Süper Anneler - 2011

kıslar çok teşekkür ederim liginiz için,inşallah bunun devamı da,
kıslaaaaarrr hamileyim,
kıslaaaaaaaar oğluşum oluyoooor
diye gelir
ama ben daha cesaret edemiyom ki,
adetime çok sevindim çünkü;bu herşeyin yolunda olduğunu az da olsa gösteriyor 2-3 günlük bi gecikmeyle
Rabbim inşallah herkese gönlünden geçen zamanda hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canım çok sevindim
düzene girmiş herşey
rabbim seninde istedigin zamanda yüzünü güldürür işallah
kızıma yemek yediricem işallah döndügümde msn açık olur

aboşummm adaçayını adet döneminde içip bırakayımmı yoksa devam edeyimmi bu ay boyunca?????????

Cnm gunde 3 fincan ic adetin baktin sokuldu ondan sonra birak cnmm bn hep oyle yapiyorum yoksa gelecegi yok
Bana yariyor iyi geliyor ins sanada yarar cnm

Gurbetttttt

bende ilaç içmekten bıktım düzeldiği de yok
birkaçgündür mısır püskülü ve kiraz sapı çayı yapıp içiyorum
regl oldum ayın 3 ünde
ama nasıl oluyorum anlatamam
parça parça düşüyor sanki düşük yapıyorum
umarım bu kez yaptığım işe yaramıştır da
şu reglim düzene girer hayırla
daha doğrusu benim iltihap biter de
sağlıklı bir şekilde regl olup sonrasında da hamile kalabilrim inşallahhh

Slm kizlar kaza atlattik Allahim korudu((
Borek yaptim firinda, tutuclarida ocagin ustune koydum
Neyse borek tepsileride ocagin yaninda sofra bezleri ortulu ustunde
Ocak acilmis cocuklar buyuk acmazlar o ocak nasil acildi anlamadim yemek masasida ocahi goruyor orda oturmus
Kardesimle sohbet ediyoruz
Bakarmis borektende ne duman cikarmis diE
Anam bir bakmis cogalmaya baslamis dumanlar yavrum abla yemek yaniyor diyor
Ayyyy esim falanda evdeydi iki dakkada duman sardi evi az daha hem yangin cikacakti
Hemde zehirlenecektik oksurmektwn bir hal oldul Rabbim cocugumuzu colugumuzu korusun insss
Kimseler acilara mahruz kalmasin....

çok çok geçmiş olsun
Şükür ciddi bişey olmadan farkedilmiş
Allah korumuş sizi canım
Rabbim kimseye vermesin bu tür kaza bela inşallahhhhhh

Sogan kuru bence birebir adet duzensizligine cnm onu yap derim
Bn ilk yaptigimda 6 gun adet olurdum 28 gunde bir gelirdi

hapımın bitmesine 1 gün kaldı bir kaç gün içinde adet olurum herhalde adetin ilk günü gel demişti doktor yumurtlamaya bakacak işallah nisan sonu gibi deneyecem bu arada hap beni öyle şişirdiki 5 aylık hamile gibiyim eşim dün bu ne hal gizli gizli bebek mi büyütüyorsun yoksa dedi ben de gülerek keeeşşşkeee.... dedim ...hemen sinirli bi tepki bekledim adamım güldü öyle ...sadece güldü kızmadı olmasın öle bişey demedi güldü kıslar yaaaaa..... ne mutluyum bilsenizzz... hepinize binlerce teşekkürler...Allahım iyi dileklerinizi dualarınızı kabul etti ....ben burdaki enerjiye çok inanıyorum artık bu bile benim için işaret ki bilenler bilir eşim 3. bebeğin b sini duysa cinlenirdi.......İşallah Rabbim bu kardeşliği teker teker ödüllendirecek ben çok inanıyorum.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…