Süper Anneler - 2011

geçmiş olson canım haberlerde bi birara bi parmak bebişdi lakabı hatırladınızmı canım o parmak bebiş şimdi benim oğlumla aynı sınıfta ve gayette başarılı 5 buçuk aylık doğmuştu .

bunlari duyunca biraz umut oluyor,netten aksama kadar premature bebeklere bakiyorm zaten yasaynda cok var,Allahim insallah bana bagislar

kizlar gebelik testinde erken ve ya gec cikmanin cinsiyetle ilgisi varmi acabaa?

turkiyem cnmm,insss oglusun dahada iyi olucakk cnmmmmdualarimiz herzaman sizinleeee

orkissssssssssss bak kizlarimmdaa ilkinde cookkkkk kustummmm,ikincide ise tik yoktuuuu,hic alakasi yokkk cnmm
tamamen bunye meselesiiiii,bende cok sinirliyimyaaa acayippppbide kizlar bendede cok gaz varyawww

pisci cnm sen nasilsinnnn,sende ne gibi belirtiler vardi 4 5.haftalardaa:26:

terosssss askolsun beni tebrik bile etmedinnn

Arkadaşlar, benim çok iyi öğrendiğim bir şey var.
Bir şeyi çok istemeyeceksin. Eğer çok istersen olmuyor.

canım orkdm ben oğlumda ramazandı kasık ve bel ağrım vardı . lokun ve çikolata çok yerdim 1buçuk aylık olunca mide bulantım başladı ilk 2ayda 2 defa kustum 4aydan sonra bulantım bitti .çook duygusallaşmıştım düşün küçük emrah filmine ağlamıştım. ilk bulantılar haricinde aslında fazla bi rahatsızlık vermiyodu . kızım berbattı hiç hatırlamak bile istemiyorum 5 dakkada bir kusardım. ilk 3ay sorumlarla kaldım doktur aldırmayı bile önerdi. bide benim karnım 2sindede top gibiydi . aklıma gelenler bunlar canım merak ettiğin neyse onu sor canım

bende cok asabiyim canim anlatamammm kizimi gun icinde dovuyorum bazenn

kuzumm aci aci agliyoo
oturuyom bende agliyom onunlaaa

bacısı yok ne küsmesi.
fırsat bulamadım.
akşamları bulantım oluyo.

kizlarrr aksam bulantilarii da erkek bebekte olurmusss
herkes bisey diyoryaaaaaaaaaaa
ama ben herikisindede hele buyugunde sabah kalkar kalkmaz kusmayaa
affffffffffff afffffffffffffffffffff

Arkadaşlar, benim çok iyi öğrendiğim bir şey var.
Bir şeyi çok istemeyeceksin. Eğer çok istersen olmuyor.

hey allahimmm yaaa

bu nerden ciktii kizz

kizima hamileykenn birisi vardi
gecen eski super anneleri okudumm
orayada yazmisimmm
bi kadin bana dediydiki hic bosuna umitlenme senin oglun olmaz dedii
hatta bidaha konusmadim o kadinlaa
niye dedimm cook istiyosun cunki dedii
cok istedinmi tersi oluyo dediydii

Bence belirtilere takılmamak lazım.
Erkek bebekte ya da kız bebekte illaki şu belirtiler olacak diye asla bir şey yok bence.
Kızlar kendinizi dinlemeyin lütfen , belirti aramayın, rahat olun , cinsiyeti ne olursa olsun çok sevdiğiniz ve seveceğiniz bebişiniz göbüşünüzde , bundan daha güzeli olabilir mi? Lütfen hamile kaldıktan sonra stres yapmamaya çalışalım.

ne geveze hatunlarsınız geçmişi anca bitrdim
eylüle cnm önce sana cvp vereim tatlım

benm başlarda belirtilerim akşamları hafif bulantım oluyodu 1 saat falan sürüyodu özellikle yemekten sonra
ama sonra kesildi tamamen
şimdi binlerce kere şükürler olsun
zerre bulantım yok zerre koku hassasiyetim yok
etrafımdakiler çok güzelleştiğimi söylüo bana da öyle gelio
gaz sorununu basından beri fazlaca yaşıyorum..
bel ağrılarım çoook nadir o da şişgo oldugum için bence
ama kasık ağrılarım sık sık oluyo ve hala oluyo biliosunuz özellikle gece yatarken
göğüslerim çok büyüdü yeni yeni acısı hafifledi çok sızlıyodu
idrar rengim koyu su da içiorum ama koyu
tatlı ağzıma sürmüorum
en sevdiğim tatlıyı bile yiyemedim.. kafayı taktıgım şey meyve ve yoğurt
anlayacagın hem kız hem erkek belirtilerim var

Anacim bırak bu takıntıları hamileliğin tadını çıkar daha öğrenmene haftalar var şimdiden böyle yaparsan :)). Bu arada Ocak Şubat Mart gebeleri topigigine söyle bir baktım. Tentation diye biri var 15 haftalık kadıncağızın kusmalari yeni azalmış bebekleri ikiz hemde ikiside erkekmis :)

bende cok asabiyim canim anlatamammm kizimi gun icinde dovuyorum bazenn

kuzumm aci aci agliyoo
oturuyom bende agliyom onunlaaa

cnmm bendeyaaaagozumden sakindigimm opup kokladigim kucugumu,prensesimi bende bugun bikackere dovdumm
ama hep banyoya gidip suyla oynuyorr islanip mahvediyoo hertarafii,cookk sinirlendimmm
gecen gunde test yapmadan once kocisle tartistimm olmadik yere bagirip cagirdimm,zaten ozaman anladim hamile oldugumu
ya istahimda cok acilmisyaaa orkisss sozde kilo verecektimmbundada herhalde 30 a dayanirimmm:18:

kusura bakma da çok edepsiz bir kadınmış
benm kuzenimin kızı vardı
deliler gibi istiyodu oğlu olsun
ve 2. erkek oldu
neler denediğini soramam kuzenim erkek
ama gerçekten takıntı yapmıştı..

kizlarrr aksam bulantilarii da erkek bebekte olurmusss
herkes bisey diyoryaaaaaaaaaaa
ama ben herikisindede hele buyugunde sabah kalkar kalkmaz kusmayaa
affffffffffff afffffffffffffffffffff

yavrumm benimi kandiriyonn sennn
iki mesajinda farkli belirtilerrrr kuzum ne olursa olsunn artik geri donusu yok ben birazcik rahatliyorum yazmaklaa
yoksa olani diyin yanii inaninn biseyi degistirmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…