şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simdi yangina korukle gitmek gibi olmasin ama bu tarz kizlar kendilerine yuz vermeyen erkeklere daha cok kafayi takarlar. Sanki esinizi elde etmek icin her yolu deniycekmis gbi geldi bana.
ama bence siz esinizi darlamak yerine gidin kizla konusun, daha ileriye gidip haddini asarsa tabi. Yoksa niye bosbosuna aile huzurunuzu bozacaksiniz ki madem esiniz guvenilir biri.

Boyleymis tavri hem kendi soyluyor. Hemde baska bi bayan eleman gecrn gun sirket ortaklarindan birne ondan cok korkuyorum cok sert konusuyo demis bunu bana baskasi anlatti
Tmm oyleyse daha niye dert ediyorsun

Aldatılmıyorsundur da ne yapılır bilemedim.Ben olsam ben de rahatsız olurdum.
Galiba eşine güvenmekten başka çaren yok Ola ki şeytana uydu,o zaman gerekeni yaparsın.

Yazı Şeklini Değiştir Çok göz alıyor insanın okuyası Gelmiyor ..

Zor bi durum zeki davranmak lazım bide enzede olmak..kavgalı olma eşinle iyice uzaklasır

Bence hamile olduğun için fazla duygusalsın normal olarak..
Eşin zaten gerekeni yapıyomuş kızlara karşı sert ve kısa konuşuyo diyosun, eşinde farkındadır heralde o kızın nekadar ucuz olduğunu.
Eğer adamın içinde varsa zaten yapar. ama boyle adamın aklına getirip duruyosun bu hiç hoş değil...
bence eşine daha özenle yaklaşmalısın ve ona özel olduğunu hissetirmelisin ki seni aldatmaya bi bahanesi olmasın.
Nezaman ki eminsin aldattığına işte o zaman sorun yapmalısın...

Iyi karsiladim hic bisey sormadim yemegimizi yedik oturuyoz bakalim. Kendimi tutup tlf nuna falan bakmicam hic

Fazla duygusal oldugum kesin bide zaten varolan kiskancligim daha da artti

Aldatılmıyorsundur da ne yapılır bilemedim.Ben olsam ben de rahatsız olurdum.
Galiba eşine güvenmekten başka çaren yok Ola ki şeytana uydu,o zaman gerekeni yaparsın.
Rahatsiz olmayacak kadin yoktur sanirim. Insallah seytana uymaz

Fazla duygusal oldugum kesin bide zaten varolan kiskancligim daha da artti
kıskanman gayet doğal ama bukadar belli etmemelisin eşine, benim düşüncem. Hadi emin olsan eşinin aldattığına, neyse haklısın dicem. ama şuan sorun yapcak bişey gözükmiyor pek. bende hamileyim ve çok kıskanırım eşimi herzaman.. ama belli etmem ona ki beni özgüvenim eksik sanmasın diye.. zaten aldatılsak biz kadınlar hissederiz mutlaka

Eger kiz boyle devam ederse gercekten konuscam zaten. Normalde ailesiyle konusulur ya duzelsin diye ama aile ottami buna musait onun icin haksiz bile cikarrirlar beni. Sabredip beklicem

Valla ben olsam bende giciklanirdim hatta is degisikligi bole teklif ederdim eşime bu ne arkadaş çekemem ben akşam eşimle oturuyosun mis gibi elin karısı arıyor anam kaldıramam heralde

Hissederfim kesin bende. Belli etmicem fazla gercekten zor oluyo bole

Valla ben olsam bende giciklanirdim hatta is degisikligi bole teklif ederdim eşime bu ne arkadaş çekemem ben akşam eşimle oturuyosun mis gibi elin karısı arıyor anam kaldıramam heralde
Bende sinir oluyorum iste hele bi konudmasi var valla ben kocamla ole konusanam

Bende sinir oluyorum iste hele bi konudmasi var valla ben kocamla ole konusanam

Aldırmayın.. İstediğiniz kadar çabalayın bir insanın gideceği varsa her şekilde gider.
Sizin eşiniz ona soylemesi gerekeni soyluyor.
Ancak siz böyle davrandıkça " öylede suçlanıyorum boylede, o zaman neden uzak durayım ki " diye düşünür.

Evi huzurlu kılın. Dışarıdan gelince erkek ya da kadının en çok istediği şeylerden biri gülen bir yüzle karşılanıp , uzunca bir müddet dışarının stresini evinde huzurluca atmak.

Hoş muhabbetler bundan sonra başlar zaten.
Ama içeriye girdiğinde negatif elektrik alırsa kişi oyle huzursuz devam ediyor işte akşamın devamı.

eşiniz kızlarla konuşurken rahat ve cıvık davransa anlarım korkularınızıda belliki sert davranarak prim vermiyor.Kullandığı hat şirket hattı değilse akşam geldiğinde kapasın telefonunu, yada madem artık ayrı bölümdeler onların numaralarını engellesin belki anlarlar.

Evet . Ama o bole surat yapinca benimde gulesim gelmiyo. Insallah duz3liriz bi an once

Hat 12 senedir kullandigi kendi hatti. Zaten whatsapp da falan engelledi dengesizlik yapmasinlar diye. Rehberdende silmis baktim. Bugunden itibaren tekrar ararlara zaten uyice art niet aricam ben bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…