Bende asla aksamlari mudurumu bile aramam. Hatta dun rapor yollamam gerekiyodu aksam 7 oldu diye vazgectim esi huzursuz olmasin diye. Olmasi gereken bu cunku.
Bunu soyledim brn mesafemi koyuyorum zaten diyor. Ozel sektor oldugu icin edim erken bile gelse kizlar 11 e kadar calisiyor bunu kullaniyorlarEşiniz de farkında durumun ve bence üzerine düşeni yapıyor.
Peki numarasını değiştirse ve onlara vermese olur mu acaba?
Ya da iş saati dışında onlar ararsa açmasa?
Kızlara bir şey yapamazsınIZ maalesef, kancayı takmışlar eşine, bize de bir şey düşer mi acaba derdindeler...
Eşinizde bitiyor her şey, çok sert davranacak, ve iş saati dışında beni aramayın diyecek.
Insallah kendini korumayi basarir ve bende kiskanmamayiKadınız, hepimiz kıskanabiliriz ama şurada haksızsın.
Bi kadın isterse her şeyi yapabilir dedin ya, yok öyle bi şey. Bi insan bi şeyi yapmak istemiyosa yapmaz. İş eşinde biter. Ki anlattığın kadarıyla eşinde bi terslik yok. Sen kızları fazla kafaya takmışsın.
Kadınlar hisseder. Ve karşındaki bayağı kızlar da senin bu rahatsızlığını hissettilerse, sana oynarlar. Çünkü bu tarz bayağı kızlar, evli bekar farketmez, erkeklere skor ve tercih edilme gözüyle bakar ve burdan tatmin sağlarlar. O yüzden eşini, kızların çekim alanına kendi elinle sokma. Rahat ol, eşine güven.
Sabri tasti artik galiba. Benimdr tasti. Sonumuz hayrolsunyazık eşine üzüldüm biliyo musun. Yani adam vermesi gerekn tepkiyi veriyo bak ne güzel. Ama evde huzur yok, e eşin belliki düzgün biri. üstüne gitme hiç, bu yüzden adamı yiyip bitirme bence. Herkesin bi sabrı var sonuçta
Eften puften seylere ariyolar zaten. Aramis olmak icin. Coddi bi sorun olsa zaten karismamÇok çok mühim hayati bir şey değilse biz de hiçbir zaman mesai dışı aramayız birbirimizi...iş yerinde normalde samimiyiz bir de ama erkek kadın farketmez, mesai dışında geç saatte iş ile ilgili aramışlığım yoktur hiçbirini. Aranmak da istemem. Bir sıkıntı varsa sabah işe gelince hallolur günler çuvala mı girdi.
O yüzden işle ilgili bir şey sormak için aramak saçma yani gecenin körü iş mi düşünüyor sanki...
Dalga gecilecek bi konumu bu ne kadar saygisizsiniz. Bi kere ben girdum diye bisey yok konuyu anla dinle duzgun oku oyle dalgani gec. Nasil bi seviyesozlik buAldatılıyorsun, belki artık boşanır ve bizi rahat bırakırsın ki aşkımızı yaşayalım. Evet, onu arayan bendim, sen görmüşsün aradığımı ertesi gün çok kızdı bana.
Benim sevgilimi niçin bana göndermiyorsun?
Olay sadece yazdiklarim kadar. Ve kesinlikle emin oldum ki esim de bisey yok evet kiz asiliyo alenen ama esime karsi tepkim tamamen hormanalsen adatılmadığına inanmaya çalışıyorsun anlatım biçimine göre ve yazdıklarından farklı bir şey yoksa da inandıgın gibi aldatma yok rahat ol. Hamile oldugun için hormonal dengesizlik olabiliyor eskidenndaha kıskanç alıngan olabiliyorsun ama bence çok bahsedip kafasına sokma adam zaten yok diyormuş hamile bir eşi aldatacak kadar da değillerdir heralde
Sirf yorumlarin begenilsin diye boyle bisey yapmana gerek yok. Duzgun yorum yapan herkesi begeniyolar zaten. Geyik yapmak icin baska konulara ugra vr lutfen benim konuma polemik bulastirma.Aldatılıyorsun, belki artık boşanır ve bizi rahat bırakırsın ki aşkımızı yaşayalım. Evet, onu arayan bendim, sen görmüşsün aradığımı ertesi gün çok kızdı bana.
Ensede ol her daim.kadın 49nefsini yenerde erkek 1nefsini yenemezmis.. hepimiz ensede olalım..Kavga etmicem soru sormucam bide boyle denicem
Heralde kendiyle bağdaştırdı yarası vardır takma canım..Sirf yorumlarin begenilsin diye boyle bisey yapmana gerek yok. Duzgun yorum yapan herkesi begeniyolar zaten. Geyik yapmak icin baska konulara ugra vr lutfen benim konuma polemik bulastirma.
Bu bolumu yillardir okuyorum hic yorum yazmadan ama icimden tepkilerimi vererek boyle dikkat cekmeye calisanlar da cok gordum sahte konu acanlari da. Ama burasi gercekten sikinti yasayip fikur almaya calisanlarin yeri. Tanimadiginiz insanlar sizden daha net gorebiliyor olaylari. Mesela ben hic kendimde baski yapiyormusum gibi hissetmemistim ama burada bunu farkettimHeralde kendiyle bağdaştırdı yarası vardır takma canım..
Aldatılıyorsun, belki artık boşanır ve bizi rahat bırakırsın ki aşkımızı yaşayalım. Evet, onu arayan bendim, sen görmüşsün aradığımı ertesi gün çok kızdı bana.
Is yeri askeri ortam. Zaten oncedendr askeri personeldi. Simdi ayni yerdeki ihaleyi alan bi sirrkete mudur oldu. Kizlar orda elemanimiz. Askeriyenin icine fazla giren biri deilim 12 senedir girmiyorum. Tesislere bileBi laf var esinizin aklina nie surekli karpuz kabuğunu sokuyorsunuz. Siz boyle tavir alirsaniz esinize bikkinlik verirsinz diyim. Oyle yapacagniza haftada gdip.esinizi is yerinde ziyaret edin
Bence deil. Dikkat cekmek icin baska insanlarin uzuntulerini kaygilarini dalgaya alabilecek biriPardonsa bu nasil bir yazi allah askina ? Kendinizde misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?