Süper Anneler - 2011

Tabkii seviniyorum Allah bana 3. hamileliyi nasip etdi insAllah kucayimada nasip eder...
insAllah sanada bir oglus nasip eder insAllah canim hep dua ediyorum Allahim kabul eglesin baska yapilacak birsey yok Allah biliyor animizin yazisi

Esimin yengesinin kizi Allah ona sabir versin 3 bebek düsürdü 3 de erkekdi 1 tanesi dogunca öldü.Ama su anada esinden ayri

Demek istediyim önemlisi Allah saglik huzur ve mutluluk versin..en güzteli bu hayat isde

Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. Ben de seni çok iyi anlıyorum.
İnşallah bir kaç ay sonra bebeğinin erkek olduğunu öğrendikten sonra rahaaat bir hamilelik geçireceksin.
Eşinin ailesini hiç takma. Önemli olan Sensin ve bebeklerin tabi.
Oğluşunu sağlıcakla kucağına alacaksın inşallahhhhh.

ymb cnm yazdıklarına çok etkilendim
kıyamam sana
Rabbim güç versin sabır versin
sana ilk oğlunun acısını unutturacak harika bir paşa versin inşallah

Canım benim çoook teşekkür ederim. Hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallahh Allah senin gönlündekini de verir.

Ben buradaki herkesin Allahtan fazla hiç bir şeyi sevmediğine eminim. Konuyu başka yere çekme gibi bir amacım yok ayrıca. Sadece içimi dökmek istedim.
Ayrıca o ayeti tam olarak bulursam mutlaka yazacağım, tam olarak kelimesi kelimesine yazmadım.

Son düzenleme:
canlarim ben daha yatsiyi kilMADIM BIRAZ ZORLANIYORUM AMA KILINCA RAHATLIYORUM

kilayim hepimize dua edeyim uyuyayim

Hacet namazida var kilsam diyorum Allah büyük belki onu kildiyim icin dualarimi kabul egler diyorum insAllah hepimizin kabul egler

Son düzenleme:
knya cnm yanlış anlama ama
ymb ye karşı tavrın hoş olmamış...
onun öyle bir acısı var ki.. kötü bişey de dememiş ayrıca
güzel güzel anlatmış hislerini
aranızdaki muhabbete girmek doğru değil biliyorum ama yazmadan edemedim
bizim topikte biz böyle sert konuşmayız
ayrıca bu kişi yara almışsa biraz daha hassas davranmamız gerekir

yok yok kuzum bizim topigimiz kardestir
tartisma olmayacak insallahh

sadece tatli bi tartisma gecmis aralarinda yanii aslinda ybmnin dedigi ayeti bende okudum hatta kizim bebekken severken rabbim senden cok sevmiyorum diye severdimm
ama konyada hakli neden
dee

yurekten israrla yalvararak edeyin vereyim demis rabbim yanii yurektenn istenilen dualar geri cevrilmiyorr
ama imtihan var o ayrii
yada bizim hakkimizda hayirlimi deilmi bilemiyoruz istee

ezginimmmm senin ilk zamanlar ne gibi belirtilerin vardii:26:

ymb cnmmm bende cok duygulandimm insss sende en kisa zamanda yeniden oglusuna kavusursunnn

orkiss nezaman dr a gitmeyi dusunuyosunnn gulummm

anlıyorum canım seni allafh sabır versin . yanlış anladın canım bilerek yapmadın tabi. kızım uyandı ağlıyo seni üzdüğümse hakkını hellal et canım

ymb cnmmm bende cok duygulandimm insss sende en kisa zamanda yeniden oglusuna kavusursunnn

bilmiyorumm canimm esim yarin rndvu alcak guyaaa

eylülümmm benim bu hamileleim bel agrisinla basladi kizlarimda yokdu belagrim ama cok kötüydü valla 3 ay cekdim .....ama kiz annelerindede bel agrisi olan olmus onun icin cok ümitlenmedim

yüzüm kizlarkaki gibi cildim güzel hatta pembelesme var yanaklarda ben 2 kzima hamileyken bir yenge sormusdu neyin olacak dedim daha bilmiyorum dediki yanaklarin pembelesmis kizin olacak dedi gercekden oldu ...

kizlar var ya fazla ümitlenmiyorum

sizin cildiniz nasil sivilce yada pembelesme varmi?

benimde pruzssuz cildimm kizimdada oyleydii
ama sapsariyimm ocu gibi
ellerim cildim cook kuruyorrr
simdilikk boyle bide cook uyuyorum kizimda bu kadar uykum yoktuu

benimde pruzssuz cildimm kizimdada oyleydii
ama sapsariyimm ocu gibi
ellerim cildim cook kuruyorrr
simdilikk boyle bide cook uyuyorum kizimda bu kadar uykum yoktuu

Kizinda pembemiydi yanaklarin
kiz Orkis benimde ellerim cildim cok kuruyor
evet ck uykum bendede oldu kizlarda yokdu hatirlamiyorum yada

Canım ilgine teşekkür ederim.Beni yanlış anladı arkadaşımız ya da ben yanlış anlattım. Sonra tekrar açıkladım.
Gerçekten yaram büyük, o günleri unutmam mümkün değil Dilerim Allahtan kimse böyle kayıp yaşamasın.

Canım benim yapım tartışmaya hiç müsait değil ve dediğin gibi gerçekten bu topikteki insanlar çok iyi niyeti.
Burada olmaktan çok mutluyum :)

Canım çok sağol.Gönülden dua ettiğim birisi de sensin. 3. olduğu için inşallah bu sefer istediğin olur.

anlıyorum canım seni allafh sabır versin . yanlış anladın canım bilerek yapmadın tabi. kızım uyandı ağlıyo seni üzdüğümse hakkını hellal et canım

Amin canım.
Yüz yüze konuşmadığımız için bazen kendimizi tam olarak ifade edemeyebiliyoruz.
İçin rahat olsun canım,eğer bir hak varsa ortada helali hoş olsun.

Kizinda pembemiydi yanaklarin
kiz Orkis benimde ellerim cildim cok kuruyor
evet ck uykum bendede oldu kizlarda yokdu hatirlamiyorum yada

yokk kizimdada ruh gibiydimm benim zor geciyor yaa o yuzden canim yoksa iyiydim
7 8 9 son uc ayim harika gecerr

ya kizlarimda hic hatirlamiyom ama bunda testen bigun once cenemde bi sivilcem cikti aha dedim adet olucamm ama istee
baskada cikmadiii,ama kizlar hep agzim kuruyaave usuyorummm

canlarım kırmak için değildi yazım aklımca teselli yazısıydı duan kabul olacak manası vermek içindi. ymb canım lütfen beni anladığını üzülmadiğini biliyim kalp kırmayı sevmem anlaşılmışımdır işallah . hayırlı geceler arkadaşlar.kızıma bakmam lazım çok ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…