şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende asla aksamlari mudurumu bile aramam. Hatta dun rapor yollamam gerekiyodu aksam 7 oldu diye vazgectim esi huzursuz olmasin diye. Olmasi gereken bu cunku.

Çok çok mühim hayati bir şey değilse biz de hiçbir zaman mesai dışı aramayız birbirimizi...iş yerinde normalde samimiyiz bir de ama erkek kadın farketmez, mesai dışında geç saatte iş ile ilgili aramışlığım yoktur hiçbirini. Aranmak da istemem. Bir sıkıntı varsa sabah işe gelince hallolur günler çuvala mı girdi.
O yüzden işle ilgili bir şey sormak için aramak saçma yani gecenin körü iş mi düşünüyor sanki...

yazık eşine üzüldüm biliyo musun. Yani adam vermesi gerekn tepkiyi veriyo bak ne güzel. Ama evde huzur yok, e eşin belliki düzgün biri. üstüne gitme hiç, bu yüzden adamı yiyip bitirme bence. Herkesin bi sabrı var sonuçta

Bunu soyledim brn mesafemi koyuyorum zaten diyor. Ozel sektor oldugu icin edim erken bile gelse kizlar 11 e kadar calisiyor bunu kullaniyorlar

Insallah kendini korumayi basarir ve bende kiskanmamayi

Sabri tasti artik galiba. Benimdr tasti. Sonumuz hayrolsun

Eften puften seylere ariyolar zaten. Aramis olmak icin. Coddi bi sorun olsa zaten karismam

Aldatılıyorsun, belki artık boşanır ve bizi rahat bırakırsın ki aşkımızı yaşayalım. Evet, onu arayan bendim, sen görmüşsün aradığımı ertesi gün çok kızdı bana.
Benim sevgilimi niçin bana göndermiyorsun?

sen adatılmadığına inanmaya çalışıyorsun anlatım biçimine göre ve yazdıklarından farklı bir şey yoksa da inandıgın gibi aldatma yok rahat ol. Hamile oldugun için hormonal dengesizlik olabiliyor eskidenndaha kıskanç alıngan olabiliyorsun ama bence çok bahsedip kafasına sokma adam zaten yok diyormuş hamile bir eşi aldatacak kadar da değillerdir heralde

Dalga gecilecek bi konumu bu ne kadar saygisizsiniz. Bi kere ben girdum diye bisey yok konuyu anla dinle duzgun oku oyle dalgani gec. Nasil bi seviyesozlik bu

Olay sadece yazdiklarim kadar. Ve kesinlikle emin oldum ki esim de bisey yok evet kiz asiliyo alenen ama esime karsi tepkim tamamen hormanal

Sirf yorumlarin begenilsin diye boyle bisey yapmana gerek yok. Duzgun yorum yapan herkesi begeniyolar zaten. Geyik yapmak icin baska konulara ugra vr lutfen benim konuma polemik bulastirma.

Sirf yorumlarin begenilsin diye boyle bisey yapmana gerek yok. Duzgun yorum yapan herkesi begeniyolar zaten. Geyik yapmak icin baska konulara ugra vr lutfen benim konuma polemik bulastirma.
Heralde kendiyle bağdaştırdı yarası vardır takma canım..

Heralde kendiyle bağdaştırdı yarası vardır takma canım..
Bu bolumu yillardir okuyorum hic yorum yazmadan ama icimden tepkilerimi vererek boyle dikkat cekmeye calisanlar da cok gordum sahte konu acanlari da. Ama burasi gercekten sikinti yasayip fikur almaya calisanlarin yeri. Tanimadiginiz insanlar sizden daha net gorebiliyor olaylari. Mesela ben hic kendimde baski yapiyormusum gibi hissetmemistim ama burada bunu farkettim

Bi laf var esinizin aklina nie surekli karpuz kabuğunu sokuyorsunuz. Siz boyle tavir alirsaniz esinize bikkinlik verirsinz diyim. Oyle yapacagniza haftada gdip.esinizi is yerinde ziyaret edin

Konunun başlığını görünce ; aldatıldığından şüphelenipte aldatılmayan kadın duymadım,ama yakalanmayan erkek çok duydum yazıcaktım.

Ama sizinki kocamı elimden alırlar korkusu,özgüvensizlik ve kıskançlık.Birde hamilesiniz bebeğe zarar veriyorsunuz stres yüzünden.hamile pilatesi vs gibi doğuma yardımcı şeylerle ilgilenseniz mesela? Hobileriniz neler? Neler yapıyosunuz günlük hayatınızda ?

Pardonsa bu nasil bir yazi allah askina ? Kendinizde misiniz?

Bi laf var esinizin aklina nie surekli karpuz kabuğunu sokuyorsunuz. Siz boyle tavir alirsaniz esinize bikkinlik verirsinz diyim. Oyle yapacagniza haftada gdip.esinizi is yerinde ziyaret edin
Is yeri askeri ortam. Zaten oncedendr askeri personeldi. Simdi ayni yerdeki ihaleyi alan bi sirrkete mudur oldu. Kizlar orda elemanimiz. Askeriyenin icine fazla giren biri deilim 12 senedir girmiyorum. Tesislere bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…