o zaman sizlere helal olsun.. eşimde bir çaba yokken ben boşyere çaba sarfetmek istemiyorum ben karda kısta incecik montla çalıstım hasta oldum baygın halde işe gittim o evde yattı uyudu umrunda olmadım patronum dedi bu halde calısamazsın ben dedim abi olmaz çalısıcam ayağa kalktıgımda basım döndü düşüp bayılacak gibiydim ben yine calıstım geceleri uyuyamadım hastalıktan ilaç aldım ona bile laf yaptı o kadar para verilir mi diye. böyle biriyle evliyken o birşeyler yapmıyorken ben birşeyler yapmaktan yoruldum
canım ne güzel işte mesleğin de var. kendi hayatını baştan kur,bu ailenin gelceği gerçekten çok sağlıklı değil. sana normal gelmeye başlamış yaşadıkların ama inan çok sakıncalı ilişkiler bunlar..
şu an bu kadar kesin kararlar veremiyosan,önc ebir iş bul,dışardan bakmaya başlarsın belki durumuna,gerekirse psikoloğa git,yardımcı olsun..
bu şartlar altında böyle sorumsuz bi kocadan çocuk yapma mesleğinde varmış gir bir işe çalış derim benya ben neresi olursa razıyım ama eşime laf anlatamıyorum ki kendi bildiğini okumakta ısrar ediyor ben ona da dedim 1 göz odaya bile razıyım yeterki birşeyler yapalım ama yok dinlemiyor
bu şartlar altında böyle sorumsuz bi kocadan çocuk yapma mesleğinde varmış gir bir işe çalış derim ben
o zaman sizlere helal olsun.. eşimde bir çaba yokken ben boşyere çaba sarfetmek istemiyorum ben karda kısta incecik montla çalıstım hasta oldum baygın halde işe gittim o evde yattı uyudu umrunda olmadım patronum dedi bu halde calısamazsın ben dedim abi olmaz çalısıcam ayağa kalktıgımda basım döndü düşüp bayılacak gibiydim ben yine calıstım geceleri uyuyamadım hastalıktan ilaç aldım ona bile laf yaptı o kadar para verilir mi diye. böyle biriyle evliyken o birşeyler yapmıyorken ben birşeyler yapmaktan yoruldum
ablam ben seni çok sevdim insanın halinden anlıyorsun içtensin..
ben bursada yasıyorum ve burada iş imkanı yok ben eski çalıstıgım yerleri hergun aradım işe alın tekrar yada iş bulun diye kimseden ses gelmedi kaç yere basvuru yaptım yine olmadı bende istiyorum silbastan bir hayata baslamak ama bazen olmadımı olmuyor.. teknik resim okudum ama o zamanki gibi değil hersey değişmiş bildiklerimi yeterli bulmuyorlar
çocuk yapmayı zaten birkaç sene düşünmüyorum ki yapacak bir güvencemde yok.. iş hergun bakıstırıyorum birşeyler
artık diyecek bişey bulamıyorum iş sende degil eşinde bence yol yakınken ayrıl ondan başına bişey gelse arkandadurmayacak bir eşin var
yakın zamanda çocukla ilgili açılmış olan bir konun vardı...
haklısın ablam.. daha cok sey var ama ..
Bu arada yerinizde olsam o pislikle irtibatımı tamamen koparmadan yerimi yurdumu kaybetmeden çocuk yapmazdım. Burada dedesinin, yakın akrabalarının tacizleriyle ilgili topikler açıldı. Gelinini oğlunu izlemekten arlanmayan, gelinine (bu defa ahlaksız teklif demiyim hafif kaçıyor) resmen ilişki teklif eden biri torununa ne yapmaz...
Bu arada yerinizde olsam o pislikle irtibatımı tamamen koparmadan yerimi yurdumu kaybetmeden çocuk yapmazdım. Burada dedesinin, yakın akrabalarının tacizleriyle ilgili topikler açıldı. Gelinini oğlunu izlemekten arlanmayan, gelinine (bu defa ahlaksız teklif demiyim hafif kaçıyor) resmen ilişki teklif eden biri torununa ne yapmaz...
evet ama ben sadece neden olmadığını merak etmiştim..
konunu bidaha oku istersen herneyse... sana kolaylıklar diliyorum
şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??
eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.
Arkadaslar bendeki türden kayınlar zor bulunur kaynanam benım en yakın candostum arada deli etsene melek gibi bir insan tüm herseyimi paylaşabildiğim, en yakın arkadasımdan bile daha sırdas bir insan ama kayınpederim..
onu kaç defa kapımızı gözetlerken yakaladık. her gece kapımızı gözetledi. eşim cıldırdı en sonunda kayınpederim itiraf etti eşime demiş neden kapımızı sürekli dinleyip gözetliyorsun kendisi de demiş tahrik oluyorum o yuzden ve eşim askere gittiğinde ben o insanların yanında kaldım. telefonla konusurken yine dinlediğini yakaladım konustugum eşimdi ve kıyametler koptu . üstüme yürüdü, kendini haklı cıkarmaya calıstı ve ben evi terk edip eşimin yanına, şırnağa gittim.. birkaç gün izin aldık ve çanakkaleye eşimin akrabalarına gittik. Sonra mecburen tekrar o eve bıraktı . neyseki akıllanmıstı ve kapı gözetlemedi daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?