- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.141
yokk kizimdada ruh gibiydimm benim zor geciyor yaa o yuzden canim yoksa iyiydim
7 8 9 son uc ayim harika gecerr
Canım ilgine teşekkür ederim.Beni yanlış anladı arkadaşımız ya da ben yanlış anlattım. Sonra tekrar açıkladım.
Gerçekten yaram büyük, o günleri unutmam mümkün değilDilerim Allahtan kimse böyle kayıp yaşamasın.
Canım benim yapım tartışmaya hiç müsait değil ve dediğin gibi gerçekten bu topikteki insanlar çok iyi niyeti.
Burada olmaktan çok mutluyum :)
Canım çok sağol.Gönülden dua ettiğim birisi de sensin. 3. olduğu için inşallah bu sefer istediğin olur.
Amin canım.
Yüz yüze konuşmadığımız için bazen kendimizi tam olarak ifade edemeyebiliyoruz.
İçin rahat olsun canım,eğer bir hak varsa ortada helali hoş olsun.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydin canim benim Allaha sükür iyiyim sen? Sen ne zaman basliyorsun planlamaya canim? Allah yardimcdin olsun ve dogru yolu göstersiin insAllah
kıslaaaaaaaaaaaaarrrr
adet olduuuuuuuuuuuummmmmm yuupppiiii
kıslaaaaaaaaaaaaarrrr
elimde deil nur bu kadarmi benzeerrrr ilkinde kaybettigimde hiiiic ama hiiiccc hamile oldugumu bile anlayamamistimm
kalbi durdu o ayri
bazen sagliksizdi ondan belirti vermedi diyorum ama oda 7. haftaya kadar yasamis yani
yaaa zaten perhizde olmamistii dualarim sonsuz ama imtihanim demekki buda benimm
cook ozendigimm mavi tulumlar icimde ukte kalacakk
artik nasil dayanirimm laflara sozleree kucuk bakislara bana sabir vermesi icin rabbime dua edin ne olurrr
kıslaaaaaaaaaaaaarrrr
Günaydin canim benim Allaha sükür iyiyim sen? Sen ne zaman basliyorsun planlamaya canim? Allah yardimcdin olsun ve dogru yolu göstersiin insAllah
canım ,kızdım sana...
inş. bebeğin sağlıklı bi erkektir,o kadar oğlu olup ta hamileliğinde kusan var ki...buna göre nasıl yorum yapıyosun sen??benim üstteki komşu şuan hamile ve kusa kusa 10 kilo verdi,oğlu olcak inş.
hem bi de farzet ki kızın olmuş..bu kadar üzülünür mü??yok laf gelir falan..kızım takma onları ,onlar kör cahil diye biz de mi öle olalım...Allah tan gelen herşeye razıyız biz...kız ,erkek sağlıklısı,hayırlısı olsun....biz bütün sebepleri yapmaya çalışıyoruz,gerisi Allahın takdiri...sürekli bu düşünceler kafanda olursa psikolojini bozarsın..sürekli inşirah suresini oku,için ferahlasın...karnındaki yavruna yazık etme....o senin her halini hissediyor unutma...
bu arada inş. oğlun olacak...walla erkek çocuk için dr.ların dediği şeyleri okuyorum,o kadar tersini yapıp ta oğlu olan var ki...herşey Allahın ''ol'' demesiyle....zaten Allaha yeterince tevekkül edebilsek bu kadar endişelenmemize gerek kalmayacakAllahım içimizi ferahlatsın...
kıslaaaaaaaaaaaaarrrr
canım ,kızdım sana...
inş. bebeğin sağlıklı bi erkektir,o kadar oğlu olup ta hamileliğinde kusan var ki...buna göre nasıl yorum yapıyosun sen??benim üstteki komşu şuan hamile ve kusa kusa 10 kilo verdi,oğlu olcak inş.
hem bi de farzet ki kızın olmuş..bu kadar üzülünür mü??yok laf gelir falan..kızım takma onları ,onlar kör cahil diye biz de mi öle olalım...Allah tan gelen herşeye razıyız biz...kız ,erkek sağlıklısı,hayırlısı olsun....biz bütün sebepleri yapmaya çalışıyoruz,gerisi Allahın takdiri...sürekli bu düşünceler kafanda olursa psikolojini bozarsın..sürekli inşirah suresini oku,için ferahlasın...karnındaki yavruna yazık etme....o senin her halini hissediyor unutma...
bu arada inş. oğlun olacak...walla erkek çocuk için dr.ların dediği şeyleri okuyorum,o kadar tersini yapıp ta oğlu olan var ki,yok perhiz olmadı,yok şu olmadı,bu olmadı,bi sor bakalım annen,oğlanı doğururken perhiz mi yapmış...herşey Allahın ''ol'' demesiyle....zaten Allaha yeterince tevekkül edebilsek bu kadar endişelenmemize gerek kalmayacakAllahım içimizi ferahlatsın...
canım ,kızdım sana...
bu arada inş. oğlun olacak...walla erkek çocuk için dr.ların dediği şeyleri okuyorum,o kadar tersini yapıp ta oğlu olan var ki,yok perhiz olmadı,yok şu olmadı,bu olmadı,bi sor bakalım annen,oğlanı doğururken perhiz mi yapmış...herşey Allahın ''ol'' demesiyle....zaten Allaha yeterince tevekkül edebilsek bu kadar endişelenmemize gerek kalmayacakAllahım içimizi ferahlatsın...
hey allahimmm yaaa
bu nerden ciktii kizz
kizima hamileykenn birisi vardi
gecen eski super anneleri okudumm
orayada yazmisimmm
bi kadin bana dediydiki hic bosuna umitlenme senin oglun olmaz dedii
hatta bidaha konusmadim o kadinlaa
niye dedimm cook istiyosun cunki dedii
cok istedinmi tersi oluyo dediydii
teroşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?