Süper Anneler - 2011

Türkiyem Allah sabir versin canim ve oglunu saglikli sihatli kucayina almana nasip etsin canim insAllah dua edelim hep ....iyi masAllah kilo baya almis canim üzme kendini tamam mi

eylüle sana yazdıklarım arka sayfada kaldı okumadan geçme
ayrıca orkiş ve eylüle
çok kızdım size
o masumlara nasıl kalkıo eliniz
rica ediyorum kendinizi bu kadar strese sokup o melekleri stresinize dahil etmeyin

teroşummmmmmmmmm napıosun cnm?
sen niye böyle sessizsin
bernur bişiler yazdı buraya sen kız oldugunu mu düşünüosun?
senin de orkişimin de oğlu olucak Rabbimin izniyle
moralinizi bozmayın
aklınızı bulandırmayın

pscimm evet sen karisiksin canim ama bulantin bak aannende varmis kizlarinda sende yok o yuzden erkek olabilir seninkii

idrarin koyu derken nasil bi renkk meselaaa

eylulee kiyamam kizz kucugee yavrumm cibil cibil oynuyo haa

pearll canim ikiz ben hani oyle deildee mesela ayni kisii iki farkli gebelik gecirebiliyo yoksa tabbiiikii oglanda bulanti olmayacak diye bisey yokk
ne bileyim cnm yaa hayirlisiii taksamda ne deisirki

yavrumm benimi kandiriyonn sennn
iki mesajinda farkli belirtilerrrr kuzum ne olursa olsunn artik geri donusu yok ben birazcik rahatliyorum yazmaklaa
yoksa olani diyin yanii inaninn biseyi degistirmezz

canomm ona takilacagini biliyodummmm
kiz ilkimde berbattimmmm,ama ikincide ya bikez yada ikikezzz sabah kustummm okadarrr

cnmm benim gibi oldugun icin anliyorum seniiiboyleyizzz

türkiyem cnm bebişin ne güzel büyümüş maşallah yaaaaaa
sen hiç moralni bozma annesi
bi sorun olmayacak
şu 3 haftayı da sağlıkla tamamlayın da kuzunu evine götür inşallah

kusura bakma da çok edepsiz bir kadınmış
benm kuzenimin kızı vardı
deliler gibi istiyodu oğlu olsun
ve 2. erkek oldu
neler denediğini soramam kuzenim erkek
ama gerçekten takıntı yapmıştı..

sonra bebek gormeye geldii
bide diyoki
ben dediydim demi sana diyoo

ama o an kizim kucagimdaydii hic bisey umrumda deildi guldum gectim

gün içinde çok su içiyorum o zaman su gibi de..
sabah ilk idrar bayagı koyu bir renk..
gerçi ben uykuya düşkün oldugum için gece çişim gelsede tutuyorum gitmiyorum
bayagı beklemiş oluyo sabaha
ama oldukça koyu gerçekten

bide diyoki

boşbeleş deseydin.. salak karı..
boşver o cahil karıları
gömsünler kendilerini
senin çok tatlı bir oğluşun olucak bilio musun?

ben de dün gece rüyamda bir bebek gördüm
nasıl güzel bir erkek anlatamam sana
ama aklı yok
tepkileri yok..
çok üzülüyorum bu kadar güzel olmayaydı ama akıllı olaydı diye
hayırlara gelsin inşallah
bişeyin ardına çok düşmüyeceksin
Rabbim öyle bir sınavla karşılaştırır ki feleğimizi şaşrız
o herşeyin en güzelini bilir
hiç bişeyin peşine körü körüne takılmak doğru değil

bende tam tersi bi şeyi istiyorsan canı gönülden istiyeceksin ki olsun rabbim duaları reddetmez canım
Dini bir kitapta okumuştum canım. Tam hatırlamıyorum ama şöyle bir şeydi. Allah bir şeyi benden çok sevmeyeceksin , istemeyeceksin yoksa seni Onsuz bırakırım dermiş. Böyle bir şeydi , tam olarak bulursam ayeti buradan yazarım.

Canım ben oğlumu karnımda doğumuna bir kaç gün kala kaybettim.
Sezeryan oldum , kendi hayatımı tehlikeye atarak tam altı ay sonra tekrar hamile kaldım.
Ve o 6 ayda ettiğim duaların sayısını bilemezsen.
Gece gündüz namaz kılıp dua ediyordum. Allahım bana kaybettiğim bebeğimin cinsiyetinde bir bebek ver , yoksa bu acıya dayanamıyorum diye çok dua ettim.
Dualarımın çok canı gönüldendi. Gece uyanınca bile namaz kılıp dua ediyordum.
500 yasin mi okumadım ? 4444 tefriciye mi okumadım ?
Neler neler ?
Bir kızım oldu sonra , çok şükür dünyaya bedel , akıllı mı akıllı , uslu mu uslu , güzel mi güzel bir kızım varAllah nazarlardan korusun Kızımı.
Kaybettiğim bebeğimi aklımdan çıkaramadım.
Her an kalbimde. Onu o kadar çok seviyorum ki.
Malesef yapmamam gereken bir şeyi yaptım ve Kıbrısa cinsiyet seçimi için tüp bebek yapmaya gittim.
2 kez ilk ayda hamile kalan ben , onca ilaca rağmen, hamile kalamadım tüp bebekle.
Tek tesellim, 2 erkek bebek oluştu , biri 5. güne geldi ve transfer edildi. Eğer kız bebek oluşsaydı ve ondan vazgeçseydim inan kendimi affetmezdim. Zaten vazgeçemezdim de , eğer kız olsaydı Onuda isteyecektim transfer için.
Ben gerçekten çok istedim. Canı gönülden dua ettim. Ama olmadı.
Hala da dua ediyorum. Ama eskisi gibi çok takıntılı değilim artık.
Önce Allah kızıma sağlık versin diyorum. Olmayanlara bebek versin diyorum. Eğer hayırlı olacaksa bana da bir erkek bebek versin diyorum.

Ayyy ne çok doluymuşum gördün mü :) Sana denk geldi kusuruma bakma canımm :)

Canım benim , öncelikle senin oğlun olacağını inanıyorum ben , ayrıca hislerimde çok kuvvetilidir :)
Söylediğim şey benim için geçerliydi.
Benim her konuda böyle oldu . Neyi çok istediysem olmadı arkadaşım.
Herkeste böyle olacak diye bir şey yok.

bence seninkide erkek Allahin izniyleeeyabende kasik agrisi oluyo bazen belimede vuruyoo,
kizlar simdi sat a gore 5.haftadayim ama iliski gunune gorede 3 nasil oliii ya anlamadimmm
bu gaz niden olikiyaaaa,iki uc gundur guru gurul karnimmmbenimde gogusler dolgun ama agri yokkk
ya teros yine bana bisey yazmadiyaaaa,tebrik bilemm etmediii
nesi var bu karuununnn,Allahimmm terosuma insss bi tosun pasa nasip edersinnn,topigimizin emek veren isteyen herkesin dilegi olsun yarrabimmmm

Orkidem

Bizim mahalledede birisi hamile kaldi 1 kizi var 2 hamileydi 1 hep kusma yüzünden hastanede gecirdi 2 ciyide öyleydi dedim icimden herhalde kizi olacak diye ama oglu olacakmi ama ne yazik ki kaybetdi hastanede ....Allah sabir versin...

bir kisi daha var burda 1 oglu vardi 2 hamilesi cok farkli gecmis cildi ve kusmasi olmus kizim olucak gibi gelmis ona ama oglu olacakmis ve oldu..

kafani yorma canim.

ezginnnnnnnnnn
tatlım bu sabah aklıma geldin
yataktan çıkmamıştım
çok dua ettim sana
inşallah 10 unda g,zel haberle gelir dedim
heyecanla bekliyorum 10 nisanı valla..

kızlar bilio musunuz olacak demek dua etmek anlamına da geliomuş
ben mesela orkişe bence senin oğlun olucak diyorum ya
o Allahım nolur orkişe erkek evlat ver diomuşum..

bide diyoki

ayy sen o karunun sacini basini yolsaydinyaaaa
manyakk karruuu
kiz bende ikincide hamileyken boyle patavatsiz kisiler cookkkk,benimde var bi iki tane
dediki bana bence sen erkek bebek doguramazsinnn
ayy delimi ne cookkk kotu oldumyaaaa,kardeside yakin arkdsim dedim ona senin kardesin cok kotu diye tabi ona iletmistiii
sonrada pisman pisman arayip soruyoduu,kendinin iki oglu varr,bende ona seninde kizin olmaz dedimm zoruna gittiii
bak dedim ustelik ben hamileyken ve daha cinsiyetini bilmiyoken bana dedinnnkaruuu binpismanim diyoo amaaa
kalp kiriliyo isteee

canim seni cok iyi anliyorum inann yuregin alev alev yaniyor deilmi
zaten bizi bizden baska kimse anlamazzz
adimiz evlat ayirimi yapan cahil insanlara cikiyor ama bakk
sen demissinki dayanamiyorum rabbim seni sinamiss bakmis kulum verdigimi nasil karsilayacakk nihayetinde bi sinavdan gecmissinn
basariyla vermissin insallahh
simdi sira sende dualarina devammm duanin zamani bitmemiss canimsin devam ett rabbim haykirislarini seviyor hosuna gidiyor demekkii

eger dunyada yanliz olsamm esimin ailesi olmasaa inannn 10 tanede kizim olsunn ben de istiyorum yalan yokk
ama oyle biseyki sanki bu onlar koydu icimeee
engel olamiyorum
esim kiz cocuklarina bayilirr
kizim gibi bitane daha olsun diye dua ediyorr bende agliyorumm niye oyle diyosun diye
dusun psikolojimii canimsinn
insallahh hislerin yanilmaz insallahhh
sozum olsunn hepinizee bebegimin cikolatasindan gonderecemm oglum olsunn hele bi neler nelerr

olmazsada ucuncuyee pes etmemm rabbimin izniylee cunkii verecekkk er yada gec verecekk bu sevgiyi koydu demekki var
bir bildigii

ymb cnm yazdıklarına çok etkilendim
kıyamam sana
Rabbim güç versin sabır versin
sana ilk oğlunun acısını unutturacak harika bir paşa versin inşallah

rabbim rızasını herşeyden öncedir konuyu farklı yere çektin burda kimse umarım allahtan fazla sevmez hiç bişeyi. duanın kabulüne gelince rabbim 3 şekilde kabul eder duayı ya istediğin şeyi verir ya ondan daha iyisini verir yada cennette verir en güzelide cennette vermesi . rabbimden ümit kesilmez

psci canim ben cok sag ol Allah dualarini kabul eglesin güzelim...
evet ya az kaldi valla ama var ya bugün heycanim gitdi yok artik Allahim sabir ver diyorum bana cok heycanliydim valla
kizlarimi götürecem doktora acaba kizimami desin diyorum ya valla ya kizin olacak derse ne olacak diyorum hocbirsey Allah bunu bna nasip etdi derim neyapayim dimi

yusuf duasini okuyayim diyorum fazla okumadim onu
benim oglum olursa yinede burdayim insAllah sizlere hep destekdeyim dualarimdasiniz insAllah
ve teker teker oglunuzun olmasina sevinineceyiz insAllah

kız da olsa sevin erkek de olsa sevin..
kız olsa 3 kız annesi olucaksın nasıl güzel bişey bilio musun kız kardeş olmak
biz 3 kız kardeşiz o kadar güzel bişey ki bu

erkek olursa da çok sevin
2 kızının yanına bir koruyucu paşa gelsin
cnm Rabbim sana 3. kez anne olmayı nasip etmiş ne güzel birşey bu
isyan etmek bize hiçbirimize yakışmaz..
zaten sen çok olgun bir insansın..

ben Allahın izniyle güzel haberle geleceğini düşünüyorum inşallah da gönlüne göre olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…