- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.221
hg canim
bulantim olmazmiiii istemedigin kadarr hattaa fazlaaaasiylaaa
agzima lokma koyamiyorummmm
bel agrim yeni gecti vardii ilk haftalardaa
canim hic hic hiccc bisey istemiyoruu agzimda metalimsi bi tat varr
kasik agrilarimda yokkk
sen nasildin kizlarinda ve oglundaa
bide gecen kasim annelerindee duydumm kaybettigi bebeginin kan degeri 10 bin kusuratli cikmiss
benim erken ciktigini duyunca erkek olabilir demistii ne kadar dogru tartisilir tabiii
Kiz gecen 8 gun oldu esim disari bosaldiktan sonra
Temizlemeden vajene girdi tamda yumurtlama gunlerim
23 gunde Adet olursam bir gun gecti adet olmadim
Pazari bekliycem bakalim adet duzensiz
Ya belki ondan adet olmadim yada kist devam ediyor
Wc ye gidecegim zaman titreme giriyor usuyorim belim agriyor inanilmaz tatli istegi var
Oturup kalkarken kasik agrilarim var
Karnimda sismedi
Gozumu uykudan acamiyorum
ACIL YORUM LUTFENNNN.......
Kiz gecen 8 gun oldu esim disari bosaldiktan sonra
Temizlemeden vajene girdi tamda yumurtlama gunlerim
23 gunde Adet olursam bir gun gecti adet olmadim
Pazari bekliycem bakalim adet duzensiz
Ya belki ondan adet olmadim yada kist devam ediyor
Wc ye gidecegim zaman titreme giriyor usuyorim belim agriyor inanilmaz tatli istegi var
Oturup kalkarken kasik agrilarim var
Karnimda sismedi
Gozumu uykudan acamiyorum
ACIL YORUM LUTFENNNN.......
Sevilll
Hosgeldim yavrum pasa nasil kimildixormu anasi simdi tekme atiyodurrrr
hamilesin=) şaka bir tarafa hamile olabilrsinde olmayabilirsinde.benim çok uzun süre adet dönemime yakın belirtiler oldu.uyku,kasık ağrısı,bulantı.normalde ovulasyona göre ne zaman adet olman lazım.
hamilesin=) şaka bir tarafa hamile olabilrsinde olmayabilirsinde.benim çok uzun süre adet dönemime yakın belirtiler oldu.uyku,kasık ağrısı,bulantı.normalde ovulasyona göre ne zaman adet olman lazım.
gurbetim nasilsin cnm benim hic konusamiyoruz
cocuklar nasil
kac gun gecti adetinden?1 gun gectiyse daha erken bisey soylemek icin ama bel agrin varmi?
hosbulduk cnm pasam hic durmuyorki bazi gunler tekme tokat dovuyor karnimin icini masallah oglusuma
ama bobrek problemi varmis
her 2 bobreginde genisleme varmis
hic duydunmu boyle sey?
hosbulduk cnm pasam hic durmuyorki bazi gunler tekme tokat dovuyor karnimin icini masallah oglusuma
ama bobrek problemi varmis
her 2 bobreginde genisleme varmis
hic duydunmu boyle sey?
Turkiyem selam cnm
sen nasilsin bebegin nasil
Iyilesiyormu kilosu artiyormu?
Obur cocuklar nasil?
evet cnm buraya kac kez yazdimsen herhangi bişey yaptınmı cinsiyet için.
canim cok saol rahatladim valla saolasinAlintidirrr...
Dr. Elizabeth Pryor soyle cevaplamis.
Ultrasonlarda bebegin bobreginde sivi bulunmasi cok yaygin bir olaydir, ozellikle erkek bebeklerde...
Bu sivi genellikle ozellikle erkek bebegin cinsel organlarinin gelismesi icin gerekli oldugundan birikir.
Ancak bazen sivi yok olmaz. Bobrekler ayda bir yapilacak ultrasoundlarda asiri buyume gostermedikce sorun yoktur, sadece takibe alinmasinda fayda vardir.
Cogu durumda bebek dogduktan sonra da bobreklerinin ultrasoundla incelenmesi ve durumunun degerlendirilmesi gerekir.
Allah yardimcin olsun cnm iyilesicek ins Allah verdiyse bu bebgi hep uzerinde olucak ins canini sikma hic.Napalim annelik bu o kadar mesafeyi gidip gelmek zor ama sonucta hersey guzel olucak ins.bebegimin genel durumu iyi canim, cumartesi gidecegim yanina aramizda 2 saat mesafe var hergun gidemiyorum,kilosu 1 kilo 250 gr oldu,bizi bi gorsen her sabah hastaneyi ariyoruz 10 gr bile seviniyoruz,evdeki cocuklarimda iyi az once koca koca cocuklar birbirine girdi zor araladim,:))senin tickeri goruncede içim ciz etti valla 27 haftalik gittimya hastaneye,Allahim sana saglikli, gununde dogum yapmayi nasip etsin insallah.
nerdeyse 67 kilodan 78-e kalkmisimsevil kac kilo aldin canim?
canim benim bebegim baya hareketliydi,son iki uç gun yavasladigini hissetim acile gittim,kalbi yavaslamis yorgun oldugu için hareket edemiyormus,plesantasi cok kucuk beslenemiyor dedi doktor,birde bebegin etrafindaki sivi cok az beyine oksijen gitmez bundan sonra sakat dogar dedi doktor ciger kuclendirici igneyi vurdular ertesi gun aldlar hemenbende 66 kg hamile kaldim27.haftamda 10 kilo almistim simdi eski kilomdayim.
esimde diyor kurtardin oglumuzu,onemsemeseydin suan yasamiyordu diyor,tasimayi beceremedim ama en azindan zamaninda gittim doktora,1 yil evden cikmasam aklima gelmiyor disarisi,tembelim heralde ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?