Süper Anneler - 2011

nurum ruyan hayirlara ciksin maasalahh canimm
bende ruyamadaa ismi azamla dua ediyormusunn hemde bi cuma sabahi gordumm cok sukur rabbimeee

napiyimm canim yaa duaya cok ihtiyacim var nurr ne olur dua ett canim yaa

canim paket gelmedimi bu hafta gelmesi gerekk haftada kac kez ugruyo sizin oraya posta

yok canım gelmedi bende bekliyorum öyle işte.
normalde her zaman uğrar posta ama bilmiyorum artık ne zaman gelir,acaba ben postaneye mi gitsem baksam ya?
çarşamba -perşembe gelmezse giderim...
adet olmadım daha ben ya çok endişeleniyorum,:18:...
herkes bir bir hamiş kalıyor maşallah barekallah
ben daha adetim düzeninden bile bihaberim ya

kohne yer dedin ya icime ok saplandi

olursun acele etme nurum zamani var herseyin insallahhh sende gobusunu doldurcann en kisa zamandaaaa

ben henuz gitmedim esim randevu alckk bakalimmm

kohne yer dedin ya icime ok saplandi

olursun acele etme nurum zamani var herseyin insallahhh sende gobusunu doldurcann en kisa zamandaaaa

ben henuz gitmedim esim randevu alckk bakalimmm

köhne ama o kadar da değil,biliyorum zaten ona taktığını
biran önce git bebeim ya,keseyi gör bi
bizede haber ver.ohh aman aman

nasilsinizzzz orkidem 6. haftayi doldur git guzelim hayirli haberlerle gel emiiiiii

bebeğimiz iyi çok şükür.kalbi kesenin büyüklüğü normal.ama beklediğim çıkmadı.gerçi yorumda yapamadım.başı sağda.sırtı aşağıda.öyle hayırlısı allahtan.

bebeğimiz iyi çok şükür.kalbi kesenin büyüklüğü normal.ama beklediğim çıkmadı.gerçi yorumda yapamadım.başı sağda.sırtı aşağıda.öyle hayırlısı allahtan.

nasil yani cnmyaaa,kac haftalik dedi,senin saginmi ultrasondami sagdaydi,bide sirt asagidaysa ne oluyodukiii:44:

nasil yani anlamadim canim yaa

fotosunu koyabilirmisinn
hem cokta takma bunaaa fiona vardi hersey kiz diyordu oglu oldu

pardon ya.yanlış bakmışım.daha doğrusu yanlış değerlendirdim.görüntü tam tersi.yani baş sola tarafta sırtı aşağıda.

canım çok sevindim maşallahhhh.....
pearll arkadaşımızın bebişide hayırlı olsun..
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
aslanlar gibi oğluş versin sizeeeee....

sizi çok kıskanıyom heeeee
ne bereketli karularsınız,kocalarınız ceket değil,bakış atsa hamiş kalıyonuz
maşaallah,barekellah..rabbim tamamına erdirsin

ayyy ne heyecanlısındır eylülemm şimdiiiii....
ben hamiş olsam,kafayı sıyırırım kesin,meraktan,heyecandan....
üçüncü olunca bi başka oluyodur yaaa
inşlallah rabbim yüzünü güldürsün eylüşümmm

nasil yani cnmyaaa,kac haftalik dedi,senin saginmi ultrasondami sagdaydi,bide sirt asagidaysa ne oluyodukiii:44:

aslında sat' a göre 8 hafta.usg'ye göre 7+5 günlük.sırt aşağıdaysa nedir bende bilmiyorum.bilen varsa yorum bekliyorum.sağa yakın.ama baş solda.yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…