Süper Anneler - 2011

cnmmmm benimmmmm Allah senden raziiiiii olsunnnn,sanada cicili bicili bi prenses versinnnn inssss
beni oyle sevindirdinkiiiii anlatamammmmbeni sende anlarsin cnmyaa ucuncu olunca insan stres yapiyoo istee
kiz esim yeni geldiiiiiisaskin ve cok sevincli,canin ne istiyoo diyoyaaa hemen gidip alimm diyoooo
ayy Allah herkese gonlundekini nasip etsinnn inssssss

GOZUN AYDIN CNM Rabbım gonlunce versın ıns saglıcakla kavus ogluna:)

cnm sen vajınal dus yapmısmıydın neler yaptın bıkısaca özet gec tatlım ya?

massallah subhanallah hepsını yapmıssın cnm ıns oglun senle ınanıyorum saglıklı bı skeılde gelecek annesı sonrada darısı basımıza kızlar banada dua edın nolur 2 gun sonra deneme yapcam

evet canım bu dua banada bi komşum vermişti hatta bi komşum geçen sene okudu onun oldu bende çok heveslenmişti ama kısmetmi bilmem bende okudum bende olmadı nasip işte hayırlısı

massallah subhanallah hepsını yapmıssın cnm ıns oglun senle ınanıyorum saglıklı bı skeılde gelecek annesı sonrada darısı basımıza kızlar banada dua edın nolur 2 gun sonra deneme yapcam

insss cnmmmm insss oglumm benledirrr
ve insss darisi sana ve diger tum isteyenlereee,sen neler yaptin,ovu testi kullaniyomusun:44:

evet canım bu dua banada bi komşum vermişti hatta bi komşum geçen sene okudu onun oldu bende çok heveslenmişti ama kısmetmi bilmem bende okudum bende olmadı nasip işte hayırlısı

canim bu duayi esin okumasi sartmii ben okusam olmazmi
esim katilmadi maalesef evlat ayirimi yapmak istemiyorum diye sanki ben yapiyorumda
cok cok cookkk karsi bu duruma
ama icten ice olursada fena olmaz diyo bence

insss cnmmmm insss oglumm benledirrr
ve insss darisi sana ve diger tum isteyenlereee,sen neler yaptin,ovu testi kullaniyomusun:44:

Amınn ıns yok cnm ben normal sıradan aldım dandık bıseydı kullanamadım oyuzden dr kontrolunde deneyecem ıgneyle ınş

2 aydan belkı fazla dıyet yapıyorum tuzlu gıda karbonatlı sular esıme evıcap felan verıyorum folıbol alıyorum bol yesıl cay su an soguyo yapılacakları kısac ayaptım ıns emeklerımızın karıslıgını rabbım verır tatlım.

bioritm sayfasindakileri incele orda kimsenin tutmadi nisandakar vardii kiz cikiyordu oglu olduu
boncuk vardi kiz cikiyordu oglu olduu dimusevmere erkek cikti kizi var bide sen bak istersen

bioritm demişsin senin ve reyhanın baktığı bio değilki siz yaş bölüyorsunuz ben onu dediydim.....

canım ya sürekli okuyorum,EVİCAP VE FOLİBOL NEDİR???

canim bu duayi esin okumasi sartmii ben okusam olmazmi
esim katilmadi maalesef evlat ayirimi yapmak istemiyorum diye sanki ben yapiyorumda
cok cok cookkk karsi bu duruma
ama icten ice olursada fena olmaz diyo bence

canım senin ikinci bizim 3cüydü 2cide eşim içinde benim içinde ayrım yoktu yine yok allaha şükür ama istek var eşin elini karnına koyup okuması lazımmış çok kişi yaptı bildiğim onlarda oldu diyorum demek benim nasipte yokmuş sende oku dua zarar getirmez allah sana gönlündekini verir inşallah mutlu mesut hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…