şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanirim biz bu isi birakmaliyiz. Bugun ilk defa esim erken geldi dedim ya. Diger bahsettigim kiz yani 2. Si aradi simdi bu her birime telefon hatti satan bi kiz. Okadar kahkaha atarak konustuki esim yanimda tamam biz yarin size yollariz kimlikleri diyo. Hahahaha diye gulerek konusuyo. Kapatinca esime dedim bu normal bi konusmami simdi dedim. Deil ama bunlar herkesle boyle konusuyo ben oyle kinusmuyorum ama bak sende duydun dedi. Sanirm bana huzur yok. Bu arada kiz sadece kimlik istedi guya ama ne kahkaha anlatamam

Genç ve güzel olmak tek suçları sizde bu şekil sevimsiz hareket ede ede eşinizin kafasına sokacaksiniz kendine güvensiz kompleksli bir kadınla ne kadar huzurlu olabilirki

Genç ve güzel olmak tek suçları sizde bu şekil sevimsiz hareket ede ede eşinizin kafasına sokacaksiniz kendine güvensiz kompleksli bir kadınla ne kadar huzurlu olabilirki
Pardon ama sadece gencler . Ayrica tek suclari bu deil. Tanimiyosunuz ne beni ne onlari. Ben de gencim yadli deilim. Ayrica isimi hep edebimle yaptim yilismadan. Bikip bilm3den yargilamayain illa yorum yapmis olmak icin. Yuzlerce genc kadin var peki neden sadece ikisi sizce benim laf ettigim. Ki isyerindekilerin hepsi aradigi halde

size hak veriyorum . Ama eşinizin kafasına o kızları sokmayın . Hani sana asılıyorlar falan diye . Yoksa seninki ben kimim havalarına girer kendine daha cok bakmaya başlar .

Hocam tüm kk olarak sizi ikna etmeye çalıştık ; kocanız o kızlara bakmıyor ve bakmaz diye. Daha ne yapalım. Bunları da laf olsun diye söylemedik. Sizin verdiğiniz verilere dayandık. Sizin için elimizden gelen bir şey varsa söyleyin de öyle yazalım.

Gercekten tesekkur ediyorum hepinize. Sabahki gibi deil susn ofkem kiskancligim. Ama kiz arayinca edime sakince cok yilisarak konusuyo defim. Rahatsiz oldugumu soledim. Tartismadan

Evet güzeller ama tek suçları güzel olmak değil, galiba kızlar hafif davranıyor. Ama konu sahibi duygularına ve eşiyle iletişimine çeki düzen vermezse evliliği ciddi zarar görebilir.

Eşinizin iş arkadaşının nasıl davrandığı değil, eşinizin nasıl davrandığı önemli. Yanlış yere odaklanmayalım.

Eşinizin iş arkadaşının nasıl davrandığı değil, eşinizin nasıl davrandığı önemli. Yanlış yere odaklanmayalım.
Kiskancliktan sadece kizlarin tavrina odaklaniyorum sanirim. Kacirdigim detay bu

Karpuz kabuğu sokmayalim bence esin aklina.

Çok haklısın huzursuz olmakta, ama eşinden yana değil o cıvık kızlardan yana.çünkü normal davranmadıkları ortada gençseler gençler yani her genç onlar gibi davranmaz,edep adap denen birşey var.
anlattığına göre eşin gerektiği gibi davranıyomuş yüz vermiyomuş vs ne güzel işte ama tabi her aradıklarında açmasa daha iyi olur bence

Ben mühendisim iş kazası vs can güvenliğini etkileyecek bir durum yok ise kadın erkek kimseyi mesai saati dışında aramam arayanı da sevmem azarlarım, doktor değiliz yani konu ne ise ertesigün konuşsa kimse ölmez eşinizin de durumu bu bence tavrını yeterince belli etsin belki iş yerinde güleryüzle çakışıyorsa yü buluyorlardır çık ayıp çok seviyesiz aileyi huzursuz etmenin ne manası var !!!!

Onemli biseydir diye aciyo isten kim ararsa arasin aciyo cunku cok genis bi alana bakiyo. Insallah uzak tutabilir artik cunku ben cok kirildigumi soyledim

Bende asla aksamlari mudurumu bile aramam. Hatta dun rapor yollamam gerekiyodu aksam 7 oldu diye vazgectim esi huzursuz olmasin diye. Olmasi gereken bu cunku.

Bende asla aksamlari mudurumu bile aramam. Hatta dun rapor yollamam gerekiyodu aksam 7 oldu diye vazgectim esi huzursuz olmasin diye. Olmasi gereken bu cunku.
Aynen ben 8 yıldır çalışıyorum hiç bu yüzden de iş aksadığı olmadı, çok ayıptır mesai saati dışı aramak, ben hoş karşılamıyorum eşin yeterince sert olmalı inan bazı insanlara tebessümle günaydın bile denmiyor o derece yüz buluyorlar

Malesef ouleler benim yoprandigim yanima kar

Bence ortada cinsel bir aldatma yok ama kızlarla flört ediyor olabilir. Ama görmeden bilmeden günahını almayın bence. Adamın aklında yoksa bile siz direttikçe onu o tarafa itiyorsunuz haberiniz yok. Eşşeğin aklına karpuz misali.. Kavga etmek yerine adamakıllı konuşun gerekirse telefonunu kapatsın akşamları.

Insallah yoktur ole bi flort olayi

Kadınız, hepimiz kıskanabiliriz ama şurada haksızsın.

Bi kadın isterse her şeyi yapabilir dedin ya, yok öyle bi şey. Bi insan bi şeyi yapmak istemiyosa yapmaz. İş eşinde biter. Ki anlattığın kadarıyla eşinde bi terslik yok. Sen kızları fazla kafaya takmışsın.

Kadınlar hisseder. Ve karşındaki bayağı kızlar da senin bu rahatsızlığını hissettilerse, sana oynarlar. Çünkü bu tarz bayağı kızlar, evli bekar farketmez, erkeklere skor ve tercih edilme gözüyle bakar ve burdan tatmin sağlarlar. O yüzden eşini, kızların çekim alanına kendi elinle sokma. Rahat ol, eşine güven.

Eşiniz de farkında durumun ve bence üzerine düşeni yapıyor.
Peki numarasını değiştirse ve onlara vermese olur mu acaba?
Ya da iş saati dışında onlar ararsa açmasa?
Kızlara bir şey yapamazsınIZ maalesef, kancayı takmışlar eşine, bize de bir şey düşer mi acaba derdindeler...
Eşinizde bitiyor her şey, çok sert davranacak, ve iş saati dışında beni aramayın diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…