şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Is yeri askeri ortam. Zaten oncedendr askeri personeldi. Simdi ayni yerdeki ihaleyi alan bi sirrkete mudur oldu. Kizlar orda elemanimiz. Askeriyenin icine fazla giren biri deilim 12 senedir girmiyorum. Tesislere bile

Girebilme sansin var mi peki? Varsa girmelisin

Bence deil. Dikkat cekmek icin baska insanlarin uzuntulerini kaygilarini dalgaya alabilecek biri

Yok.sanmıyorum bide pro uye . Kibleyin . Sayet benn kibledim . Ironi bile yaptiysa cok terbiyesizce bir irono olmus..

Ben ogretmenim ve cok sosyal bi hayatim var. Ama bu ara hamilelik sikintili oldugu icin cogunlukla oglumla ve annemle zaman geciriyorum. Disari cikip gezmek disinda pek.bisey yapamiyorum bulantim oldugu icin

Eşine mi baski yapıyorsun.. aynen bende geç anladım baskalarının daha iyi gördüğünü dışarıdan..

Eşine mi baski yapıyorsun.. aynen bende geç anladım baskalarının daha iyi gördüğünü dışarıdan..
Malesef yapiyorum sorularimla sorgularimla bunaltiylrum. Icimdeki sterso ona atiyorum o kizlari o soktu diye hayatimiza. Ve buraya yazinca gelen cevaplardan kendimdeki hatalari anladim

Ben ogretmenim ve cok sosyal bi hayatim var. Ama bu ara hamilelik sikintili oldugu icin cogunlukla oglumla ve annemle zaman geciriyorum. Disari cikip gezmek disinda pek.bisey yapamiyorum bulantim oldugu icin

O zaman hamileliğiniz dolayısıyla hassaslaştınız hocam.Ben yazdıklarımızdan asla aldatıldığınızı çıkaramadım.

Öyle birşey varsa Allahım bana göster diye dua edin ve sonra salın gitsin..atın kafanızdan umursamayın..zaten yoldan cıkan erkek diye birşey yoktur yeterince sevmeyen erkek vardır.köpek değil ki tasmasından tutasın başka köpeklere gitmesin diye..yani bu iş bizim kontrolümüzle olmuyor ne yazik ki..

Malesef yapiyorum sorularimla sorgularimla bunaltiylrum. Icimdeki sterso ona atiyorum o kizlari o soktu diye hayatimiza. Ve buraya yazinca gelen cevaplardan kendimdeki hatalari anladim
Kızları eşinden gizli halletsen veya o kıçlara reddedemeyeceği bi iş ayarlasan ki o meşreptekiler kolay iş bulur..

Oglumu bahane edip yapmaliyim bunu evet. O ozledi diye. Gozdagi gibi olur kizlara demi. Cunku normalde herkes durusumu bilr begenir asil diye

Yani . Oyle yapin ki densizlik yapmaya curret etmesinler. Esinizin ustunede gitmeyin

Dogru gitmek isteyen zaten gider. Umarim beni tahmin ettigim kadar seviyordur

Kızları eşinden gizli halletsen veya o kıçlara reddedemeyeceği bi iş ayarlasan ki o meşreptekiler kolay iş bulur..
Gizlice aradim zaten ozelden dedimki erkek arkadasimdan uzak dur kiz hemen cevap verdi evlisin sen demi diye

20 sayfanin ozeti ne hayriniza bi deyin

esin masum gibi duuyror her ne kadar kizlar yollu olsada esin istemeden bisey olmaz
tecavuz edecek halleri yok ya :)

İnanmayacaksın ama aldatılmıyorsun

Gizlice aradim zaten ozelden dedimki erkek arkadasimdan uzak dur kiz hemen cevap verdi evlisin sen demi diye
Hmm kız kendini biliyor ..ailesine söylemekle şey yapsanız.. eşinizi bidaha ararsa üstüne bildirsin.. otorite nerde iş hayatındaki ya çok sert bi tepki görse yapamaz tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…