- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.781
Kizlaaaaar bugün yapıtım testi dün adet olmam gerekiyordu gördüm çift çizgiyi cook şükür. Bu maratonda bende varım :). Bir kızım var 4 yasında dualarınıza benide ekleyin nolur. Biz iki kız kardesiz herkes eşi ya da kendi için ister genelde ama ben babamin kucağına ismini kulağına okuyacağı bir erkek torun vermek istiyorum. Onun boyle dile getlrdigi bir istegi yok ama icin icin ne kadar çok istediğini biliyorum. allahım bana ve bütün isteyenlere gönlünden geceni ver senin herseye gücün yeter.
hadi hayırlı olsun....erkek bebek için neler denediğini yazabilir misin??
bennnn hamileyimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn canlarimmm test yaptimmm pozitiffffff
dualarinizi bekliyorumm Allah rizasi icin((
hayırlı olsun arkadaşlar yeni hamile olduğunu öğrenenler bence hemen yusuf suresini okumaya başlayın hergün 1 tane 39 gün boyunca erkek bebek için takvimlerede çok takılmayın bence
canım tebriklerrrrrr
kaç gün sonra pozitif çıktı canım
cnm senin oglun vardi demi,ne gibi belirtilerin vardi biseyler denedinmi bide takvimler sende tutmadimi
Eylüle hayırlı olsun Allah gonlundekini saglikla ve hayırlısıyla kucağına versin. sen bana yorumcu bakmıştın hiç unutmam bir bakmadığım o kalmıştı. İliski günlerimiz arasında bir gün falan var kısmet olursa belki aynı gün dogum yaparız ikimizde oğullarımızı kucağımıza alırız ins.
Allah razi olsun cnm,dua edin bana oglusum inss yoldadirrr
benim bugun 16.gun daha onceden test yapmadim adetim iki gun gecikti ve busabah testim pozitif ciktii
terossss nerdesinyaaa kizlarrr ucuncu oldugu icin cok tereddutteyim ve cok stresliyimmmm
cok korkuyorummmmmAllahimmm yanimda ol noolurrr kizlarr dualarinizda benide unutmayinnn
hayır canım oğlum yok benimde 3 tane kızım var ama okuyup oğlu olanlar söylemişti bu sureyi bana burda başka bir topikte.ben şimdi tiroid için hastaneye gidiyorum kızlar bebek düşünüyoruz orda bir tane bayanla konuştuk çocuğun varmı diye sordu 3 tane kızım var dedim bana erkek istemiyorlarmı diye sordu ben olacağını bilsem dedim benden hemen kağıt kalem istedi nette yazan erkek bebek duasını yazdı ''bismillahi ehadis'' diye başlayan ben hamile kalır kalmaz bunu okumaya başladım oğlum oldu Allahın izniyle dedi eltilerime verdim tanıdıklarıma kime dediysem okudu oğlu oldu dedi doktor erkeke dese bile 9 ay oku sürekli dedi zaten çok kısa isterseniz hemen okumaya başlayın Allah gönlünüze göre versin dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim Allah sizlerden razı olsun gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin inşalahhh
benimde siklus düzene girmiyo ama ben doktora gitmedim düzeltmek için bi çabam yok şuan en oygun vakitte gidicem düzensizlik için doktor ne diyo . nedeni ne acaba
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlaaaaar bugün yapıtım testi dün adet olmam gerekiyordu gördüm çift çizgiyi cook şükür. Bu maratonda bende varım :). Bir kızım var 4 yasında dualarınıza benide ekleyin nolur. Biz iki kız kardesiz herkes eşi ya da kendi için ister genelde ama ben babamin kucağına ismini kulağına okuyacağı bir erkek torun vermek istiyorum. Onun boyle dile getlrdigi bir istegi yok ama icin icin ne kadar çok istediğini biliyorum. allahım bana ve bütün isteyenlere gönlünden geceni ver senin herseye gücün yeter.
kızlar
bu sene hamile olanlardan kimi duyduysam hep erkek
erkek kardeşimin eşi
arkadaşım
en yakın dostum
sağdan soldan
kimi duyduysam erkek
mutlaka kız doğuracak olanda vardır ama
erkek çoğunlukta
ben inanıyorum
burdaki herkesin oğlu olacak
erkek isteyenlerin yani
nazzzzzzzzzzzzz senin kız olacak inş.
emremeirim senin de
ve diğer kız isteyenlerinde
hayır canım oğlum yok benimde 3 tane kızım var ama okuyup oğlu olanlar söylemişti bu sureyi bana burda başka bir topikte.ben şimdi tiroid için hastaneye gidiyorum kızlar bebek düşünüyoruz orda bir tane bayanla konuştuk çocuğun varmı diye sordu 3 tane kızım var dedim bana erkek istemiyorlarmı diye sordu ben olacağını bilsem dedim benden hemen kağıt kalem istedi nette yazan erkek bebek duasını yazdı ''bismillahi ehadis'' diye başlayan ben hamile kalır kalmaz bunu okumaya başladım oğlum oldu allahın izniyle dedi eltilerime verdim tanıdıklarıma kime dediysem okudu oğlu oldu dedi doktor erkeke dese bile 9 ay oku sürekli dedi zaten çok kısa isterseniz hemen okumaya başlayın allah gönlünüze göre versin dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim allah sizlerden razı olsun gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin inşalahhh
allah razi olsun cnm,dua edin bana oglusum inss yoldadirrr
Benim bugun 16.gun daha onceden test yapmadim adetim iki gun gecikti ve busabah testim pozitif ciktii
Terossss nerdesinyaaa kizlarrr ucuncu oldugu icin cok tereddutteyim ve cok stresliyimmmm
Cok korkuyorummmmmallahimmm yanimda ol noolurrr kizlarr dualarinizda benide unutmayinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?