Süper Anneler - 2011

Kizlaaaaar bugün yapıtım testi dün adet olmam gerekiyordu gördüm çift çizgiyi cook şükür. Bu maratonda bende varım :). Bir kızım var 4 yasında dualarınıza benide ekleyin nolur. Biz iki kız kardesiz herkes eşi ya da kendi için ister genelde ama ben babamin kucağına ismini kulağına okuyacağı bir erkek torun vermek istiyorum. Onun boyle dile getlrdigi bir istegi yok ama icin icin ne kadar çok istediğini biliyorum. allahım bana ve bütün isteyenlere gönlünden geceni ver senin herseye gücün yeter.

hadi hayırlı olsun....erkek bebek için neler denediğini yazabilir misin??

bennnn hamileyimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn canlarimmm test yaptimmm pozitiffffff
dualarinizi bekliyorumm Allah rizasi icin((

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun....erkek bebek için neler denediğini yazabilir misin??

Adetim çok duzenlidir 26 günde bir olur. Vücudumu tanıdığım kadarıyla şeffaf akıntının uzayan ama kremsiye döndüğü gün adetimin 13. Gunü tek derin iliski oldu başka olmadı. Ertesi sabah kasık ağrılarım hemen başladı. Diyeti çok uzun yapamadım 1 ay kadar yapabildim. Yorumcu, Rus, ay takvimi erkek gösteriyor, biom benim erkek günümde esimin kız gunundeydi. Sadece Çin kız diyordu pek dikkate almadım. Reyhanın hesabı bile erkek gösteriyor. Aslında en önemlisi dualar sanırım içten kalbimin çarptığını hissederek dualar edip namaz kıldım. Allahım gerisini sana bırakıyorum. Herseyin hayırlısı hepimiz için..

hayırlı olsun arkadaşlar yeni hamile olduğunu öğrenenler bence hemen yusuf suresini okumaya başlayın hergün 1 tane 39 gün boyunca erkek bebek için takvimlerede çok takılmayın bence

Eylüle hayırlı olsun Allah gonlundekini saglikla ve hayırlısıyla kucağına versin. sen bana yorumcu bakmıştın hiç unutmam bir bakmadığım o kalmıştı. İliski günlerimiz arasında bir gün falan var kısmet olursa belki aynı gün dogum yaparız ikimizde oğullarımızı kucağımıza alırız ins.

hayırlı olsun arkadaşlar yeni hamile olduğunu öğrenenler bence hemen yusuf suresini okumaya başlayın hergün 1 tane 39 gün boyunca erkek bebek için takvimlerede çok takılmayın bence

cnm senin oglun vardi demi,ne gibi belirtilerin vardi biseyler denedinmi bide takvimler sende tutmadimi

canım tebriklerrrrrr
kaç gün sonra pozitif çıktı canım

Allah razi olsun cnm,dua edin bana oglusum inss yoldadirrr
benim bugun 16.gun daha onceden test yapmadim adetim iki gun gecikti ve busabah testim pozitif ciktii
terossss nerdesinyaaa kizlarrr ucuncu oldugu icin cok tereddutteyim ve cok stresliyimmmm
cok korkuyorummmmmAllahimmm yanimda ol noolurrrkizlarr dualarinizda benide unutmayinnn

cnm senin oglun vardi demi,ne gibi belirtilerin vardi biseyler denedinmi bide takvimler sende tutmadimi

hayır canım oğlum yok benimde 3 tane kızım var ama okuyup oğlu olanlar söylemişti bu sureyi bana burda başka bir topikte.ben şimdi tiroid için hastaneye gidiyorum kızlar bebek düşünüyoruz orda bir tane bayanla konuştuk çocuğun varmı diye sordu 3 tane kızım var dedim bana erkek istemiyorlarmı diye sordu ben olacağını bilsem dedim benden hemen kağıt kalem istedi nette yazan erkek bebek duasını yazdı ''bismillahi ehadis'' diye başlayan ben hamile kalır kalmaz bunu okumaya başladım oğlum oldu Allahın izniyle dedi eltilerime verdim tanıdıklarıma kime dediysem okudu oğlu oldu dedi doktor erkeke dese bile 9 ay oku sürekli dedi zaten çok kısa isterseniz hemen okumaya başlayın Allah gönlünüze göre versin dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim Allah sizlerden razı olsun gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin inşalahhh

Son düzenleme:

ayyyy insssssss cnmmyaaaaaabirbirimize dua edelimmmm cnmyaaa Allah bizi duyucaktir inssss
senin ikincimiydi,ya benim iki kizdan sonra ucuncu oldugu icin cok heyecan yaptim yazarken elim ayagim titriyooo:18:
veee daha esime demedim iste suan:26:zavallimm hep oglumm olsun diyorr,bitanede bizim olsun diyorrrrr
Rabbime diyorum onun hatri icin ver neolurrrrrgecen esim diyor senin arkdslarin var,bitanede benimki gelsin diyorrr
sacini kesim diyorr,ayni giysimden onada alicam diyorrr,yarin top oynamaya gidicek hep onuda gotururum diyorrrr
kizlarrrr suann cokk kotu oldumyaaaaa Rabbime siginiyorummmmm

Son düzenleme:

canım rahat ol lütfen. Allah izin verirse oğluşunu kucağına alacaksın sabret
stres yapma lütfen bebişin etkilenmesin
Allah sana bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin arkadaşımın 2 kızı vardı 8 sene sonra oğlu oldu
inşallah senin de olur ve sağlıklıca kollarına alırsın

sizde bana dua edin inşallah ikiz bebeğim olur bir kız bir erkek

cnmm hangi dua yazsana bende okuyayimmm,ay cnm benimya insss sende en kisa zamanda hamislerimizin arasina katilirsin,inss burdan oglusummm oluyorrrr diye haykiririzzzinsss cnmmmmm,kizlar inaninki cevremde cok var iki uc kizi olan yaptiklarimi,bildiklerimi hep onlarlada paylasiyorummm inanin ki istiyorum herkesin muradi olsunnnncunku yasayan bilir

benimde siklus düzene girmiyo ama ben doktora gitmedim düzeltmek için bi çabam yok şuan en oygun vakitte gidicem düzensizlik için doktor ne diyo . nedeni ne acaba

idrar yolu iltihabı var canım
idrar tahlilinde sürekli bakteri çıkıyor
ilaç içmekten içim dışım ilaç oldu
ama artık bitkilere yöneldim
fayda görürsem yazarım burdan canım

bu arada hala regl olmadım

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim
Allah tamamına erdirsin
Sağlıklı hayırlı bir oğlun olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ama sende artık sadece bebişi düşünmeye çalış
Dua et bol bol ama stres etme sakın

Canım Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallahhhhhhh
Hayırlı sağlıklı bir erkek evlat (amin)

kızlar

bu sene hamile olanlardan kimi duyduysam hep erkek
erkek kardeşimin eşi
arkadaşım
en yakın dostum
sağdan soldan
kimi duyduysam erkek
mutlaka kız doğuracak olanda vardır ama
erkek çoğunlukta

ben inanıyorum
burdaki herkesin oğlu olacak
erkek isteyenlerin yani
nazzzzzzzzzzzzz senin kız olacak inş.
emremeirim senin de
ve diğer kız isteyenlerinde

ayy agzindan balllll damliyoyaaaa,insssssssssssss
inss en kisa zamanda sende aramiza girersin insssss
ayy dua et bernurumyaaaaa bana

canım o erkek bebek duasını tam yazarmısın.bizde okuyalım.

ay canım çok sevindim inşallah oğlun olur.uygulamalar yaptınmı ne zaman ilişki oldu ovulasyon testiyle baktınmı canım.bende hep zamanlama hatası yapıyorumya onun için sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…