Pardon ama sadece gencler . Ayrica tek suclari bu deil. Tanimiyosunuz ne beni ne onlari. Ben de gencim yadli deilim. Ayrica isimi hep edebimle yaptim yilismadan. Bikip bilm3den yargilamayain illa yorum yapmis olmak icin. Yuzlerce genc kadin var peki neden sadece ikisi sizce benim laf ettigim. Ki isyerindekilerin hepsi aradigi haldeGenç ve güzel olmak tek suçları sizde bu şekil sevimsiz hareket ede ede eşinizin kafasına sokacaksiniz kendine güvensiz kompleksli bir kadınla ne kadar huzurlu olabilirki
Gercekten tesekkur ediyorum hepinize. Sabahki gibi deil susn ofkem kiskancligim. Ama kiz arayinca edime sakince cok yilisarak konusuyo defim. Rahatsiz oldugumu soledim. TartismadanHocam tüm kk olarak sizi ikna etmeye çalıştık ; kocanız o kızlara bakmıyor ve bakmaz diye. Daha ne yapalım. Bunları da laf olsun diye söylemedik. Sizin verdiğiniz verilere dayandık. Sizin için elimizden gelen bir şey varsa söyleyin de öyle yazalım.
Evet güzeller ama tek suçları güzel olmak değil, galiba kızlar hafif davranıyor. Ama konu sahibi duygularına ve eşiyle iletişimine çeki düzen vermezse evliliği ciddi zarar görebilir.Genç ve güzel olmak tek suçları sizde bu şekil sevimsiz hareket ede ede eşinizin kafasına sokacaksiniz kendine güvensiz kompleksli bir kadınla ne kadar huzurlu olabilirki
Kiskancliktan sadece kizlarin tavrina odaklaniyorum sanirim. Kacirdigim detay buEşinizin iş arkadaşının nasıl davrandığı değil, eşinizin nasıl davrandığı önemli. Yanlış yere odaklanmayalım.
Karpuz kabuğu sokmayalim bence esin aklina.merhaba kızlar.. konuyu dagınık ve uzun anlatırsam kusura bakmayın nerden başlasam bilmiyorum.
eşim devlet memuruydu çok uzun yıllardır bende aynı şekilde. onun işi gereği sadece erkeklerin olduğu bir ortamda çalışıyordu. stres can güvenliği ve aile bütünlüğü gibi sebeplerden eşim istifa etti şimdi özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyor.
şirket kendi bünyesinde geçici elemanlar çalıştırıyor ve bunlarınbikaç tanesi ( ne yazıkki yaşadığımız şehirde namus konusunda mimlenmiş kızlar ).. şirketin mal sahibi satış çok olsun diye böyle insanların çalışmasından rahatsız olmuyor.
eşim onlarla sert bi tavırla konuşuyor bende defalarca şahit oldum. ama bu kızlar her fırsatta bahane bulup işle ilgili bişey sormak için arıyorlar.
geçenlerde gece saat 11 buçukta telefon çaldı ve içimden o kız dedim. bi baktık o. eşim açınca kapattı. hemen peşine eşim aradı niye aradın demek için ama kız telefonu tamamen kapattı. eşim sabah ben onun a.. s.. deyip sinirlendi çünkü biz çok tartıştık.
ertesi sabah eşim sen beni neden rahatsız ediyosun o saatte deyince yanlışlıkla aradım kapanmadı telefon bataryayı söktüm kötü bi niyetıim yoktu demiş. eşimde bi daha asla olmasın demiş.
sonra bu kız ve diğeri başka sebeplerle eşim ne zaman eve gelse aradılar bahanelerle. işle ilgili soruyolar duyuyorum ama öyle bi konuşma şekilleri varki anlatamam. eşim kısa ve sert cevap verip kapatıyor hep.
şimdi bu kızların olduğu birimi bırakıp başka bi kısımın sorumlusu oldu. ama yinede yemeklerde kahvaltılarda hep onların olduğu ortamdalar.
bu durum yüzünden aylardır kavga ediyoruz. psikolojim alt üst oldu diyebilirim. kızlar bizden 15 yaş küçük. ben çalışan bi bayanım kendime her konuda güvenim sonsuz. ama bu kızlar bol makyajla güzel olduklarını sanıp asılıyorlar.
ben eşime diyorumki sen hiç bayanlı ortamda çalışmadın dikkat etmen gereken konular var ama o da bende bişey olmadıkça onlar bişey yapamaz diyor. ama bi bayan isterse herşeyi yapabilir. uyarınca tartışıyoruz. ve 2 aydır toplasanız 5 gün aramız iyiydi.
eşim sanıyor ki kızlar evli erkeklere bakmaz ben sadece ailem için çalışıyorum diyor. siz rahat edin diye başka düşüncem yok diyor. ama gerçekten bu kızlarla nasıl baş edeceimi bilmiyorum.
benimki yersiz bi şüphe mi yoksa cidden tüm gün aynı ortamda olduğu bu kızlarla bişey mi var bilmiyorum.
geçenlerde bi defa çarşıda karşılaştık en çok şüphelendiğim kızla bizi ailece görünce bana öyle bi bakışı vardı ki bu daha da şüphelendirdi.
bu arada en çok şüphelendiğim kız dediğim 5 kız kardeşler yaşları 21-15 arası peşpeşe ve aynı mahallede oturuyoruz. ve bu kızların ne yazıkki hepsi kaybedilmiş kızlar. toplumda farklı yer edinmiş farklı adlandırılan ve haftalık ilişkiler yaşayan. bu sebeple ben eşimi etkisi altına alır diye korkuyorum.
bi oğlum var ve şşimdi yine hamileyim. bebeğim olumsuz etkilenecek diye çok korkuyorum.
Ben mühendisim iş kazası vs can güvenliğini etkileyecek bir durum yok ise kadın erkek kimseyi mesai saati dışında aramam arayanı da sevmem azarlarım, doktor değiliz yani konu ne ise ertesigün konuşsa kimse ölmez eşinizin de durumu bu bence tavrını yeterince belli etsin belki iş yerinde güleryüzle çakışıyorsa yü buluyorlardır çık ayıp çok seviyesiz aileyi huzursuz etmenin ne manası var !!!!Sanirim biz bu isi birakmaliyiz. Bugun ilk defa esim erken geldi dedim ya. Diger bahsettigim kiz yani 2. Si aradi simdi bu her birime telefon hatti satan bi kiz. Okadar kahkaha atarak konustuki esim yanimda tamam biz yarin size yollariz kimlikleri diyo. Hahahaha diye gulerek konusuyo. Kapatinca esime dedim bu normal bi konusmami simdi dedim. Deil ama bunlar herkesle boyle konusuyo ben oyle kinusmuyorum ama bak sende duydun dedi. Sanirm bana huzur yok. Bu arada kiz sadece kimlik istedi guya ama ne kahkaha anlatamam
Onemli biseydir diye aciyo isten kim ararsa arasin aciyo cunku cok genis bi alana bakiyo. Insallah uzak tutabilir artik cunku ben cok kirildigumi soyledimÇok haklısın huzursuz olmakta, ama eşinden yana değil o cıvık kızlardan yana.çünkü normal davranmadıkları ortada gençseler gençler yani her genç onlar gibi davranmaz,edep adap denen birşey var.
anlattığına göre eşin gerektiği gibi davranıyomuş yüz vermiyomuş vs ne güzel işte ama tabi her aradıklarında açmasa daha iyi olur bence
Bende asla aksamlari mudurumu bile aramam. Hatta dun rapor yollamam gerekiyodu aksam 7 oldu diye vazgectim esi huzursuz olmasin diye. Olmasi gereken bu cunku.Ben mühendisim iş kazası vs can güvenliğini etkileyecek bir durum yok ise kadın erkek kimseyi mesai saati dışında aramam arayanı da sevmem azarlarım, doktor değiliz yani konu ne ise ertesigün konuşsa kimse ölmez eşinizin de durumu bu bence tavrını yeterince belli etsin belki iş yerinde güleryüzle çakışıyorsa yü buluyorlardır çık ayıp çok seviyesiz aileyi huzursuz etmenin ne manası var !!!!
Aynen ben 8 yıldır çalışıyorum hiç bu yüzden de iş aksadığı olmadı, çok ayıptır mesai saati dışı aramak, ben hoş karşılamıyorum eşin yeterince sert olmalı inan bazı insanlara tebessümle günaydın bile denmiyor o derece yüz buluyorlarBende asla aksamlari mudurumu bile aramam. Hatta dun rapor yollamam gerekiyodu aksam 7 oldu diye vazgectim esi huzursuz olmasin diye. Olmasi gereken bu cunku.
Malesef ouleler benim yoprandigim yanima karAynen ben 8 yıldır çalışıyorum hiç bu yüzden de iş aksadığı olmadı, çok ayıptır mesai saati dışı aramak, ben hoş karşılamıyorum eşin yeterince sert olmalı inan bazı insanlara tebessümle günaydın bile denmiyor o derece yüz buluyorlar
Insallah yoktur ole bi flort olayiBence ortada cinsel bir aldatma yok ama kızlarla flört ediyor olabilir. Ama görmeden bilmeden günahını almayın bence. Adamın aklında yoksa bile siz direttikçe onu o tarafa itiyorsunuz haberiniz yok. Eşşeğin aklına karpuz misali.. Kavga etmek yerine adamakıllı konuşun gerekirse telefonunu kapatsın akşamları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?