şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hata , kendi kendine kurup adamı sık boğaz etmek.Kendinizi anlatırken kullandığınız kelimeler sizi su üstüne çıkarmıyor, aksine batırdı. Eşinizle de böyle konuşuyorsanız eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz. Yaşadığınız duyguların hamilelikten olduğunu düşünüyorum. Sakin olun. Kendinize gerçekten güvenin. Makyajla güzel olduklarını sanıyorlar ne demek. Onlar küçük, zaten güzeller. Ama eşlerimiz her güzele baksaydı işimiz vardı. Çocuklarla yarışmayın. Sizin kulvarınız farklı. Ağır olmanızda fayda var. Hem eşinizin kızlara sizin yuzunuzden küfür etmesi hoş değil. Çocuklar işinden atılsa mutlu mu olacaksınız. Size onlardan zarar gelme ihtimali zayıf. Ama onları ezmek için bu kadar uğraşırsanız ilahi adalete inanıyorum; sizin denginizde bir kadın karşınıza çıkar. Lütfen evlat sahibisiniz. Sakin olun . Çoluk çocuğu takıma sokmuş yarışıyorsunuz. Tahminim gebelikle ilgili duygu karmaşasından. Şüpheleri bırakıp gebeliğin tadını ailecek çıkarmaya çalışın. Bir bebek her zaman olmuyor. Belki bir dördüncü olmayacak. Anın tadını çıkarın. Diğer türlü eşinizin yerinde olsam sizden uzaklaşırdım. Hayatı zehir etmeyin ailenize.

Yani . Demi. Off hamilelik dahada kiskanc yapti sanirim beni bidr eskiden cok zaman gecirirdik beraber burda okaar zamani yok bize ayiracak o da etkiliyo demekki beni

hamileymişsiniz de bence takılmayın bu kadar huzurunuzuda bozmayın boş yere..
ben her zaman şöyle bakarım evet aldatılmak çok kötü birşey ama karşınızdaki erkeğin buna meyilli olup olmadığını bilip bilmemek te o derece kötü bence.. o yüzden rahat bırakın sizin engellemeleriniz bir yere kadar eğer niyet varsa er yada geç açığa çıkar ve bunu erken öğrenmek kazançtır.. sonunda anlattığınız ortamda bile buna yeltenmeyen bir erkekle evli olduğunuzu anlama şansınız var..

Bana kalırsa kız asılıyor ama eşiniz hiç karşılık vermeyip işine gücüne bakıyor.Ben bu konudan başka hiç bi çıkarımda bulunamadım.

Esim kimseye kufretmedi ki. Bende o kizlara hic kufretmedim. Huzursuz ettikleri halde. Kimsenin ekmegiyle oynamak istemem. Oynamiyorum da . Oyle olsa farkli ugrasirdim. Makyaj yapmak var yapmak var. Bende yapiyorum ama herseyin bi olcusu var. Ayrica benimle yarismaya calisan o ben deilim. Oglum is yerne banasiyla gittinde oglumun annesi gibi davranmasi benden uzaklastirmaya calismasi normalmi sizce. Oglum ondan kacip arabaya binmis vocuk bile rahatsiz olmus bu defa gelip arabanin kapisini acip bunaltmis onuda. Yani daha bicok sey var aslinda anlatamadigim kizin hareketleri ve benim aileme dair yaptigi.
Cocuklarla yarisa girmem bende yasli deilim zaten henuz 33 yasindayim ve herkes yeni mezun oldum saniyor. Her konuda da takdir edilen biryim. Kendimle tek sorunum kiskancligim. Kendime su ustune cikarma gibi bi niyetimde yok hani demissiniz ya boyle yaparken batirdiniz diye. Ben hatalarimi gormeye calisiyorum

Bir yerde noktalı yazı vardı. Demek ki yanlış anlamışım. sabah küfür etti anladım .

Bana kalırsa kız asılıyor ama eşiniz hiç karşılık vermeyip işine gücüne bakıyor.Ben bu konudan başka hiç bi çıkarımda bulunamadım.
Aslinda bende buna inaniyorum ama korkunc kiskancligim supheye sebep oluyo

Bir yerde noktalı yazı vardı. Demek ki yanlış anlamışım. sabah küfür etti anladım .
Noktali yaziyi o kizlar erkeklere bagirark soylerken gordum ben. Beni birakirsan diye soyluyodu bi baskasina. Yani esim deil. Biz okadar seviyesizlesmedik hic. Esim sabah gidip hesap sordu sadece cunku ben gece sabaha kadar agladim

Rabbim ölenlerinin şerrinden cümlemizi korusun ne diyim..

Sana mi üzüleyim yasam tarzlarini bu kadar kotuledigin o kucuk kizlara mi onlara gonlunu kaptirir mi diye yuklendigin kocana mi bilemedim ama hamile oldugun icin boyle düşündüğünü tahmin ediyorum kafani boyle seylerle doldurma bebegine odaklan iyi seyler dusun iyi olsun bence

Adımı yazar, imzamı atarım.... Saygılar..

Eşiniz mesafeyi koyduktan sonra isterse genelevde muhasebeci olsun hiçbirşey olmaz.

Esegin aklina karpuz kabugu sokmak diye bir laf vardir.Siz boyle esinizin ustune gitmeye devam ederseniz hele boyle sana guvenmiyorum hissiyati yapmayacak adamda emin ol yapar.
Sana guveniyorum her zaman daha etkilidir.Esine guvenmeni tavsiye ederim emin ol birsey olsa oyle boyle onune geliyor, iliskine yazik edersin boyle yaparak.Sanada saygisi kalmaz

Hiç sevmiyorum evli-nişanlı-sevgilisi var mı yok mu umursamadan her önüne gelene asılan kadınları. İçini rahat tut sen, eşinin tepkileri anlattığın gibiyse yeterli sayılır. Geç saatte aramayın diye azarlarsa daha da iyi olur hem ayaklarını denk alırlar. Her horozun eti yenmez anlamış olurlar gencecik kızcağızlarımız.

Ben kotulemiyorum ki hayatlar ortada. Ben bile d3falarca sahit oldum agza alinmayacak lafalarina olaylarina.

O kadar cokmus ki boyleleri. Insan basina gelemyince bilmiyor gercekten. Burda bile bi cok konu okudum bu sekilde

O kadar cokmus ki boyleleri. Insan basina gelemyince bilmiyor gercekten. Burda bile bi cok konu okudum bu sekilde
Çoklar canım çoklar, muhabbetlerine denk geldim ve ışık hızıyla ortamdan defalarca uzaklaştım çeşitli ortamlarda. Bazı insanların hiç umurunda değil evliymiş, hayatında birisi varmış, eşi öğrenirmiş, hatta ailesinin öğrenmesini bile umursamayan tüm aile tarafından dışlananı bile gördüm. Her türden insan var sonuçta ama genel olarak başkasının hayatına zarar vermekten çekinmeyenleri sevmem yoksa nasıl yaşarsa yaşasın istersen aynı anda 10 bekar erkekle gezsin, kendi hayatı der geçerim. Sen eşine bak, her erkekte böyle insanları sevmez ayrıca.

Ben duyunca pek inanasim gelmiyordu ama gercekten arsiz olunca insan hicbiseyi umursamiykmus. Bekarlara gid3rler inaallah. Yoksa gercekten kimsenin hayati beni ilgilendirmez. O kiz evlilerle olmasa onun hakkinda da bu kadar yazmazdim. Ama aile soz konusubolunca insan sayiyor herseyi. Doger mudurler de evli cocuklu adamlar. Yani 3 kurus maas icin kendini ucuza dusurmez insan die dusunuyorum. Namususyla calisan da bi suru insan var sirkette onlarda ayni parayi aliyor. Iki faturam odensin luks telefonjm kiyafetim olsun kuafor masrafim odensin diye kadinligi dusurmek ne aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…