Süper Anneler - 2011

iyi nurcum yaaa eşim konuştu gelmiyo artık hergün buseferde uğramaz oldu:)
biraz kırıldı ama keşke baştan farklı yaklaşsaydı
allah affetsin alırız gönlünü zamanla en azından artık nasıl davranması gerektiğini anladı

kizlar ben yine cok kotu oldum ya dayanamiyorum artiksabrim tukeniyor35 gun oldu cok ozluyorum ,cok inisler cikislar yasiyorum,saatim saatimi tutmuyorrAllahim yardim et yarrabim derdi verdin sabrinida ver

benim bir arkadaşımın 2 oğlu oldu ikisindede bulantı kusma hastanelik olurdu.cinsiyetle çok ilgisi yok bulantı kusmanın

hosbulduk cnm pasam hic durmuyorki bazi gunler tekme tokat dovuyor karnimin icini masallah oglusuma
ama bobrek problemi varmis
her 2 bobreginde genisleme varmis
hic duydunmu boyle sey?

Canım çok takılma
insanın canını sıkmaktan başka bişey değil
benim oğluma da dediler defalarca
doğar doğmaz tahlilini yapmışlar zaten
sıkıntı yok dediler
si,zde de öyledir üzülme stres yapma bişeycik çıkmaz

kizlar ben yine cok kotu oldum ya dayanamiyorum artiksabrim tukeniyor35 gun oldu cok ozluyorum ,cok inisler cikislar yasiyorum,saatim saatimi tutmuyorrAllahim yardim et yarrabim derdi verdin sabrinida ver
Rabbim güç versin kolay değil elbette
Ama ne olur kendini bırakma
Oğlun için ayakta durman şart sağlıklı olman şart canım
Çok az kaldı oğlunu alıp eve götürmene
Ne olur biraz daha dayanmaya çalış ve sabret canım
Dualarımız seninle ve paşanla

Allah sabir versin Türkiyem
insAllah az kaldi olusun cikar insAllah üzme lütfen kendini söylemesi kolay dimi canim

Allhim sabrin bol etsin selmete cikarsin ugra burayada dertleselim cnm siklima uzlme bebegin evinize gelcekkkk
hamile kadin kiz beklerse daha yorgun mu geci<or ya valla cok yoruluyorum ama 2 cocukda var ondan mi ki?

tatlim cok karamsarsin unutma ne gelrise Allhatna basimizi gozumuz ustue guzelim yeterki saglikli olsun guzelimmmm

Allhim sabrin bol etsin selmete cikarsin ugra burayada dertleselim cnm siklima uzlme bebegin evinize gelcekkkk

tatlim cok karamsarsin unutma ne gelrise Allhatna basimizi gozumuz ustue guzelim yeterki saglikli olsun guzelimmmm

Haklisin canim benim valla cok yoruluyorum bu ara hayirlisi canim 4 gün kaldi kiz mi erkek mi hadi canlarim söyleyin bakalim kiminki dogru olacak eylencesine...darilmam valla kizda deseniz..

Haklisin canim benim valla cok yoruluyorum bu ara hayirlisi canim 4 gün kaldi kiz mi erkek mi hadi canlarim söyleyin bakalim kiminki dogru olacak eylencesine...darilmam valla kizda deseniz..

erkek kız hadi bakalım

içimden öle gelddiiiiiinşallah tutar ama bana özelden at 4 sonra tuttu diye

ezgin ben de söyliim cnm --erkek

gurbet cnm çok geçmiş olsun
sadaka verin yaa
Rabbim korumuş sizi çok şükür..

türkiyem Allah sabır versin işin zor ama dediğin gibi sevinmelisin
bebeğinin hayatını kurtarmışsın
biraz daha sabret
evine götüreceğin günleri hayal et cnm

sevil bebişin ne büyümüş yaa maşallah 27 haftaya gelmişsin
inşallah da vakti zamanı gelince sağlıkla kucağına alırsın

bu arada gelincik nerelerde yaa kayboldu üfv...

bernurum cnm inşallah bir an önce düşer artık siklusun yaaaa
düşmüosa da kafana göre artık gebe kalsan mı acaba yaa

orkişimm kıyamam sanaaaa
nane şekeri at ağzına hafifletir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…