- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.841
nasil yani anlamadim canim yaa
fotosunu koyabilirmisinn
hem cokta takma bunaaa fiona vardi hersey kiz diyordu oglu oldu
canım çok sevindim maşallahhhh.....
pearll arkadaşımızın bebişide hayırlı olsun..
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
aslanlar gibi oğluş versin sizeeeee....
sizi çok kıskanıyom heeeee
ne bereketli karularsınız,kocalarınız ceket değil,bakış atsa hamiş kalıyonuz
maşaallah,barekellah..rabbim tamamına erdirsin
ayyy ne heyecanlısındır eylülemm şimdiiiii....
ben hamiş olsam,kafayı sıyırırım kesin,meraktan,heyecandan....
üçüncü olunca bi başka oluyodur yaaa
inşlallah rabbim yüzünü güldürsün eylüşümmm
sglasin cnmmm,darisi tum isteyenlerin basina insssss
cnm ben neler yapmadimkiiiiioncelikle 9.aydan beri diyet ph i yuksek su
esim evicap icti son iki ay ve cinko,tabi kanda verdi,oda benle diyet yaptiii birazz
bende folik asit ve burda dr un verdigi baska bi vitamin aldimm,hep et ve agir beslendikkk
ovu testinde adetimin 13.gunu cift cizgiyi gordum,gulenyuzde cikti sonrasinda,14.gunun gecesi 24 gibi iliski oldu
ogunyine kaliteli beslendikkk,esim iliskiden once kahve icti,ilik dus aldi,bende iki defa yarimsar saat arayla karbonatli dus yaptimm
iliskiden once uzayan akintim vardi tabi onceki gunde vardi ama gittikce azaliyodu sanki,ph imda 7 8 gibiydi ve karbonatla firladi bence
orgazm olmadim arkadan derin olduve koltukta iki saat kadar sagima yattim,sonrada tuvalete gittim spermlerin birazi cikti ondan kalmam dedim ama
bence herseyi fazlasiyla yaptimmm gerisini Allaha birakiyorummm,inss oglusumm benledirrr
kizlarya bide benim bazen sag bazende sol kasigim sizliyo acaba ikizmiiiorkis pisci sizin ne tarafta hissettiniz
bismillahi ehadis samedillezi lem yelid ve lem yüled . Allahümme inni semmeytü ma fi hazihil batni muhammeden sallallahü aleyhi ve selleme.
Diye dua ederse,allahın izniyle doğacak çocuk erkek olur,
arkadaşlar dua bu inşallah allah dualarınızı kabul eder.burda eşinizin okuması söyleniyor ama bana söyleyen kendim okudum sürekli hiç terddüt etmeden dedi hatta doktor erkek dedi ama ben doğana kadar gün içinde sürekli okudum dedi inşallah herkesin gönlüne göre olur
massallah subhanallah hepsını yapmıssın cnm ıns oglun senle ınanıyorum saglıklı bı skeılde gelecek annesı sonrada darısı basımıza kızlar banada dua edın nolur 2 gun sonra deneme yapcam
eylüleeee gozumuz aydin cnmm
darisi tum bekleyenlerin basina insAllahhhhhh
sgl cnmya inss darisi basinaaa
evet canım bu dua banada bi komşum vermişti hatta bi komşum geçen sene okudu onun oldu bende çok heveslenmişti ama kısmetmi bilmem bende okudum bende olmadı nasip işte hayırlısı
eylüleeee gozumuz aydin cnmm
darisi tum bekleyenlerin basina insAllahhhhhh
insss cnmmmm insss oglumm benledirrr
ve insss darisi sana ve diger tum isteyenlereee,sen neler yaptin,ovu testi kullaniyomusun:44:
bioritm sayfasindakileri incele orda kimsenin tutmadi nisandakar vardii kiz cikiyordu oglu olduu
boncuk vardi kiz cikiyordu oglu olduu dimusevmere erkek cikti kizi var bide sen bak istersen
Amınn ıns yok cnm ben normal sıradan aldım dandık bıseydı kullanamadım oyuzden dr kontrolunde deneyecem ıgneyle ınş
2 aydan belkı fazla dıyet yapıyorum tuzlu gıda karbonatlı sular esıme evıcap felan verıyorum folıbol alıyorum bol yesıl cay su an soguyoyapılacakları kısac ayaptım ıns emeklerımızın karıslıgını rabbım verır tatlım.
bioritm demişsin senin ve reyhanın baktığı bio değilki siz yaş bölüyorsunuz ben onu dediydim.....
canım ya sürekli okuyorum,EVİCAP VE FOLİBOL NEDİR???
canim bu duayi esin okumasi sartmii ben okusam olmazmi
esim katilmadi maalesef evlat ayirimi yapmak istemiyorum diye sanki ben yapiyorumda
cok cok cookkk karsi bu duruma
ama icten ice olursada fena olmaz diyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?