- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.181
çok geçmiş olsun.allah beterinden korusun.Slm kizlar kaza atlattik Allahim korudu((
Borek yaptim firinda, tutuclarida ocagin ustune koydum
Neyse borek tepsileride ocagin yaninda sofra bezleri ortulu ustunde
Ocak acilmis cocuklar buyuk acmazlar o ocak nasil acildi anlamadim yemek masasida ocahi goruyor orda oturmus
Kardesimle sohbet ediyoruz
Bakarmis borektende ne duman cikarmis diE
Anam bir bakmis cogalmaya baslamis dumanlar yavrum abla yemek yaniyor diyor
Ayyyy esim falanda evdeydi iki dakkada duman sardi evi az daha hem yangin cikacakti
Hemde zehirlenecektik oksurmektwn bir hal oldul Rabbim cocugumuzu colugumuzu korusun insss
Kimseler acilara mahruz kalmasin....
çok çok geçmiş olsun
Şükür ciddi bişey olmadan farkedilmiş
Allah korumuş sizi canım
Rabbim kimseye vermesin bu tür kaza bela inşallahhhhhh
hapımın bitmesine 1 gün kaldı bir kaç gün içinde adet olurum herhalde adetin ilk günü gel demişti doktor yumurtlamaya bakacak işallah nisan sonu gibi deneyecem bu arada hap beni öyle şişirdiki 5 aylık hamile gibiyim eşim dün bu ne hal gizli gizli bebek mi büyütüyorsun yoksa dedi ben de gülerek keeeşşşkeee.... dedim ...hemen sinirli bi tepki bekledim adamım güldü öyle ...sadece güldü kızmadı olmasın öle bişey demedi güldü kıslar yaaaaa..... ne mutluyum bilsenizzz... hepinize binlerce teşekkürler...Allahım iyi dileklerinizi dualarınızı kabul etti ....ben burdaki enerjiye çok inanıyorum artık bu bile benim için işaret ki bilenler bilir eşim 3. bebeğin b sini duysa cinlenirdi.......İşallah Rabbim bu kardeşliği teker teker ödüllendirecek ben çok inanıyorum.....
Sagol gulum Allahim herkesi korusun
canım ınsallah hakkında hayırlısı olur
ama ben bıseyı kacırdım galıba esın ıstemıyorsa nasıl yapacaksın kı nısanda denemeyı
canım ınsallah hakkında hayırlısı olur
ama ben bıseyı kacırdım galıba esın ıstemıyorsa nasıl yapacaksın kı nısanda denemeyı
:18::18::18::18::18::18: veeeeeeeeee
gecmıs olsun canım
benım oglanda acmıstı bı kere fırını bızde yanıyorduk nerdeyse neysekı erken farkettım kurtulduk cok dıkkatlı olmak lazım
hapımın bitmesine 1 gün kaldı bir kaç gün içinde adet olurum herhalde adetin ilk günü gel demişti doktor yumurtlamaya bakacak işallah nisan sonu gibi deneyecem bu arada hap beni öyle şişirdiki 5 aylık hamile gibiyim eşim dün bu ne hal gizli gizli bebek mi büyütüyorsun yoksa dedi ben de gülerek keeeşşşkeee.... dedim ...hemen sinirli bi tepki bekledim adamım güldü öyle ...sadece güldü kızmadı olmasın öle bişey demedi güldü kıslar yaaaaa..... ne mutluyum bilsenizzz... hepinize binlerce teşekkürler...Allahım iyi dileklerinizi dualarınızı kabul etti ....ben burdaki enerjiye çok inanıyorum artık bu bile benim için işaret ki bilenler bilir eşim 3. bebeğin b sini duysa cinlenirdi.......İşallah Rabbim bu kardeşliği teker teker ödüllendirecek ben çok inanıyorum.....
SAg cnm bnm Allahim belalardan uzak etsin ins
Slm kizlar kaza atlattik Allahim korudu((
Ocak acilmis cocuklar buyuk acmazlar o ocak nasil acildi anlamadim yemek masasida ocahi goruyor orda oturmus
Ayyyy esim falanda evdeydi iki dakkada duman sardi evi az daha hem yangin cikacakti
Hemde zehirlenecektik oksurmektwn bir hal oldul Rabbim cocugumuzu colugumuzu korusun insss
kizlar bne cok kotuyumm kizimda bile bu kadar cekmemistimm
gun boyu olurmu allah askinaaa agzimda tuhaf bir tatt agzima lokma koymadim desem inanirmisinizz
eczaneye indim dedimki hamileyim bana bulanti icin bisey lutfen dedimmm
dediki veremeyizz baska bi eczaneye gittimm verdi gunde iki tane al dedilerrr
kizlarr bu ne yaaaaaa bennnnn ölüyorummmmmmm
gurbetim geçmiş olsunnnn
allah korusun hepimizi
2 adet kistim daha oluşmuş gurbetim
ve bu şekilde tedavide sonuç alamıyacağımızı artık dr söyledi
normal yolla hamiş olmam çokk zormuşş
soğan kürü yapsan.benimde yumurtalar kiste döüşüyodu.hatta hamile kaldığımdada vardı.geçen hafta patladı.
gun boyu olurmu allah askinaaa agzimda tuhaf bir tatt agzima lokma koymadim desem inanirmisinizz
Cnm gunde 3 fincan ic adetin baktin sokuldu ondan sonra birak cnmm bn hep oyle yapiyorum yoksa gelecegi yok
Bana yariyor iyi geliyor ins sanada yarar cnm
Slm kizlar kaza atlattik Allahim korudu((
gurbetim geçmiş olsunnnn
allah korusun hepimizi
2 adet kistim daha oluşmuş gurbetim
ve bu şekilde tedavide sonuç alamıyacağımızı artık dr söyledi
normal yolla hamiş olmam çokk zormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?