- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.121
kız da olsa sevin erkek de olsa sevin..
kız olsa 3 kız annesi olucaksın nasıl güzel bişey bilio musun kız kardeş olmak
biz 3 kız kardeşiz o kadar güzel bişey ki bu
erkek olursa da çok sevin
2 kızının yanına bir koruyucu paşa gelsin
cnm Rabbim sana 3. kez anne olmayı nasip etmiş ne güzel birşey bu
isyan etmek bize hiçbirimize yakışmaz..
zaten sen çok olgun bir insansın..
ben Allahın izniyle güzel haberle geleceğini düşünüyorum inşallah da gönlüne göre olsun cnm
Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. Ben de seni çok iyi anlıyorum.canim seni cok iyi anliyorum inann yuregin alev alev yaniyor deilmi
zaten bizi bizden baska kimse anlamazzz
adimiz evlat ayirimi yapan cahil insanlara cikiyor ama bakk
sen demissinki dayanamiyorum rabbim seni sinamiss bakmis kulum verdigimi nasil karsilayacakk nihayetinde bi sinavdan gecmissinn
basariyla vermissin insallahh
simdi sira sende dualarina devammm duanin zamani bitmemiss canimsin devam ett rabbim haykirislarini seviyor hosuna gidiyor demekkii
eger dunyada yanliz olsamm esimin ailesi olmasaa inannn 10 tanede kizim olsunn ben de istiyorum yalan yokk
ama oyle biseyki sanki bu onlar koydu icimeee
engel olamiyorum
esim kiz cocuklarina bayilirr
kizim gibi bitane daha olsun diye dua ediyorr bende agliyorumm niye oyle diyosun diye
dusun psikolojimii canimsinn
insallahh hislerin yanilmaz insallahhh
sozum olsunn hepinizee bebegimin cikolatasindan gonderecemm oglum olsunn hele bi neler nelerr
olmazsada ucuncuyee pes etmemm rabbimin izniylee cunkii verecekkk er yada gec verecekk bu sevgiyi koydu demekki var
bir bildigii
ymb cnm yazdıklarına çok etkilendim
kıyamam sana
Rabbim güç versin sabır versin
sana ilk oğlunun acısını unutturacak harika bir paşa versin inşallah
Ben buradaki herkesin Allahtan fazla hiç bir şeyi sevmediğine eminim. Konuyu başka yere çekme gibi bir amacım yok ayrıca. Sadece içimi dökmek istedim.rabbim rızasını herşeyden öncedir konuyu farklı yere çektin burda kimse umarım allahtan fazla sevmez hiç bişeyi. duanın kabulüne gelince rabbim 3 şekilde kabul eder duayı ya istediğin şeyi verir ya ondan daha iyisini verir yada cennette verir en güzelide cennette vermesi . rabbimden ümit kesilmez
zor zamanlar geççirmişsin canım allah yardımcın olsun oğlun olacak senin canım işallah
ymb canim Allah sana sabir versin insAllah yakinda bir oglusun olur canim benim ......
knya cnm yanlış anlama ama
ymb ye karşı tavrın hoş olmamış...
onun öyle bir acısı var ki.. kötü bişey de dememiş ayrıca
güzel güzel anlatmış hislerini
aranızdaki muhabbete girmek doğru değil biliyorum ama yazmadan edemedim
bizim topikte biz böyle sert konuşmayız
ayrıca bu kişi yara almışsa biraz daha hassas davranmamız gerekir
ezginimmmm senin ilk zamanlar ne gibi belirtilerin vardii:26:
ymb cnmmm bende cok duygulandimm insss sende en kisa zamanda yeniden oglusuna kavusursunnn
orkiss nezaman dr a gitmeyi dusunuyosunnn gulummm
ezginimmmm senin ilk zamanlar ne gibi belirtilerin vardii:26:
ymb cnmmm bende cok duygulandimm insss sende en kisa zamanda yeniden oglusuna kavusursunnn
eylülümmm benim bu hamileleim bel agrisinla basladi kizlarimda yokdu belagrim ama cok kötüydü valla 3 ay cekdim .....ama kiz annelerindede bel agrisi olan olmus onun icin cok ümitlenmedim
yüzüm kizlarkaki gibi cildim güzel hatta pembelesme var yanaklarda ben 2 kzima hamileyken bir yenge sormusdu neyin olacak dedim daha bilmiyorum dediki yanaklarin pembelesmis kizin olacak dedi gercekden oldu ...
kizlar var ya fazla ümitlenmiyorum
sizin cildiniz nasil sivilce yada pembelesme varmi?
benimde pruzssuz cildimm kizimdada oyleydii
ama sapsariyimm ocu gibi
ellerim cildim cook kuruyorrr
simdilikk boyle bide cook uyuyorum kizimda bu kadar uykum yoktuu
Canım ilgine teşekkür ederim.Beni yanlış anladı arkadaşımız ya da ben yanlış anlattım. Sonra tekrar açıkladım.knya cnm yanlış anlama ama
ymb ye karşı tavrın hoş olmamış...
onun öyle bir acısı var ki.. kötü bişey de dememiş ayrıca
güzel güzel anlatmış hislerini
aranızdaki muhabbete girmek doğru değil biliyorum ama yazmadan edemedim
bizim topikte biz böyle sert konuşmayız
ayrıca bu kişi yara almışsa biraz daha hassas davranmamız gerekir
Canım benim yapım tartışmaya hiç müsait değil ve dediğin gibi gerçekten bu topikteki insanlar çok iyi niyeti.yok yok kuzum bizim topigimiz kardestir
tartisma olmayacak insallahh
sadece tatli bi tartisma gecmis aralarinda yanii aslinda ybmnin dedigi ayeti bende okudum hatta kizim bebekken severken rabbim senden cok sevmiyorum diye severdimm
ama konyada hakli neden
dee
yurekten israrla yalvararak edeyin vereyim demis rabbim yanii yurektenn istenilen dualar geri cevrilmiyorr
ama imtihan var o ayrii
yada bizim hakkimizda hayirlimi deilmi bilemiyoruz istee
Canım çok sağol.Gönülden dua ettiğim birisi de sensin. 3. olduğu için inşallah bu sefer istediğin olur.ezginimmmm senin ilk zamanlar ne gibi belirtilerin vardii:26:
anlıyorum canım seni allafh sabır versin . yanlış anladın canım bilerek yapmadın tabi. kızım uyandı ağlıyo seni üzdüğümse hakkını hellal et canım
Kizinda pembemiydi yanaklarin
kiz Orkis benimde ellerim cildim cok kuruyor
evet ck uykum bendede oldu kizlarda yokdu hatirlamiyorum yada
bilmiyorumm canimm esim yarin rndvu alcak guyaaa
eylülümmm benim bu hamileleim bel agrisinla basladi kizlarimda yokdu belagrim ama cok kötüydü valla 3 ay cekdim .....ama kiz annelerindede bel agrisi olan olmus onun icin cok ümitlenmedim
yüzüm kizlarkaki gibi cildim güzel hatta pembelesme var yanaklarda ben 2 kzima hamileyken bir yenge sormusdu neyin olacak dedim daha bilmiyorum dediki yanaklarin pembelesmis kizin olacak dedi gercekden oldu ...
kizlar var ya fazla ümitlenmiyorum
sizin cildiniz nasil sivilce yada pembelesme varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?