Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

boşan o zaman,
bu adamı sana parayla mı verdiler.

ablam ben seni çok sevdim insanın halinden anlıyorsun içtensin..
ben bursada yasıyorum ve burada iş imkanı yok ben eski çalıstıgım yerleri hergun aradım işe alın tekrar yada iş bulun diye kimseden ses gelmedi kaç yere basvuru yaptım yine olmadı bende istiyorum silbastan bir hayata baslamak ama bazen olmadımı olmuyor.. teknik resim okudum ama o zamanki gibi değil hersey değişmiş bildiklerimi yeterli bulmuyorlar

ya ben neresi olursa razıyım ama eşime laf anlatamıyorum ki kendi bildiğini okumakta ısrar ediyor ben ona da dedim 1 göz odaya bile razıyım yeterki birşeyler yapalım ama yok dinlemiyor
bu şartlar altında böyle sorumsuz bi kocadan çocuk yapma mesleğinde varmış gir bir işe çalış derim ben

artık diyecek bişey bulamıyorum iş sende degil eşinde bence yol yakınken ayrıl ondan başına bişey gelse arkandadurmayacak bir eşin var

canımm iş isteyene iş çok sen bu konuda kararlı ol kendişne güvenn inann yaparsınnn illa mesleğini yapmak zorunda değilsin ki lise mezunuysan KPSS ye falan gir ne bileyim işte ama yap bişiler bunlardan sana hayır gelmez

Bu arada yerinizde olsam o pislikle irtibatımı tamamen koparmadan yerimi yurdumu kaybetmeden çocuk yapmazdım. Burada dedesinin, yakın akrabalarının tacizleriyle ilgili topikler açıldı. Gelinini oğlunu izlemekten arlanmayan, gelinine (bu defa ahlaksız teklif demiyim hafif kaçıyor) resmen ilişki teklif eden biri torununa ne yapmaz...

babamı ben cok aradım ama yuzume kapattı yakın zamanda annemin mezarına gitmeyi planlıyorum o zaman birde evine gitmeyi düşünüyorum belki yuzumu görunce yumusar

elinden tutup parka götürecekmiş :))
gülüyorum o da sinirden

kesinlikle kesinlikle tv izlemiyormuyuz neler var al işte geliine yapan sapık torununa napmaz

Bak canım yaşın çok küçük burdaki insanlar çok doğru şeyler yazmışlar sen farkında değilsin sanırım ama o aile sağlam bir aile değil ya hepsi işbirlikçi yada bozuk bir aile acil kurtar kendini aşkmış babasına peşkeş çekecek kadar eşinin şerefi haysiyeti kusura bakma ama görünen bu yarın birğün kendini dışarda pazarlanıyorken çok afedersiniz görmek istemiyorsan kurtul o geri zekalı insanların içinden.

Allahım sen hayırlı insanlarla karşılaştır.

tövbeler olsun:44::44::44: neler duyucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…