- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.241
hg canim
bulantim olmazmiiii istemedigin kadarr hattaa fazlaaaasiylaaa
agzima lokma koyamiyorummmm
bel agrim yeni gecti vardii ilk haftalardaa
canim hic hic hiccc bisey istemiyoruu agzimda metalimsi bi tat varr
kasik agrilarimda yokkk
sen nasildin kizlarinda ve oglundaa
hosbulduk cnm pasam hic durmuyorki bazi gunler tekme tokat dovuyor karnimin icini masallah oglusuma
ama bobrek problemi varmis
her 2 bobreginde genisleme varmis
hic duydunmu boyle sey?
Rabbim güç versin kolay değil elbettekizlar ben yine cok kotu oldum ya dayanamiyorum artiksabrim tukeniyor35 gun oldu cok ozluyorum ,cok inisler cikislar yasiyorum,saatim saatimi tutmuyorr Allahim yardim et yarrabim derdi verdin sabrinida ver
Allah sabir versin Türkiyemkizlar ben yine cok kotu oldum ya dayanamiyorum artiksabrim tukeniyor35 gun oldu cok ozluyorum ,cok inisler cikislar yasiyorum,saatim saatimi tutmuyorr Allahim yardim et yarrabim derdi verdin sabrinida ver
hamile kadin kiz beklerse daha yorgun mu geci<or ya valla cok yoruluyorum ama 2 cocukda var ondan mi ki?
Allhim sabrin bol etsin selmete cikarsin ugra burayada dertleselim cnm siklima uzlme bebegin evinize gelcekkkkkizlar ben yine cok kotu oldum ya dayanamiyorum artiksabrim tukeniyor35 gun oldu cok ozluyorum ,cok inisler cikislar yasiyorum,saatim saatimi tutmuyorr Allahim yardim et yarrabim derdi verdin sabrinida ver
hamile kadin kiz beklerse daha yorgun mu geci<or ya valla cok yoruluyorum ama 2 cocukda var ondan mi ki?
Allhim sabrin bol etsin selmete cikarsin ugra burayada dertleselim cnm siklima uzlme bebegin evinize gelcekkkk
tatlim cok karamsarsin unutma ne gelrise Allhatna basimizi gozumuz ustue guzelim yeterki saglikli olsun guzelimmmm
Haklisin canim benim valla cok yoruluyorum bu ara hayirlisi canim 4 gün kaldi kiz mi erkek mi hadi canlarim söyleyin bakalim kiminki dogru olacak eylencesine...darilmam valla kizda deseniz..
Haklisin canim benim valla cok yoruluyorum bu ara hayirlisi canim 4 gün kaldi kiz mi erkek mi hadi canlarim söyleyin bakalim kiminki dogru olacak eylencesine...darilmam valla kizda deseniz..
erkek kız hadi bakalım
içimden öle gelddiiiiiinşallah tutar ama bana özelden at 4 sonra tuttu diye
ins oglusun seninledir cnmmm
tamam unutmassam atarim canim zaten buraya kizsa erkekse yazacam canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?