.
bu mesajlaşma sisteminde bi terslik var ama anlamadım yada benim nette bişey var???
sana msj attım ama senden cvp gelmediğine göre msjım gelmedi sana
neyse zaten sinirin geçmiş görünüyo zaten.
bidaha da yemin olsun olmasın bebişinle alakalı şeyler söyleme kuzum.
hormonların alt üst olmuş belli,
canım benim,sinirli hamişim

Orkdm bende kızım hamileyken kız yada erkek hiç düşünmedim kızım allahtan bana rahmet kızın yada oğlunki oğlan olacağını hissediyorum sevgileri inan aynı erkek annesi olmak farklı değil . Aynı oğlum erkek kardeş çok istiyo buda beni etkiliyo. 3. Oğlan olsun allahım herkesin gönlündekini hayırlı yapsın kabul etsin.

Nur nasılsın canım seninde işin zor ya allah kımseye taşıyamayacağı yük vermez canım gelir tahinin merk etme kızına kim bakıyo

Nur nasılsın canım seninde işin zor ya allah kımseye taşıyamayacağı yük vermez canım gelir tahinin merk etme kızına kim bakıyo

kimse.... kimse bakmıyor öğretmeni,gittiği okulun müdürü bazen hademe...
bazen kaybolur benim okuluma gelirken,bazen erken çıkar bana haber veren olmaz kapının önünde soğukta bekler yavrum
anlatmayayım şimdi benimki biraz ağır bi yük.çok yıpratıcı,yıldırıcı,bezdirici.
canım,aşk-ı derunum Allahım,sabır veriyor sabrediyorum,selamet de verecek inşaaallaah..

iim cnm
sanırım senin bu ay olmamış yaa
olsa az buçuk çıkardı bişeyler cnm
diğer aya olur inşallah

psici bugünmü gdecekti dra kızlar?????

hyr ben bugün gitmedim
dahagitmeme 10 gün var
inanamıyorum orkişe
ben ona uzun cvp yazmıştım hala bugün gidecekti yazmış
dalgınlaştı iice
ben zaten cuma günü gittim
randevum 12 haftalıkken
daha var cnm saol düşündüğün için..

kıyamam sanaaaaaa
Rabbim emeklerinin karşılığını versin
bir an önce eşinin yanına gidersin inşallah cnm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizim sen dun demedinmi bebisimi gormeye gidicem diyee

hayır demedim
kim çıkardı bilmiyorum
ben de sana tekrar açıklama yaptım
ben cuma gittim
15 gün sonraya dr randevu verdi diye

ben iyi deilim pscii karalari bagladim yine

bulantilar geldi yaa siyirdim kafayiii

neyse belki boylesi hayirlidir ama gulen yuz almani oneririm bidahaki ay cunki bu pozitifken o negatif cikabiliyor

diyet falan yapiyomusunn

bugun midem bulandi istee bilmiyorum karmakarisigim insalah canim dualarini eksik etme

diyet yapmıyorum canım . mide bulantısı için tuzlu şeyler yemeye çalış canım beyaz leblebi falan...
duamı eksik eder miyim canım Allah dualarımızı boşa cevirmez bize düşen sabretmek

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin eşimin antibiyotik kullanması spermleri etkilermi etkilerse bu etki ne kadar sonra geçer sizler çok tecrübelisiniz lütfennnn....:18:

canım adet gününü bekle...bazılarının hamile olduğu halde,adet gününde bile çıkmıyor...

:26::26rkide bacım reyhanın açtığı topik beni korkutmaya başladı bu kadar tesadüf fazla ne düşünüyorsun olabilir mi ilk defa bu kadar yüksek tutma oranı gördüm kk da bana 37 yaş diyor erkek için beklesem mi sen ne düşünüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…