- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.801
Kizlaaaaar bugün yapıtım testi dün adet olmam gerekiyordu gördüm çift çizgiyi cook şükür. Bu maratonda bende varım :). Bir kızım var 4 yasında dualarınıza benide ekleyin nolur. Biz iki kız kardesiz herkes eşi ya da kendi için ister genelde ama ben babamin kucağına ismini kulağına okuyacağı bir erkek torun vermek istiyorum. Onun boyle dile getlrdigi bir istegi yok ama icin icin ne kadar çok istediğini biliyorum. allahım bana ve bütün isteyenlere gönlünden geceni ver senin herseye gücün yeter.
bennnn hamileyimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn canlarimmm test yaptimmm pozitiffffff
dualarinizi bekliyorumm Allah rizasi icin((
hayır canım oğlum yok benimde 3 tane kızım var ama okuyup oğlu olanlar söylemişti bu sureyi bana burda başka bir topikte.ben şimdi tiroid için hastaneye gidiyorum kızlar bebek düşünüyoruz orda bir tane bayanla konuştuk çocuğun varmı diye sordu 3 tane kızım var dedim bana erkek istemiyorlarmı diye sordu ben olacağını bilsem dedim benden hemen kağıt kalem istedi nette yazan erkek bebek duasını yazdı ''bismillahi ehadis'' diye başlayan ben hamile kalır kalmaz bunu okumaya başladım oğlum oldu Allahın izniyle dedi eltilerime verdim tanıdıklarıma kime dediysem okudu oğlu oldu dedi doktor erkeke dese bile 9 ay oku sürekli dedi zaten çok kısa isterseniz hemen okumaya başlayın Allah gönlünüze göre versin dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim Allah sizlerden razı olsun gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin inşalahhh
ay inşallah isteyen herkese versin rabbim oduayı benim eşim okudu herkeste olmuş gerçekten bende çok duydum bi bende olmadı doktor benimkine kız dedi ben o duaya çok güvenmiştim büyük hayal kırıklığı
ay inşallah isteyen herkese versin rabbim oduayı benim eşim okudu herkeste olmuş gerçekten bende çok duydum bi bende olmadı doktor benimkine kız dedi ben o duaya çok güvenmiştim büyük hayal kırıklığı
Kizlaaaaar bugün yapıtım testi dün adet olmam gerekiyordu gördüm çift çizgiyi cook şükür. Bu maratonda bende varım :). Bir kızım var 4 yasında dualarınıza benide ekleyin nolur. Biz iki kız kardesiz herkes eşi ya da kendi için ister genelde ama ben babamin kucağına ismini kulağına okuyacağı bir erkek torun vermek istiyorum. Onun boyle dile getlrdigi bir istegi yok ama icin icin ne kadar çok istediğini biliyorum. allahım bana ve bütün isteyenlere gönlünden geceni ver senin herseye gücün yeter.
bennnn hamileyimmmmmmmmmmmm
gunaydinnn canlarimmm test yaptimmm pozitiffffff
dualarinizi bekliyorumm Allah rizasi icin((
ayy agzindan balllll damliyoyaaaa,insssssssssssss
inss en kisa zamanda sende aramiza girersin insssss
ayy dua et bernurumyaaaaa bana
:26::26rkide bacım reyhanın açtığı topik beni korkutmaya başladı bu kadar tesadüf fazla ne düşünüyorsun olabilir mi ilk defa bu kadar yüksek tutma oranı gördüm kk da bana 37 yaş diyor erkek için beklesem mi sen ne düşünüyorsun canım
kızlar
bu sene hamile olanlardan kimi duyduysam hep erkek
erkek kardeşimin eşi
arkadaşım
en yakın dostum
sağdan soldan
kimi duyduysam erkek
mutlaka kız doğuracak olanda vardır ama
erkek çoğunlukta
ben inanıyorum
burdaki herkesin oğlu olacak
erkek isteyenlerin yani
nazzzzzzzzzzzzz senin kız olacak inş.
emremeirim senin de
ve diğer kız isteyenlerinde
MİMOZAAAAAAAAAAAAAA
yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))
ay canım çok sevindim inşallah oğlun olur.uygulamalar yaptınmı ne zaman ilişki oldu ovulasyon testiyle baktınmı canım.bende hep zamanlama hatası yapıyorumya onun için sordum.
cnmmm çok tebrik ederim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
topikte hamiş sayımız artıyo
inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur..
eylüleeeee cnm benimmmmmmmmm
çook sevindim yaaaaaaaa
inşallah da erkek olucak Rabbimin izniyle
dualarını bırakma ayy çok bereketli bi gün bugün
başka yok mu artıran
başka yok mu hamiş haberi
orkiş annene benziosan miden bulanır normaldir cnm
sakın onu başka bişeye yorma
genelde kızlar annesine benzer zaten yani hamileliği..
erkek doğurup 9 ay kusan tanıyorum ben yaaa..
canım hayırlı olsun:2:
o kadar duygulandım ki anlatamam.
Rabbim sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallahhh..
kız eylule takvimler ne diyor bu bebeğin için çin,yorumcu,filan
eyluleeeee vee pearlll inaninn cook sevi_ndimmmmmmmm
hayirli ugurlu olsunnnnnnn cok cok cokk mutlu oldummmmm
eylule kizimda bu haftalar kasik agrimdan duramiyordum
bunda bi yerlesirken oldu bidaha tik yokk
midem bulaniyor pscinin dedigi gibi anneme cektim heralde annem kizlardada oglanlardada kan kusarmisss
hastanelik olmustun en kucuk erkek kardesimde serum falan yemistii
offff o kadar olmyayyim ne olurr
canım benim napıon gittinmi dr a?merak ediyorum...
rüyamda ne gördüm yaa çokk güzeldi;kuran okuyorum,sonra kuranın kapalı halini görüyorum dışının kabını,ne kadar güzel diyorum içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?