Süper Anneler - 2011

ilk kizimda bulantim yok denecek kadar azdi ama bel agrim coktu
ikincide bulantim coktu agzimda igrenc bir metalimsi tad vardi belim az agridi ilk haftalarda
bu bebiste bulantim olmadi ilk haftada azcik belim agridi
agzimda tat yok denicek kadar azdi halan da yok
ama bu bebk cok nazliya
hangi ultrasona girdiysem aman duser dediler oglanlar cok incik boncuk oluyolarmis bunu anladim
ins hayirlisindan bir oglusun olur
amin

gurbetim nasilsin cnm benim hic konusamiyoruz
cocuklar nasil
kac gun gecti adetinden?1 gun gectiyse daha erken bisey soylemek icin ama bel agrin varmi?

hamilesin=) şaka bir tarafa hamile olabilrsinde olmayabilirsinde.benim çok uzun süre adet dönemime yakın belirtiler oldu.uyku,kasık ağrısı,bulantı.normalde ovulasyona göre ne zaman adet olman lazım.

hamilesin=) şaka bir tarafa hamile olabilrsinde olmayabilirsinde.benim çok uzun süre adet dönemime yakın belirtiler oldu.uyku,kasık ağrısı,bulantı.normalde ovulasyona göre ne zaman adet olman lazım.

Cnm 23 gunde olursam 1 gun gecti,pazar 28 gun doluyor
Yoksa pazara kadar bekliycem bakalim sonuc ne olur
Hamile olmasam uzulmem kistlere bakilacakti yoksa nisanda calismalara baslayacaktim

Cnm 23 gunde olursam 1 gun gecti,pazar 28 gun doluyor
Yoksa pazara kadar bekliycem bakalim sonuc ne olur
Hamile olmasam uzulmem kistlere bakilacakti yoksa nisanda calismalara baslayacaktim

hosbulduk cnm pasam hic durmuyorki bazi gunler tekme tokat dovuyor karnimin icini masallah oglusuma
ama bobrek problemi varmis
her 2 bobreginde genisleme varmis
hic duydunmu boyle sey?

Alintidirrr...

Dr. Elizabeth Pryor soyle cevaplamis.

Ultrasonlarda bebegin bobreginde sivi bulunmasi cok yaygin bir olaydir, ozellikle erkek bebeklerde...
Bu sivi genellikle ozellikle erkek bebegin cinsel organlarinin gelismesi icin gerekli oldugundan birikir.
Ancak bazen sivi yok olmaz. Bobrekler ayda bir yapilacak ultrasoundlarda asiri buyume gostermedikce sorun yoktur, sadece takibe alinmasinda fayda vardir.
Cogu durumda bebek dogduktan sonra da bobreklerinin ultrasoundla incelenmesi ve durumunun degerlendirilmesi gerekir.

Turkiyem selam cnm
sen nasilsin bebegin nasil
Iyilesiyormu kilosu artiyormu?
Obur cocuklar nasil?

bebegimin genel durumu iyi canim, cumartesi gidecegim yanina aramizda 2 saat mesafe var hergun gidemiyorum,kilosu 1 kilo 250 gr oldu,bizi bi gorsen her sabah hastaneyi ariyoruz 10 gr bile seviniyoruz,evdeki cocuklarimda iyi az once koca koca cocuklar birbirine girdi zor araladim,:))senin tickeri goruncede içim ciz etti valla 27 haftalik gittimya hastaneye,Allahim sana saglikli, gununde dogum yapmayi nasip etsin insallah.

sen herhangi bişey yaptınmı cinsiyet için.
evet cnm buraya kac kez yazdim
en onemlisi yumrta takibi ve diet
canim cok saol rahatladim valla saolasin
Allah yardimcin olsun cnm iyilesicek ins Allah verdiyse bu bebgi hep uzerinde olucak ins canini sikma hic.Napalim annelik bu o kadar mesafeyi gidip gelmek zor ama sonucta hersey guzel olucak ins.
Birde senin bebisi niye erken aldilar?

sevil kac kilo aldin canim?
nerdeyse 67 kilodan 78-e kalkmisim

canim benim bebegim baya hareketliydi,son iki uç gun yavasladigini hissetim acile gittim,kalbi yavaslamis yorgun oldugu için hareket edemiyormus,plesantasi cok kucuk beslenemiyor dedi doktor,birde bebegin etrafindaki sivi cok az beyine oksijen gitmez bundan sonra sakat dogar dedi doktor ciger kuclendirici igneyi vurdular ertesi gun aldlar hemen bende 66 kg hamile kaldim27.haftamda 10 kilo almistim simdi eski kilomdayim.

Allah yardimciniz olsun benim bebis bazen cok hareketli bazen az.Ama iyiki vaktinde gitmissin doktora kuratrmissin oglunu.Havada olmuyormuydun benim gibi.Belkide ondandir oksijen yetmezligi.Valla ben hic hava gormuyorum sonum ne olacak belli degil.

esimde diyor kurtardin oglumuzu,onemsemeseydin suan yasamiyordu diyor,tasimayi beceremedim ama en azindan zamaninda gittim doktora,1 yil evden cikmasam aklima gelmiyor disarisi,tembelim heralde ya.

esimde diyor kurtardin oglumuzu,onemsemeseydin suan yasamiyordu diyor,tasimayi beceremedim ama en azindan zamaninda gittim doktora,1 yil evden cikmasam aklima gelmiyor disarisi,tembelim heralde ya.

bende oyleyim havaya cikana kadar ev isi yaparim diyorum.Ama bu haftalarda hava almak cok onemli.Gel de bunu bana anlat.Boyle iste.Allah her konuda yolumuzu acik etsin ins.Butun hamislerde sag saglim bebklerine kavussun ins.
Opuyorum seni ve butun diger arkadaslari.Hep dualarim sizlerle.Bana cok yakinsiniz.Siz de dua edin bana olurmu.
Sagolun.Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…