Süper Anneler - 2011

alintiii

günaydın kızlar canim benım ilk kızımda günüm 5 gün geçmişti test yaptım çıkmadı bi beşgün daha geçtı yaptım ole çıktı sakın umutsuzluğa kapılma belirtler kuvetli senın umutluyum senden hayırlısı canım

benim kizimdada boyle olduu kardelenn cikmadi 5 gun sonra ciktii

aynenn benimde oyle olduu kardelen digerlerinde nasildinn
ustelik benimki gec yumurtlama olmasina ragmenn erkenden cikti yani erken derkenn 8. gunde iste

seninle birçok belirtimiz aynı.diğerlerinde kanda baktırdım.son gebelikte adete 2 varken yaptırdım.200 çıktı.idrarı büyük kızımda yapmıştım.5.günde hemen çıkmıştı.çift çizgi.

evet canim bende diycektim belirtiler ayni

sen ne hissediyosunn bulantilarin falan nasill
benim agzimda tuhaf yapay bir tat varr yanii gun boyuu ne ysemm tadi agzimda kalmiyor aninda geciyorr
kizimdaki belirtilerin bi cougu var ozelliklee tatlidan tiksinmee (diyorum ama azonce tart istedi canim )
tatli demiyimde cikolatadan
ekside yemiyorum tuzluyoda kisacasi canim hicccc bisey istemiyorrrrrr
iki kilo kaybetmisimm asiri uyku halim var
goguslerim cok buyumedi acida hic olmadi
cok usuyorum amaa

anlamadim kizinda nasil 5. gunde cikti

birde 200 ne demek oluyo yuksekmi oluyor

Kaybettigim bebekte sadece bulanti vardi smanasil kussam rahatliycam basimi hic kaldiradim
Diger cocuklarda ilk ikisinde kusma bulanti oldu
3 nolu oglumda hic bulanti nedir bilmedim sadece basim dondu o kadar
Cinsiyetle alakasi yok yas ilerledikcede hassas olunuyor

Wc ye gidecegin zaman idrar yapmaya üsütme giriyormu cnm

Son düzenleme:
anlamadim kizinda nasil 5. gunde cikti

birde 200 ne demek oluyo yuksekmi oluyor

200 kan değeri.5.günde idrar. büyük kızımda kanda pek çalışılmıyodu.yada biz bilmiyoduk.bunda oğlumun son aylarının belirtileri var.ilk aylarda bel ağrı vardı.ama daha çok siyatik ağrısı gibiydi.tek taraflı.mesela gaz şikayeti oğlumda son aylarda vardı.bel ağrısı gene aynı.hiç mide şikayetim olmamıştı.bunda hem bulantı hem yanma başladı şimdide.kızlarda yanma yoktu bulantı vardı ilk aylarda.sonlara doğru ekşime ve yanma olmuştu.özellikle eğildiğim zaman.oğlanda özellikle eğiliyodum acaba olacakmı diye ama hiç olmadı.birde yüzümde sivilcede farkettim bugün.kızlarda olmamıştı.yani hem kız belirtileri hem erkek belirtileri var.

benim kalbi duran bebek vardi ya

ondaa hamile oldugumu anlayamadiydim bile ama dediler ki sagliksizmiss tabii anlamazssin dediler

sizcede oylemi kalbi durmadan onceede sagliksiz oldugunun gostergesimiydii acabaaa belirti olmamasi

ama ondada uykum feciiydiii

demek senin kizinda ve oglunda ayniydi belirtilerin insallah bendede oyle olur insallahh eger istedigim olacaksa beterinide cekmeye raziyimm
yekerki olsunn ablcm yaaa

bide gecen kasim annelerindee duydumm kaybettigi bebeginin kan degeri 10 bin kusuratli cikmiss

benim erken ciktigini duyunca erkek olabilir demistii ne kadar dogru tartisilir tabiii

selam kizlar nasilsiniz
Nasil gidiyor hamileliginiz
Cinsiyet ogrenen oldumu?
Orkidem bulantin varmi?Belin agriyormu?
Canin neler cekiyor?
bi anlat bakalim fark varmi bu bebisde

selam kizlar nasilsiniz
Nasil gidiyor hamileliginiz
Cinsiyet ogrenen oldumu?
Orkidem bulantin varmi?Belin agriyormu?
Canin neler cekiyor?
bi anlat bakalim fark varmi bu bebisde

hg canim

bulantim olmazmiiii istemedigin kadarr hattaa fazlaaaasiylaaa
agzima lokma koyamiyorummmm
bel agrim yeni gecti vardii ilk haftalardaa
canim hic hic hiccc bisey istemiyoruu agzimda metalimsi bi tat varr
kasik agrilarimda yokkk

sen nasildin kizlarinda ve oglundaa

o nasil oluyor ablacim titreme gibi mi
hic dikat etmedim ne ki o

Kiz gecen 8 gun oldu esim disari bosaldiktan sonra
Temizlemeden vajene girdi tamda yumurtlama gunlerim
23 gunde Adet olursam bir gun gecti adet olmadim
Pazari bekliycem bakalim adet duzensiz
Ya belki ondan adet olmadim yada kist devam ediyor
Wc ye gidecegim zaman titreme giriyor usuyorim belim agriyor inanilmaz tatli istegi var
Oturup kalkarken kasik agrilarim var
Karnimda sismedi
Gozumu uykudan acamiyorum
ACIL YORUM LUTFENNNN.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…