Süper Anneler - 2011

cnmmm çok tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
topikte hamiş sayımız artıyo
inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur..

bennnn hamileyimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn canlarimmm test yaptimmm pozitiffffff
dualarinizi bekliyorumm Allah rizasi icin((

eylüleeeee cnm benimmmmmmmmm
çook sevindim yaaaaaaaa
inşallah da erkek olucak Rabbimin izniyle
dualarını bırakma ayy çok bereketli bi gün bugün
başka yok mu artıran
başka yok mu hamiş haberi

orkiş annene benziosan miden bulanır normaldir cnm
sakın onu başka bişeye yorma
genelde kızlar annesine benzer zaten yani hamileliği..
erkek doğurup 9 ay kusan tanıyorum ben yaaa..

ay inşallah isteyen herkese versin rabbim oduayı benim eşim okudu herkeste olmuş gerçekten bende çok duydum bi bende olmadı doktor benimkine kız dedi ben o duaya çok güvenmiştim büyük hayal kırıklığı

canım hayırlı olsun:2:
o kadar duygulandım ki anlatamam.
Rabbim sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallahhh..

nasıl yani şok oldum şimdi.nasıl okudunuz acaba canım
yada sende okumadınmı duayı.ay kafam akrıştı neyse nasip
bi sığındığımız o dua vardı ya,Allahım büyüksün Rabbim,sen yardım et

Bismillahi ehadis samedillezi lem yelid ve lem yüled . Allahümme inni semmeytü ma fi hazihil batni muhammeden sallallahü aleyhi ve selleme.

diye dua ederse,Allahın izniyle doğacak çocuk erkek olur,

arkadaşlar dua bu inşallah Allah dualarınızı kabul eder.burda eşinizin okuması söyleniyor ama bana söyleyen kendim okudum sürekli hiç terddüt etmeden dedi hatta doktor erkek dedi ama ben doğana kadar gün içinde sürekli okudum dedi inşallah herkesin gönlüne göre olur

bennnn hamileyimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn canlarimmm test yaptimmm pozitiffffff
dualarinizi bekliyorumm Allah rizasi icin((

gözünüz aydın kızlar allah gönlünüze göre verir inşallah
inşallah bende bi gün hamileyim diye yazabilirim

Son düzenleme:

bioritm sayfasindakileri incele orda kimsenin tutmadi nisandakar vardii kiz cikiyordu oglu olduu
boncuk vardi kiz cikiyordu oglu olduu dimusevmere erkek cikti kizi var bide sen bak istersen

eyluleeeee vee pearlll inaninn cook sevi_ndimmmmmmmm

hayirli ugurlu olsunnnnnnn cok cok cokk mutlu oldummmmm

insallah canim..simdi gene beklemedeyim ..benimicin dua edin neolur...

benim 3 arkadasin mart ayinda kizlari oldu, mayistata kiz var, is arkadasimda kiz dogurcak...

tabiki erkekte var..

Rüyamda yildizlara bakiyorum ve iki tane yildiz kayiyor, hemen dilek tutuyorum kizim olsun diye....anlamina baktim yildiz kaymasini ne demek diye, dileklerin gerceklesecegiz yaziyor..bende normalde hep tersi cikar cok korkuyorum ama hadi hayirlisi diyelim hayir olsun canim...cok sik sik girmek istemiyorum artik, cok yoruldum ve bunaldim...esimle aramizda kara kediler var, su cocuk planlamasa bizi cok yipratti...Simdi oglum olursa bide esimin dirdirini dinlicem hersey bosunaydi diye..Arkadaslar duaniza ihtiyacim var...

Ben varİm artistcim.6. Haftada cikti hemen levoya basladik.[/QUOTE]

buymusss psciii yanlis alintinin sonucuuu bak nelere mal olduu

ay canım çok sevindim inşallah oğlun olur.uygulamalar yaptınmı ne zaman ilişki oldu ovulasyon testiyle baktınmı canım.bende hep zamanlama hatası yapıyorumya onun için sordum.

sglasin cnmmm,darisi tum isteyenlerin basina insssss
cnm ben neler yapmadimkiiiiioncelikle 9.aydan beri diyetph i yuksek su
esim evicap icti son iki ay ve cinko,tabi kanda verdi,oda benle diyet yaptiii birazz
bende folik asit ve burda dr un verdigi baska bi vitamin aldimm,hep et ve agir beslendikkk
ovu testinde adetimin 13.gunu cift cizgiyi gordum,gulenyuzde cikti sonrasinda,14.gunun gecesi 24 gibi iliski oldu
ogunyine kaliteli beslendikkk,esim iliskiden once kahve icti,ilik dus aldi,bende iki defa yarimsar saat arayla karbonatli dus yaptimm
iliskiden once uzayan akintim vardi tabi onceki gunde vardi ama gittikce azaliyodu sanki,ph imda 7 8 gibiydi ve karbonatla firladi bence
orgazm olmadim arkadan derin olduve koltukta iki saat kadar sagima yattim,sonrada tuvalete gittim spermlerin birazi cikti ondan kalmam dedim ama
bence herseyi fazlasiyla yaptimmm gerisini Allaha birakiyorummm,inss oglusumm benledirrr
kizlarya bide benim bazen sag bazende sol kasigim sizliyo acaba ikizmiiiorkis pisci sizin ne tarafta hissettiniz

Allah razi olsun canimyaa,bende karmakarisigimmm,biyanimm sevincli,oburyanimda korkuyorrr:18:
ayy pisci kendi kendime agliyorumyaaaadua edin noolurrr inss oglumm benledirr,valla elimden gelenin fazlasini yaptigima inaniyorumm ama hep ama varrr istee

canım hayırlı olsun:2:
o kadar duygulandım ki anlatamam.
Rabbim sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallahhh..

inss cnm benimm benimm kader,yol arkadaslarimmm
kizlar inanin daha esime soylemedimmm eve gelmesini bekliyorumm ama kac gundur sende tik yok galiba diyorr
o cok istiyorda ben hep korkuyorummmm
cnmm nurumm inss sende en kisa zamanda oglusuna yeniden hamis kalirsin
inss bendende dualarini eksiltmezsin,ruyalarindada gor beni olurmuuu,inss oglusumla beni gorursunn

kız eylule takvimler ne diyor bu bebeğin için çin,yorumcu,filan

cnm benimki cin,kameri cin,yorumcu,rus hepsi erkek,orkis ve reyhanda erkek dediler
sadece bio kizdi ikimiz icinde ama ben fazla takmiyomya takvimleri bence en onemlisi diyet ve ovu gununu tuturmakkk
insss darisi bebis isteyen herkeseeeeebanada dua edin canlarimmmm

eylule kizimda bu haftalar kasik agrimdan duramiyordum

bunda bi yerlesirken oldu bidaha tik yokk

midem bulaniyor pscinin dedigi gibi anneme cektim heralde annem kizlardada oglanlardada kan kusarmisss
hastanelik olmustun en kucuk erkek kardesimde serum falan yemistii
offff o kadar olmyayyim ne olurr

eylülecim beni nasıl heveslendirdin bilemezsin. çok umutluydum bu ay kanda çıkmadı

alttan muayene ile solda ovule folikul çıktı
bir de rahim de kalınlaşma var dedi bir de sıvı birikmiş rahimde çok az bu konuya ne diyosunuz

ilişkiden sonra 10. gün kan verdim
bikaçgün sonra tekrar vermeyi düşünüyorum

canım benim napıon gittinmi dr a?merak ediyorum...
................................

Son düzenleme:
canım benim napıon gittinmi dr a?merak ediyorum...
rüyamda ne gördüm yaa çokk güzeldi;kuran okuyorum,sonra kuranın kapalı halini görüyorum dışının kabını,ne kadar güzel diyorum içimden

napiyimm canim yaa duaya cok ihtiyacim var nurr ne olur dua ett canim yaa

canim paket gelmedimi bu hafta gelmesi gerekk haftada kac kez ugruyo sizin oraya posta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…